Murat Cem Miman - Burun Ameliyatı

Murat bey şu an yurtdışında galiba sıkı takipçisi olduğum için biliyorum. yani benim isteğim doğrultusunda verdi ameliyat gününü sanmıyorum geç tarihe vereceğini. benimde 26 sında sınavım oldugu için 29 haziranı uygun bulduk :) D Dertlerderya34

Çok soru sordum ama :/ son olarak kapalı mı mı açık mı olucaksınız acaba yani 2 türlü de yapıyormu doktor

yok önemli değil sorabilirsiniz yanı takılmam öyle :) ya aslında daha bunu bende konuşamadım doktorla 27 sinde tahlillerim olucak oraya gittigimde konusucaz inşallah. bu arada sizin burnunuzda beğenmediniz yer neresi ? D Dertlerderya34

Benim burnum kemerli önü ucunda bir sorun yok çok fazla bir de alerjik rinitim var bir sorun olurmu acaba hapşuruyprum cnkü sürekli burnum akıyor :/

benim de kemerli :/ bir de burnumun ucu düşük olduğu için rahat nefes alamıyorum. Bi sorun olacağını sanmam , ameliyatı kime olacağınızı karar verdiniz mi D Dertlerderya34

rica ederim ne demek :) yok direk murat beye gitmedim ekolede gittim sonra medicalde başka bi doktorlada görüştüm , ama en son olarak murat beye olmaya karar verdim :) D Dertlerderya34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…