- 4 Nisan 2016
- 11
- 6
- 1
- 34
Her kese farklı bir ücret çıkabilir işleme göre değişir ücretler ama 5 bin 5.500 gibi bir ücret çıkıyo
Evet bi sorun yasamadimMemnunmusunuz?
Doktorun instagram hesabı yok ama google üzerinden aratabilirsiniz ve facebook hesabı var buradan ulaşabilirsiniz
Doktorun instagram hesabı yok facebook hesabı var oradan ulaşabilirsiniz
TeşekkürlerTeşekkürler
Güzel olmuş sonuç, güle güle kullanın. :)
İnş çok güzel geçerr Fiyat nedir acaba aşagı yukarı bi bilgim olursa süper olurbenimde 29 unda ameliyatım var Murat Beye. Yani gidin bi görüşün derim benim aklıma yatan en iyi doktor bu oldu :) D Dertlerderya34
Cevabınız için çok teşekkürler hemen ameliyat için gün alınabiliyormu geç bir tarihe mi veriyor acabatabi yaptıracağınız işleme göre değişiyor ama benim 3.600 tl civarında tuttu :) D Dertlerderya34
Çok soru sordum ama :/ son olarak kapalı mı mı açık mı olucaksınız acaba yani 2 türlü de yapıyormu doktorMurat bey şu an yurtdışında galiba sıkı takipçisi olduğum için biliyorum. yani benim isteğim doğrultusunda verdi ameliyat gününü sanmıyorum geç tarihe vereceğini. benimde 26 sında sınavım oldugu için 29 haziranı uygun bulduk :) D Dertlerderya34
Benim burnum kemerli önü ucunda bir sorun yok çok fazla bir de alerjik rinitim var bir sorun olurmu acaba hapşuruyprum cnkü sürekli burnum akıyor :/yok önemli değil sorabilirsiniz yanı takılmam öyle :) ya aslında daha bunu bende konuşamadım doktorla 27 sinde tahlillerim olucak oraya gittigimde konusucaz inşallah. bu arada sizin burnunuzda beğenmediniz yer neresi ? D Dertlerderya34
Yiğit tiftikçioğlunu aşırı istiyordum fakat eylüle randevu veriyor o yüzden arayışlardayım :/benim de kemerli :/ bir de burnumun ucu düşük olduğu için rahat nefes alamıyorum. Bi sorun olacağını sanmam , ameliyatı kime olacağınızı karar verdiniz mi D Dertlerderya34
Çok teşekkürler fikirleriniz için umarım sonuç tam istediginiz gibi olur başka doktor araştırdınızmu yoksa direk murat beyi mi istednizkötü olmuş ya :/ yani sen yinede dediğim gibi murat beyle görüş derim :) D Dertlerderya34
Hayırlısı olsun istediginiz gibi olur umarım şimdiden geçmiş olsun :)rica ederim ne demek :) yok direk murat beye gitmedim ekolede gittim sonra medicalde başka bi doktorlada görüştüm , ama en son olarak murat beye olmaya karar verdim :) D Dertlerderya34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?