oy kurban olduğum canım arkadaşım beni arayıp haber verdi.allah analı babalı sağlıkla büyütsün gizem canım arkadaşım.ardamın resimlerini bekliyorum.seni kocaman seviyorum ve tabi artık ardamıdasırnaşık şey
:teytey::teytey:Hopaaaaa
Yaşasınnn canım murgizimmmm gözünaydın tebriklerrrrrr ardan kucağında canım öpüyorum sizleriii
Allah analı babalı büyütsün inşallah
sağlıklı bir şekilde bir ömür boyu ardanla sana mutluluklar canım arkadaşımmm
sizi cok seviyorumma.s.
tebrikler canım benım Allah analı babalı buyutsun
ben temmuz annesıyım ama dogum yapacagını bılıyordum sabahleyın ana murgız sımdı bebegını kollarına almıstır dedım darısı bızlerın basına
KIZLAR AZ ÖNCE GİZEMLE KONUŞTUM.3 KİLO 250 GR DOĞMUŞ ARDAMIZ.İkisi de çok sağlıklı ve mutlular.Hepinize selam söyledi.Bu mutluluğu ALLAH hepimize yaşatsın.
canım gizemim valla sana çok dua ettim oh be sonunda kavuştun canım beyzam ve sen şimdi artık annesiniz ne güzel allahım sana ve ardana ve eşine ve seni sevenlere saglıklı hayırlı uzun ömürler versin birtanem hadi bakalım rabbim saglıkla evine dönmeyi de nasipe tsin inşaallah canım benim resimleirnide bekliyoruz ona göre yerimseniben darısı bu arada bana ve benim gibi bekleyenlere vay be zaman ne çabuk geçti
ayyy canım benim yaageçmiş olsun murgizzzzzzzzzzzzzzzzzz allah analı babalı büyütsün,hayırlı ömürler nasip etsin ikisinde,,,darısı bize inş bizde kurtuluruz bu stresten ve olmayanlara...kıs murgiz gece çok uykusuz kalcan bizi ihmal etme ok arada bi gir arda zaten alışkın kk ya oyyyyyyyyyyyyyyy :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayyyy murgizim benim .... ne mutlu sana ... tebrikler... babayı da ayrıca tebrik ederim... allah analı babalı büyütmek nasib etsin...... ay ay ay.... ardamın da maşallahı varmış.... canlarım benim ..
ay ne kadar guzel murgızcımmm kıyamam ya benım kadınlar klubunde ılk tanıştığım kişidir murgız ayy çok sevındım ardasını yerım onunn ben allah analoı babalı buyutsun ınsallahh allah bızlere kolaylıklar versın ınsallah
Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omurler nasip etsin insallah gozlerim doldu.Allah hayrlisiyla bizimkinide nasip etsin 3 ay sonra burda beni de mutlu mutlu konusmamizi nasip etsin insallah..
Canım arkadaşım gözün audın bitanem. Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallahhhh. Darısı tüm hamişlerin başına... Çok geçmiş olsun tatlım. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... resimleri bekliyoruuuuzzz:))