Muş Macunu İşe Yarıyor mu?

oooo teşekkür derim aldım mesajını.
Sen aradın dimi?
Pakette ne gönderiyorlarmış şimdi?

şimdi gelen ürünlerin nasıl kullanacağı yazıyormuş içinde 3 adet macun varmış 3 bardak su ile içiliyor
tokluk hissi veren bişiy dedi 2 bardak suyla aynı şeymi anlamadım yada tere tohumuda olabilir.
kremi söledi
sakız demedi bana bunlar var dedi.

tamam canım teşekkür ederim.
Ben hala karar veremedim acaba 50YTL vermeye değer mi?
off çok kararsızım yaa :çok üzgünüm:

Ayrıcana da içeriğini de öğrendim. Bakın neler var:
tere tohumu
Biberiye yağı
keten tohumu
nar suyu
kekik yağı
limon yağı
sandoros sakızı
rezene
anason....

ZARARLI İLAÇLAR GİBİ DEĞİL ANLIYACAĞINIZ.
Üstelik de emziren anneler bile kullanabiliyormuş.Ama oranını azaltarak...
Oranı azalırsa güvenle kullanabilirlermiş.Emzirenler günde bir veya iki kere kullanabilirmiş. Bu arada fazla spor yapmaya gerek yokmuş. Tok tutuyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş. 3 çeşit ürün gönderiyorlarmış.
Biri macun yemeklerden 20 dk. önce alınan bir macun tok tutuyormuş. günde üç kere....
Diğeri yemek aralarında acıktığımız zaman alınmak üzere diyet life...
Bir diğeri de bölgesel yağlanma için gece yatarken sürülen bir krem....
sabah yıkanıyormuş.

Hepsi sizin için canlarım benim. Aylık kür 50 ytl imiş. Ben posta çekiyle göndereceğim ve bir kaç gün içinde elimde olur umarım. İnşallah faydasını görürüm. Görürsem yedi düvele duyuracağımmm.
OOOLEYYYY OOOLEEEYYY

umarım hayal kırıklığına ugramayız piyasada kullanmadıgım sey kalmadı da.... asusi sormus ya çocuga nasıl kullandın dıye, yemekten 20 dk once 1 kasık alıyorsun ve 3 bardak üstüne su.... eee ben zaten 3 bardak su içsem şişerim, yemeğe zaten yer kalmaz ki. ama yine de olumsuz değilim tek tesellim bitkisel olusu..

ARKADASLAR BEN MŞLUYUM AMA HİÇ MUŞA GITMEDIM AMCAMLARI ARIYIMDA Bİİ İÇERİĞİNİ SORIYIM ACABA NEDR MERAK ETTIM SIMDI..AMA SIZ YINDED PEK FAZLA GUVENMEYN VALLA BOL BOL SU SPOR AZ YEMEKLE SUPER ZAYIFLARSINIZ DICEM AMA BEN ZAYIFLAYAMIYORUM YAAAAAAAAAAAA:çok üzgünüm:

bize sonucu bildir lütfen ama ben deneyeceğim:)
bana bir aylık kür yeter dedi
boyum1.68 kilom 72 sipariş verenarkadaşlar, size kaç kür önerdi?

bende senin gibi muşluyum ama hiç görmedim. bende halamın kızlarına haber saldım onlarda araştıracaklar. hatta arkadaşlar şöyle bir bilgi aldım ne kadar dikkatinizi çeker bilmiyorum ama;
HALAMIN KIZI ÇOK FAZLA KİLOLU DEĞİL O DAHA ÖNCEKİ ZAMANLARDA GİTMİŞ BU ADAMA BU ADAM ONA ÇAY KARIŞIMI YAPMIŞ VERMİŞ VE BU SENİ TOK TUTACAK DEMİŞ. AMA BENİ HİÇ TOK TUTMADI DİYOR. SADECE MİDE VE BAĞIRSAK AÇISINDAN BAYAĞI RAHATLATMIŞ O KADAR. BENDE ONA DEDİMKİ BİZİM DUYDUĞUMUZ BAL GİBİ BİR KARIŞIMMIŞ DEDİM. ONUDA BİLİYOR AMA O OBEZLER İÇİNMİŞ DEDİ YANİ ONA VERMEMİŞ. BENDE ONU YILARDIR HİÇ GÖRMEDİĞİM İÇİN UTANDIM VE BENDE OBEZİM OLSUN DİYEMEDİM(((
BEN TEKRAR GİDİP ARAŞTIRICAM DEDİ HABER BEKLİYORUM ONA GÖRE SİPARİŞ VERİCEM BENDE BİLGİNİZE....

taydin okudum biraz tabi gözlerim şaşı olacak şimdi.. alıpta kullanan var mı hiç aranızda bende diyetteyim 3 haftada 8 kilo verdim ama artık veremiyommm.. açımm aççç

taydin okudum biraz tabi gözlerim şaşı olacak şimdi.. alıpta kullanan var mı hiç aranızda bende diyetteyim 3 haftada 8 kilo verdim ama artık veremiyommm.. açımm aççç

canım ben dahil birçoğumuz siparişlerimizi verdik. ancak daha elimize ulaşmadı. bir tek asusicim muş'ta olduğu için onda var şu anda. o da tadı tuzuyla ilgili herhangi bir yorum yapmadı henüz. inşallah yarından itibaren sizlere nasıl bişey olduğu konusunda bilgileri aktarmaya başlayacağız. tabii ki giden kilolarla ilgili gelişmeleri de.

arkadaşlar bütün cevapları okuyamadım..bana kısaca özetlermisiniz lütfen...ürünü getirtiyormusunuz,fiyatı ne kadar....120 kg lik teyzoşum için almak istiyorum...ama yan etkisi olmadığından eminmisiniz..

50 ytl 1 ay için
krem+macun+diyetlife
muştan geliyo
yan etkisi yok
40 günde 115 kg 95 kg indiriyoo

evet nihayet kargom geldi arkadaşlar. size canlı canlı yayın demiştim zati.

3 kavanoz zayıflatıcı bal + 1 küçük kavanoz zayıflatıcı krem ve + 1 kavanoz yüksek lifli bitkisel karışım dan oluşuyor.

kremi tadamadım :Roflol: :Roflol: :Roflol:

bitkisel karışım güzel. leblebi tozu gibi.

amaaaaaaa macun iğrenç .

emin olun siparişler elinize ulaşınca istediğiniz kiloyu vereceksiniz. o macunu yememek için , ya da macunu yedikten sonra hiçbirşey yiyemediğiniz için. :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

emez nerdesin kızz bak gitti 3 kavazonu birden yemeğe şişt kime diyom hergün bi kaşık yiycen yemeklerden öncee

emez nerdesin kızz bak gitti 3 kavazonu birden yemeğe şişt kime diyom hergün bi kaşık yiycen yemeklerden öncee

hahay güleyim de deysin bari. sen 1 kavanozu bitir de göreyim seni. ağzımda bıraktığı tadı geçirinceye kadar yemediğim şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…