oooo teşekkür derim aldım mesajını.
Sen aradın dimi?
Pakette ne gönderiyorlarmış şimdi?
şimdi gelen ürünlerin nasıl kullanacağı yazıyormuş içinde 3 adet macun varmış 3 bardak su ile içiliyor
tokluk hissi veren bişiy dedi 2 bardak suyla aynı şeymi anlamadım yada tere tohumuda olabilir.
kremi söledi
sakız demedi banabunlar var dedi.
ARKADASLAR BEN MŞLUYUM AMA HİÇ MUŞA GITMEDIM AMCAMLARI ARIYIMDA Bİİ İÇERİĞİNİ SORIYIM ACABA NEDR MERAK ETTIM SIMDI..AMA SIZ YINDED PEK FAZLA GUVENMEYN VALLA BOL BOL SU SPOR AZ YEMEKLE SUPER ZAYIFLARSINIZ DICEM AMA BEN ZAYIFLAYAMIYORUM YAAAAAAAAAAAA:çok üzgünüm:
ARADIM AMA ONLARIN BIR BILGISI YOKMUS YA..:çok üzgünüm:
Nereyi aradın da sen?
ARKADASLAR BEN MŞLUYUM AMA HİÇ MUŞA GITMEDIM AMCAMLARI ARIYIMDA Bİİ İÇERİĞİNİ SORIYIM ACABA NEDR MERAK ETTIM SIMDI..AMA SIZ YINDED PEK FAZLA GUVENMEYN VALLA BOL BOL SU SPOR AZ YEMEKLE SUPER ZAYIFLARSINIZ DICEM AMA BEN ZAYIFLAYAMIYORUM YAAAAAAAAAAAA:çok üzgünüm:
taydin okudum biraz tabi gözlerim şaşı olacak şimdi.. alıpta kullanan var mı hiç aranızda bende diyetteyim 3 haftada 8 kilo verdim ama artık veremiyommm.. açımm aççç
arkadaşlar bütün cevapları okuyamadım..bana kısaca özetlermisiniz lütfen...ürünü getirtiyormusunuz,fiyatı ne kadar....120 kg lik teyzoşum için almak istiyorum...ama yan etkisi olmadığından eminmisiniz..
emez nerdesin kızz bak gitti 3 kavazonu birden yemeğe şişt kime diyom hergün bi kaşık yiycen yemeklerden öncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?