kızlar yazılarınızı hergün takip etmeye çalışıyorum, inşallah olumlu sonuçlar geçer elinize benim kız kardeşim muşda öğrenci ona bahsettim bu karışımdan adamın adını adresini falan verdim, c. tesi giderim dedi, onunda kilo sorunu var..sanırım karar verise oda c. tesi karışımı alacak, ben emziriyorum ,bu yüzden kararsızım kullanma konusunda..
Taydincim yazılarınızı takip ediyorum gelişmeleri bende merakla bekliyorum.Numarayı aldım ama aramadım daha adamı bir arkadaşımız burda yazdığına göre bu kişiye gittiğinde ''sadece obezler için bu macun sana çay karışımı vereyim '' demiş yanlış hatırlamıyorsam önceki yazılarda okumuşsundur mutlaka iyi de burdaki arkadaşlarımızın çoğu obez grubuna girmiyor.Kullanım zarar vermesin sonra yada bırakınca yan etkisi olmaz belki ama daha fazla kilo alma gibi bir sorun olursa..Kafam karıştı çünki
bence 15 kilo fazlası obeze giriyorr
zaten adam eğer uygun görmezse vermiyor ürünü buda bence adamıı dürüst bir satıcı yapıyor
eeeeeeeeeee bu adam bana vermez o zaman bende sevinmiştim sağlıklı yanetkisiz birşey buldum diye......ofistede birtürlü yalnız kalıp arayamıyorum ki..
ya bu arada ben dün güne gittim valla öğle güzel şeyler vardıki çok cezalıyım yani olan kilolar yetmiyor gibi bide üstüne ekleyeceğim
obezim ben obezim obezim
herşeyi ham yaparım
sonra da birsürü kilo alırım.
kızlare sabahta içtim o baldan ama öyle tok tuttuğu falan yok. gerçi ben sizin için model olamam çünkü aynı zamanda fx15 e de balkadım.ve sirke de içiyorum. belki tuvalete çıkartıyor olabilir sabahtan beri 1 kere çıktım çünkü :))))
muhabbete bak.
:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:
hadi kaçıyorum ,kendinize ve kilolarınıza iyi bakın
emez2005; azonce Fx15 topigini okurken senın mesajını gördum ''
ben de dün gece obezite paketini sipariş verdim. :))
elime geçince kullanıcam .'' demissin macunla birlikte aynı anda mı kullanıyorsun peki. bi faydası var mı?
sultanigah ac kalarakmi zayifladin benim zaten yemekle zorum yokki,,,ben butun gun 1 fincan kahveyle dururum,aksam esimle yarim yamalak bir yemek,arada cikolata yerim ama simdi onuda biraktim ama tik yok ,,,,,,uyguladigin formuller varmi,,,,,,,,,,
Sultaniyegah sen bu kocamaan 14 kiloyu nasil verdin once onu de bakiyiim :)
Ac durdun , baskaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?