Muş Macunu İşe Yarıyor mu?

herkese 3 kavanoz mu gelecek acaba?
Peki macun bir ay yeter mi?
Ay sürekli aklıma sorular geliyor.
Bir de emez2005 su içtikçe de tadı geçmiyor mu?

kızlar yazılarınızı hergün takip etmeye çalışıyorum, inşallah olumlu sonuçlar geçer elinize benim kız kardeşim muşda öğrenci ona bahsettim bu karışımdan adamın adını adresini falan verdim, c. tesi giderim dedi, onunda kilo sorunu var..sanırım karar verise oda c. tesi karışımı alacak, ben emziriyorum ,bu yüzden kararsızım kullanma konusunda..

kızlar tadı çok kötü dedim ama. kavanozu iş yerinde açmıştım. orda tadı nasıl diye 1 çay kaşığı aldım. sindire sindire yiyince kötü oldu tabi.

ama akşam yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı 3 bardak suyla alınca ve ağzımın içinde hiç bekletmeden yutunca rahatsız etmedi. şimdi gece kreme bakıcam.

varsa sormak istedikleriniz cevaplayabilirim

Taydincim yazılarınızı takip ediyorum gelişmeleri bende merakla bekliyorum.Numarayı aldım ama aramadım daha adamı bir arkadaşımız burda yazdığına göre bu kişiye gittiğinde ''sadece obezler için bu macun sana çay karışımı vereyim '' demiş yanlış hatırlamıyorsam önceki yazılarda okumuşsundur mutlaka iyi de burdaki arkadaşlarımızın çoğu obez grubuna girmiyor.Kullanım zarar vermesin sonra yada bırakınca yan etkisi olmaz belki ama daha fazla kilo alma gibi bir sorun olursa..Kafam karıştı çünki

emzirenler ölçüyü azaltıp yapabiliyor canım bende emziriyprum çünkü yoksa almazdım

bence 15 kilo fazlası obeze giriyorr
zaten adam eğer uygun görmezse vermiyor ürünü buda bence adamıı dürüst bir satıcı yapıyor

bence 15 kilo fazlası obeze giriyorr
zaten adam eğer uygun görmezse vermiyor ürünü buda bence adamıı dürüst bir satıcı yapıyor

eeeeeeeeeee bu adam bana vermez o zaman bende sevinmiştim sağlıklı yanetkisiz birşey buldum diye......ofistede birtürlü yalnız kalıp arayamıyorum ki..

eeeeeeeeeee bu adam bana vermez o zaman bende sevinmiştim sağlıklı yanetkisiz birşey buldum diye......ofistede birtürlü yalnız kalıp arayamıyorum ki..

canım doğru sana vermez. öyle aşırı bir fazlalığın yok. benim de çizelgede görüldüğü gibi ideal kiloma ulaşmak için 16 kg vermem gerekiyor. zaten adam telefonda boy ve kilo sordu. söyelyince ooo varmış baya dedi. ondan sonra anlatmaya başladı.
ağırlığım muşta bile hissettirdi kendini :Roflol: :Roflol:

ya bu arada ben dün güne gittim valla öğle güzel şeyler vardıki çok cezalıyım yani olan kilolar yetmiyor gibi bide üstüne ekleyeceğim

canım yine git günlere ama taktik değiştir bence. annem geçen yıl diyetisyen kontrolünde 10 kilo falan verdi. 50 yaşında kadın benle aynı kiloda yav. o da gidiyodu gezmelere ama. öğlen yemeğini yiyip çıkıyodu evden gittiği yerlerde yapılan yiyeceklerin de sadece tadına bakıyordu. ben de şimdi bu taktiği uyguluyorum. mesela aşkımcım dün çikolatalı gofret almış. ben açtım paketi bi ısırık aldım ve tamam dedim. tadına baktım içimde kalmadı. yeter bu kadar diyip bıraktım yemeyi.

obezim ben obezim obezim
herşeyi ham yaparım
sonra da birsürü kilo alırım.

kızlare sabahta içtim o baldan ama öyle tok tuttuğu falan yok. gerçi ben sizin için model olamam çünkü aynı zamanda fx15 e de balkadım.ve sirke de içiyorum. belki tuvalete çıkartıyor olabilir sabahtan beri 1 kere çıktım çünkü :))))

muhabbete bak.

:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

hadi kaçıyorum ,kendinize ve kilolarınıza iyi bakın

Aslına bakarsanız ben çok ta fazla zayıflattığına inanmıyorum macunun. Ama yardımcı olacağını biliyorum .Zaten o yüzden kullanacağım. Yürüyüşle beraber... Çünkü insanlık tarihinde bu zayıflatıcı formüllerden artık kullanmadığım kalmadı sayılır. Hepsi de fos çıktı ki o yüzden buradayım hala.kafamçokkarıştı

emez2005; azonce Fx15 topigini okurken senın mesajını gördum ''

ben de dün gece obezite paketini sipariş verdim. :))

elime geçince kullanıcam .'' demissin macunla birlikte aynı anda mı kullanıyorsun peki. bi faydası var mı?

meşhur muş macunu dün elime geçti ve ilk olarak akşam içtim. diğeri de ...
sanırım perşembe akşamı elime geçti ve o akşamdan beri kullanıyorum. iştahımda herhangi bir azalma olmadığı gibi ciddi bir artış var gibi. susatma konusunda ise ilk defa bu akşam üstü ciddi anlamda susadım. ikisini ve hatta 3 ünü (sirkeli suyu da içiyorum) bir arada kullanıcam. faydası var ya da yok demek için daha çok erken sanırım . en azından 1 hafta geçmesi gerekiyor kanımca.

Tatlı,tombiş mutlu hanımlar dilerim hepiniz hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız,TVde seyreden oldu mu?Hani ürünlerin tanıtıldığı bir program var,onda diyet yapanların açlık hissini bastırması için üretilen toz halinde bir çorba tanıtıldı,bir kutudan 12 ila 15 porsiyon arasında çorba elde edebiliyormuşsunuz,direk zayıflatma özelliği yokmuş,sadece yapılan diyete katkı sağlıyormuş.İşe yarıyor mu bilmiyorum,bugün tv seyrederken öyle bir gözüme takıldı,tvde sizde takip edin isterseniz,son yıllarda bu zayıflama ürünleri patlama yaşıyor resmen,çok büyük karlar elde edildiği için insanları kandırabiliyorlar dafisfisfis o yüzden aman dikkatli olun,kilo verelim sağlıklı olalım derken hem sağlığınızdan hemde paranızdan olmayın.

Sevgilerimle.....

sultanigah ac kalarakmi zayifladin benim zaten yemekle zorum yokki,,,ben butun gun 1 fincan kahveyle dururum,aksam esimle yarim yamalak bir yemek,arada cikolata yerim ama simdi onuda biraktim ama tik yok ,,,,,,uyguladigin formuller varmi,,,,,,,,,,

Canımcım işte en büyük yanlış burada. Ben de 2 gün yemek yemesem hiç aramazdım bazen. Bazen de deli danalar gibi saldırıyordum yemeklere. Bu bir dengesizlik aslında... az ve sık yemeyi öğrenince herşey daha kolay oluyor. Hiç iştahım olmasa bile ağzıma bir şeyler atıyorum zorla, sırf metabolizmam durmasın diye.

Sultaniyegah sen bu kocamaan 14 kiloyu nasil verdin once onu de bakiyiim :)

Ac durdun , baskaaa ...

Valla arkadaşım benim kilo sorunum hamilelikten kalma. 57 kiloyla hamile kaldım.87 kiloyla doğum yaptım. Bebeğim 45 günlükken süt emmeyi bıraktı. Emzirerek kilo verme şansım hiç olmadı anlayacağın.ama ben ne yaptım ki ..
en son ciddi ciddi üç ay önce karar verdim diyete...İlk hafta lahana çorbası diyetiyle iki kilo verdim. Dayanamayıp bıraktım. Sonra 5 gün lida kullandım Ölüyorum sandım onu da bıraktım... Daha önceleri de zaten denemediğim bir şey kalmamıştı sayılır... Sonra diyet adına bütün bu şarlatanlıklara bir son verme kararı alıp az ve sık yeme kararı aldım. 3 ana öğün, 2 ara öğün olmak üzere günde 5 öğün yemeye başladım. Ama şu var ki hiç bir zaman tam doyarak kalkmadım sofradan.. Şekerli ve unlu gıdalardan şiddetle uzak durdum. Bol bol sebze yemeği yedim. Veee en önemlisi günde 1-2 saat yürüdüm.... Yürüyüş metabolizmayı düzene sokuyor.. Beni felsefem şu oldu: Ne yersen ye; ama az ye ve hareket et.... Üç ayda sadece 14 kilo verebildim ama olsun hiç yoktan iyidir.
Ama üç ay kısa bir süre olmadığı için şu an gücümün kırılma noktasına geldim. O yüzden de bu macunu almaya karar verdim. Sadece destek olup bana yeniden güç versin diye. Biraz uzun oldu ama kusura kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…