Muş Macunu İşe Yarıyor mu?

arkadaşlar yediğin şeye dikkat edip yeyince ve düzni kaçırmayınca oluyor vallahi. ben 3 yıl önce, öğrenciliğimin son döneminde bir diyet yapmıştım. 1,5-2ayda 7-8 kilo vermiştim. inanın tıka basa karnımı doyuruyordum. hiç acıkmıyordum ama kilolar da istikrarla gidiyordu. üstelik bütün gün masa başında oturup ders çalışıyordum. şu anda bu diyeti yapamıyorum maalesef. çünkü düzenli diyet için bütün gün bi sonraki öğünde yiyeceğin şeyle ilgilenmen gerekiyor. şimdi çalışıyorum. işimin saati hiç belli değil. hangi saatte nerde olacağım belirsiz. yine dikkat ediyorum 3 haftadır ama yeterince değil maalesef. bu macun da dikkat etmek yanında bir ümit oldu bana da.
sizlere tavsiyem eğer ev hanımıysanız benim uyguladığım gibi bir diyet ve basit bir yürüyüş sağlıklı kilo vermek için yeterli olacaktır. şimdi siz benim o zaman uyguladığım diyeti de soracaksınız bana ben yazayım en iyisi:)

sabah kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 kivi
2 ceviz, 3 badem, 3 fındık
şekersiz çay, kahve içilebilir.

ara:
istenilen bir meyve

öğlen yemeği:
1 kepekli sandviç
domates salata
1 ayran
ya da
makarna ( 1 porsiyon)
not: öğlen yemeği karbonhidrat ağırlıklı ben aklıma gelen canımın istediği bir şeyi yiyordum. makarna, pilav, tost, börek, çörek neyse artık:)

ara:
yine meyve ya da yoğurt da olabilir

akşam:
tavuk, köfte, balık bunlardan biri
bol yeşil salata

not: her gün birini yiyordum. ızgara olarak tabi.

ara: yine meyve ya da yoğurt

sözün özü diyet değil sağlıklı beslenme aslolan. eve bunlardan başka birşey sokmazsanız ailece sağlıklı beslenir ayrıca da kilo da verebilirsiniz.

Günaydınnnn arkadaşlar!!!!!
Rejimin 5 inci günündeyimmm.
Korkumdan tartıya çıkamıyorum...

günaydın canım. korkma niye korkuyorsun ki. ben her sabah çıkıyorum. değişimi adım adım izliyorum. bazen fazla çıkıyorum ama olsun. vücuttaki değişimleri takip etmek lazım değil mi. veee takip ederken de morali bozmamak. bak sana tartıya düzenli çıkmaya başladığımdan beri çıkan verileri yazayım. bundan sonra da her gün değişimi yazayım sizlere. hatta siz de her gün sabah tartılıp yazın. birbirimizi denetlemiş oluruz böylece ne dersiniz?

26/04/2007-----75,3
27/04/2007-----75,4
29/04/2007-----75,6
30/04/2007-----75,9
01/05/2007-----75,9
02/05/2007-----75,5
03/05/2007-----75,5
04/05/2007-----75,8------ gece yarısı kebap yersen olacağı bu!!!
05/05/2007-----75,00
06/05/2007-----74,9
şimdilik bundan ibaret. her gün düzenli tartılarak sizlere de aktarıcam kızlarrr...

eğer bu kilolar da gitmezse ben artık ne yaparım bilmiyorum. Canım bazen çok sıkılyor. Alırken çok kolay gelen kilolar verirken niye böyle oluyor diye...İnşallah başarabiliriz. iyice de canım sıkılmaya başladı...senağlama
Arkadaşlar ben ne yaptım biliyormusunuz? Son iki aydır hep kendime 38 beden kıyafetler alıyorum. Gardrobum doldu bile. Ama hiç birini de giyemiyorum. İnşallah giyeceğim günleri bekliyorum ve de korkuyorum, ya hiç giyemezsem diye. Benimkiyle anlaşma yaptık. eğer 55 kiloya düşersem kendime 1500 ytl lik limit ayırdım. kıyafet alacağım. O da bana altın alacak... Böylece kendimi ödüllendirmiş olacağım. İnşallah o günleri bekilyorum ben de.:1yes2:

valla canım senin az kalmış 14 kilo vermişsin geriye 11 kilo senin için bir 2 ay demek bu taytay
off ben napıcam ya siz en azından doğumdan dolayı kilo almışsınız.
Ben tamamen düzensiz yaşamdan dolayı kilo aldım.
Üniversiteye geldiğimde 38 bedendim.
Şimdi malesef 46 beden oldum.
25 kilo aldım ve önceden 1-2 kilo alsam hemen diyete başlar eski kiloma dönerdim.
Şimdi sabır da kalmadı diyet yapmak için.
Bir de ders çalışırken aç kalamıyorum, sürekli birşeyler yemeyi düşünüyorum.
Yazın çok güzel yapıyorum rejimi 10 kilo verdim geçen yaz.
Şimdi onların hepsinin geri aldım.
ARtık çok mutusuzum kilolu olmaktan.
Staj için mülakatlarım başladı, takım elbise giymem gerekiyor ama yakışmıyor ki.... senağlama
çok bunaldım işte.

ok.aslında tam 57 kilo olmayı başarmıştımki eşimin moralimi bozan sözlerinden sonra tekrar 63 oldum.tartı taşınma esnasında düşüp bozulunca attık.eşimde inat etti almıyor.malum oda 80 küsurlarda ve bende 63 olunca adam ihtiyacımız yok diye almıyor.inadı kırılınca alacakmış.......:çok üzgünüm:
ama kadının fendi erkeği yenecek ve tartı almayı başaracam.böylelikle kilo vermeye başlayacağım.
bu macun dan mı alsam fx15mi :uhm: :uhm: ne dersin bu konuda. desteğin için teşekkürler taydinyerimseniben

canım tartı dediğin öle pahalı bişey olması şart değil. anneme 8 liraya normal mekanik bi tartı aldık mesela geçenlerde. kocişe çaktırmadan al loy evin bi kenarına:)
ayrıca bu hap olayları beni kasıyo arkadaşlar. ben hasta olduğumda bile düzenli kullanamıyorum ilaçlarımı. spirulina aldım mesela bi şişe bile bitiremeden sıkıldım bıraktım. fx15 de güzel bi ürün gibi ama ben kendimi biliyorum onda da aynısı olur bende. unuturum canım sıkılır atarım bi kenara. ama mesela şu osmanlı iksirini üç haftadır bir öğün bile aksatmadım. macun olayında da öyle olacak zannımca. benim kafa böle şeyleri kullanmaya daha yatkınsırnaşık şey sırnaşık şey öle hap falan basmıyo benimkine:)
fx15 i kullananlar da memnun oldukalrını söylüyorlar. bence sen bütün bunları değerlendirip kendi kararını kendin ver. senin için hangisi daha pratik ve sağlıklı geliyorsa onda karar kıl canımcım.

bende burdaki aktardan karışım bi toz aldım adam içenler çok faydasını gördü dedi ben 2 kaşık yoğurda karıştırıp yiyorum .karın ağrısı yapıyo ve tabiki malüm netice.bugün vücudum çok halsiz ki 1 aydır acayip enerjiktim hiç bi ürün tablet almadığım halde az önce uyandım 2 saat uyumuşum neyseki oğlumda uyumuş.

canım senin aldığın bu toz yeşil renkte, garip bi tadı olan, çiçek tozu da denilen (yanlış hatırlamıyorsam) bir toz mu? ben onu daha önce kullanmıştım. deli gibi ishal yapıyor o. wc den çıkamıyorsun valla. aynı şey mi bilmiyorum ama.

taydin içeriği bitkisel sinameki kitre sandoloz sakızı funda yaprağı papatya ardıç yemişi biberiye altın otu kereviz tohumu ... gibi bitkiler rengi kına yeşili toz haline getirilmiş evet acayip ishal ediyor sen faydasını gördün mü? biraz yürüyüşü aksatmasam olacak aslında

ben öyle düzenli kullanamadım ishal ettiği için. hala vardır evde bir miktar. :) ya ben bütün gün sokaktayım bana göre bi şey değil o. dk. başı wc yi nerde bulayım ay:) evdeysen kullan ama çok uzun süre değil. sinameki uzun süre kullanılınca bağırsaklara zarar veriyo benim bildiğim.

sanursam benimki geldi laelaelaelaelae

2 gündür kullanıyorum

Emezim bi değişiklik var mı iştahında filan? Benim bu aralar iyice açıldı yaaa... ÜÜÜfff kilo vereceğiz derken iyice açılmasa bari. Bu gün piknikteydik cümleten. İki lavaş ekmeği arasında köfte yedim. Eğer kilo aldıysam intehar ederim kendimi...senağlama Ama ben artık çok yoruldum kısslar diyet yapmaktan yaaa ağlamak geldi içimden...:1no2:

canımcım iştahımı falan kesmedi. ben ayrıca sadece macun kullanmıyorum. aynı zamanda fx 15 ve sirkeyi de içiyorum. bunlarda kesmezse iştahımı yapcak birşey yok artık . ve ben bunları yazarken dondurma yediğimi de itiraf ediyorum.:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

ya arkadaşlar kızmayın bana ama bişe dicem.
ben bu sabah bi tost yedim kepekli tost ekmeğinden. sonra bi neskafe içtim. birkaç tane çilek yedim. sonra ormana gittik. bir porsiyon tavuk ızgara yedim salata eşliğinde. onun dışında iksirimi içtim her günkü gibi. komşuya gittim az önce yemek dedi yemedim. bisküvi dedi yok dedim. çikolata verdi yemedim. sadecene bi türk kahvesi içtim ve geldim eve. şimdi iksirimi içiyorum.
uzun lafın kısası ben galiba bu yeme olayını bitirmişim kafada. yoksam ben mi çok inat ediyom yemicem diye. yoksam siz mi diyet yapıyoz baskısıyla direniyonuz da yemeye vuruyonuz kendinizi:) annamadım gitti
bi de var ya öle oturduğum yerde hayatta aklıma gelmez dondurma yemek falan. benim dolapta olan herşey yemeyi unuttuğum için bozulur gider. alla alla. biri bana annatsın şunu noolursunuz.

karaciğere zarar veriyormuş bir arkadaşımın babası kullanıyordu kabızlık için ciddi sorunları oldu dr a gittiklerinde dr yasaklamış

off ben bugun adam gibi bişey yemediğim halde karnım çok şişşşş.
Sinir oluyorum karnımın şişmesine, wcye de gittim ayıptır sölemesi.
Ama yine de inmedi. off off nasıl inecek bu karın?

07/05/2007-----74,9

he he benim de paketim elime ulaştı. öğle yemeğine de az kaldı. birazdan tadına bakıcam. :)
amma sıkı paketlemişler kat kat. açmaya çalışırken kesin 500 gr falan vermişimdirlaelaelaelaelae
takdir ettim adamları. broşür cd filan. inşallah kiloları verir daha da çok takdir ederiz hep birlikte.

ya kızlar bişey sorcam.sirkeli su demişiniz ya nasıl yanii.aç karına mı içiyorsunuz sırf sirkeyi.yoksa içene başka şeyler de katıyormusunuz.ban bi tarifini verirmisiniz canlar.bende yapayım.5 kilo fazlam varda:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…