Günaydınnnn arkadaşlar!!!!!
Rejimin 5 inci günündeyimmm.
Korkumdan tartıya çıkamıyorum...
eğer bu kilolar da gitmezse ben artık ne yaparım bilmiyorum. Canım bazen çok sıkılyor. Alırken çok kolay gelen kilolar verirken niye böyle oluyor diye...İnşallah başarabiliriz. iyice de canım sıkılmaya başladı...senağlama
Arkadaşlar ben ne yaptım biliyormusunuz? Son iki aydır hep kendime 38 beden kıyafetler alıyorum. Gardrobum doldu bile. Ama hiç birini de giyemiyorum. İnşallah giyeceğim günleri bekliyorum ve de korkuyorum, ya hiç giyemezsem diye. Benimkiyle anlaşma yaptık. eğer 55 kiloya düşersem kendime 1500 ytl lik limit ayırdım. kıyafet alacağım. O da bana altın alacak... Böylece kendimi ödüllendirmiş olacağım. İnşallah o günleri bekilyorum ben de.:1yes2:
ok.aslında tam 57 kilo olmayı başarmıştımki eşimin moralimi bozan sözlerinden sonra tekrar 63 oldum.tartı taşınma esnasında düşüp bozulunca attık.eşimde inat etti almıyor.malum oda 80 küsurlarda ve bende 63 olunca adam ihtiyacımız yok diye almıyor.inadı kırılınca alacakmış.......:çok üzgünüm:
ama kadının fendi erkeği yenecek ve tartı almayı başaracam.böylelikle kilo vermeye başlayacağım.
bu macun dan mı alsam fx15mi :uhm: :uhm: ne dersin bu konuda.desteğin için teşekkürler taydinyerimseniben
bende burdaki aktardan karışım bi toz aldım adam içenler çok faydasını gördü dedi ben 2 kaşık yoğurda karıştırıp yiyorum .karın ağrısı yapıyo ve tabiki malüm netice.bugün vücudum çok halsiz ki 1 aydır acayip enerjiktim hiç bi ürün tablet almadığım halde az önce uyandım 2 saat uyumuşum neyseki oğlumda uyumuş.
canım senin aldığın bu toz yeşil renkte, garip bi tadı olan, çiçek tozu da denilen (yanlış hatırlamıyorsam) bir toz mu? ben onu daha önce kullanmıştım. deli gibi ishal yapıyor o. wc den çıkamıyorsun valla. aynı şey mi bilmiyorum ama.
taydin içeriği bitkisel sinameki kitre sandoloz sakızı funda yaprağı papatya ardıç yemişi biberiye altın otu kereviz tohumu ... gibi bitkiler rengi kına yeşili toz haline getirilmiş evet acayip ishal ediyor sen faydasını gördün mü? biraz yürüyüşü aksatmasam olacak aslında
sanursam benimki geldi laelaelaelaelae
2 gündür kullanıyorum
ben öyle düzenli kullanamadım ishal ettiği için. hala vardır evde bir miktar. :) ya ben bütün gün sokaktayım bana göre bi şey değil o. dk. başı wc yi nerde bulayım ay:) evdeysen kullan ama çok uzun süre değil. sinameki uzun süre kullanılınca bağırsaklara zarar veriyo benim bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?