Müsait Değildim

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
İyi geceler KKnın iyi niyetli bayanları..
Çok sevdiğim bir komşum var. Kendisi 3 4 ay önce çalışmaya başladı çocuklarınada kvsi ve kp geldiler bakmaya. Kv ile tanışıyorduk zaten.
Benim oğlum 2 yaşında komşumun kızı 1. Sınıfa gidiyor . Oğlum çok seviyor o kızı oynamak istiyor sürekli bir iki kez götürdüm oynadılar bir kezde kv ile bize geldi.
Neyse geçenlerde oğlumu uyutuyordum aradılar telden açmadım oğlum uyumak üzere diye. Tam uyuttum kapı tıkladı. Küçük kız gelmiş "ahjumma abla müsaitsen babaannemgil gelecekler" dedi. "Canım çocuğu yeni uyuttum" dedim çocuk daha sözüm bitmeden koşarak gitti. Şimdi 2 haftadır ne arıyorlar ne geliyorlar.
Bende kafama takıyorum ayıpmı ettim diye.
Aslında temizlik yapmamda gerekiyordu. Çünkü oğlumu gündüz uykusuna uyutmadan hiç bir iş yapamıyorum. Önceden haber verip bir misafir gelmicekse.
Biraz öncede eşim "çocuğu niye oraya götürmüyprsun çocuk onları sayıklıyor" dedi.
Anlattım aramıyor sormuyolar dedim tavır aldılar dedim. Ben niye gelmeyin demişim uyusun çocuk uyuyunca ne olacakmış dedi tartıştık.
Uzun bir süre ağlamayınca birikiyor benim sonra ota b.ka birgün ağlıyorum. Sizdede oluyormu bugün o gün çok canım sıkkın çok...
Uzun ve sıkıca olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim..
İyi geceler...

Komşu için eşinin seni kırmasına çok kızdım gerçekten :sinirli:
Hiçte ayıp etmemişsin. Annen değil baban değil ki öyle bile olsalar her dakika müsait olmak zorunda değilsin.
Ama keşke ertesi gün sen çağırsaydın daha iyi olurdu.

Ay eşin de bi tuhaf.
Sende öyle. Hergün arayan insanlar 2 haftadır aramıyorlarsa kırılmışlardır apaçık. Arayıp "ya kusura bakmayın çocuğu zor uyuttum o gün, evde çok dağınıktı ondan kabul edemedim sizi arayamadım da ama yarın mutlaka bekliyorum" deseydin bu kadar uzamazdı.
Karşı taraf da hem kabul etmedi hem de bi haber vermedi demek ki bizi istemiyormuş diye düşünmüştür doğal olarak.

Komşu için eşinin seni kırmasına çok kızdım gerçekten :sinirli:
Hiçte ayıp etmemişsin. Annen değil baban değil ki öyle bile olsalar her dakika müsait olmak zorunda değilsin.
Ama keşke ertesi gün sen çağırsaydın daha iyi olurdu.
Aklıma gelmedi inanın hemde ayıp etmişim gibi vicdan yaptım ama ben hazırlıksız misafir ağırlayamıyorum.
Sanırım o dönem evde pek malzeme yoktu ondan çağıramadım :(

Ay eşin de bi tuhaf.
Sende öyle. Hergün arayan insanlar 2 haftadır aramıyorlarsa kırılmışlardır apaçık. Arayıp "ya kusura bakmayın çocuğu zor uyuttum o gün, evde çok dağınıktı ondan kabul edemedim sizi arayamadım da ama yarın mutlaka bekliyorum" deseydin bu kadar uzamazdı.
Karşı taraf da hem kabul etmedi hem de bi haber vermedi demek ki bizi istemiyormuş diye düşünmüştür doğal olarak.
Demi haklısınız yarın çağırayım inşallah gelirler :(

Hepsi olmuş bitmişte sende 2 hafta sessiz kalmışsın istemiyorsun gibi olmuş,
Olaydan sonra yada ertesi günü gidip yada cagırıp durumunu anlatsaydın daha iyi olurdu :)

Hepsi olmuş bitmişte sende 2 hafta sessiz kalmışsın istemiyorsun gibi olmuş,
Olaydan sonra yada ertesi günü gidip yada cagırıp durumunu anlatsaydın daha iyi olurdu :)
Utandım biliyomusun gitmeye aramaya terslerler diye korktum :(

Biraz ayip olmus bence.cocukla haber gondermissin.tekrardan arayip baska birgun alabilirdin.ben mesela kizim cocuklarla oynasin diye gezmeye gidiyorum.

Kırılacak hicbisey yok bence alınganlık etmişler.hicte moralinizi bozup üzülmeyin canınızı skmayın lütfen.daha çok küçük çocuğunuz.uyutmak filan zor ve uykusunu almasida önemli.biraz anlayışlı olmalilar size karşı.sadece şu var ama telefonla arayıp kadına durumunuzu izah edebilirsiniz.acmayip dönüş yapmamaniza ve çocukla haber yollamaniza bozulmuş olabilirler.fakat burada önemli olan siz bu komsuyla ciddi görüşmek istiyormusunuz.belkide dadaniklik ederler çocuğum küçük sürekli gelirler korkusu filan oluyorsa biraz düşünün tekrar adım atarken

Biraz ayip olmus bence.cocukla haber gondermissin.tekrardan arayip baska birgun alabilirdin.ben mesela kizim cocuklarla oynasin diye gezmeye gidiyorum.
Şimdi ne desemde çağırsam acaba ha bide benim dkm falan yoktu arayamadım herşey üst üste evde net var oda onlarda yoktu :KK43:

Ara canım durumu anlat bu ara ugrayamadım fırsat olmadı falan de davet et ne diycekler şaka yapıyorum korkacak birşey yok yemegini suyunu onlarmı veriyor sanki :)
Onlardan ziyade kocam derdim. Üslubu çok çirkin ya 65 ysşında kadına tavırmı yapıyosun diyor gittiğim yerde bişey bulup küstürüyormuşum insanları :(

Onlardan ziyade kocam derdim. Üslubu çok çirkin ya 65 ysşında kadına tavırmı yapıyosun diyor gittiğim yerde bişey bulup küstürüyormuşum insanları :KK43:
Küsecek bi durum yokki ortada senin tek hatan 2 haftadır sessiz kalman galiba sen istemiyorsunda mecbursun gibi geldi..

Küsecek bi durum yokki ortada senin tek hatan 2 haftadır sessiz kalman galiba sen istemiyorsunda mecbursun gibi geldi..
Ya gittiğimde çok keyif almıyorum doğru ama oğlum için gidiyordum. Teyze çok konuşuyor başım ağrıyor sonra kafam doluyor :(

Back
X