- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Amin insallah cicegim biz dikkat edelimAma koyuyorlar biz o çocuğu yumuk yumuk sevmek dışında ne yapalım magnicim ömürleri güzel olsun
Arkadasim bak benim oyle senin ima ettigin gibi kivirmaya falan hic ihtiyacim yok bu 1
2. Si tum siteyi karsima aldigim yorumlarim oldu, sen kimsin sana sirin gorunmek icin kendimi yumusatayim
3. Ziyadesiyle ters ve cins bir tipimdir, insan gibi cevap verdikce uzerime geliyorsun, polemige girme benimle tavsiye etmem
4. Diyorum ki turkce isim tercih ediyorum, etrafima da boyle salik veriyorum ama illa arapca koyacagim diyorsa da bizim aliskin oldugumuz isimleri koydun ki cocuk kendini yarin obur gun dislanmis hissetmesin
5. Az kitap oku ki, okudugunu anlama yetenegin gelissin
MagnicimKonu sahibi sana baska bisey diycem yasadigin yer turkiye degilse zaten koydugun zeyd Malik
Ismi olmaz
Malik ismi mulk sahibi demek miss acikladi zaten o isim olmaz ama gene sen bilirsin
Bak simdi burda sinirlenirim gider esime takilirim o derece manyaklastim ben zatenSenin hormonlardir
Şaka bir yana sadece çok ağır yorumlar yapıldı sadece isim soruldu okadar.. beğenmezsin geçersin gidersin bin tane konu var.. Neysemmm uzatmaayak bence
Yaaaa adını yazamadığım için biraz anlamsiz olacak:)İsviçre’deki eski flörtüm isminden dolayı IŞİD’li muamelesi gördüğü için isimlerinden birini kimlikten çıkarmaya uğraşıyordu. Zaten o da ben gibi bir dine mensup değildi, ismi üzerinde sırıtıyordu, ailemizin isimlerimizi belirlemesi ne kadar da kötü aslında.
Ayy sorma o gitti uyuduVallaaman bize ne ister Zeyd koysun ister malik ben olsam koymam yine içlerinde en güzeli Musa bence .
Ah cicegim yanlis yazdiysam kusura bakmaMagnicim
Ya Malık sahip sahibi anlamında
Ya mülk ise mülk mekan yer anlamında
Dünya mesela bir mülk ve sahibi malık olan ALLAH anlamın da ya malikil mülk
Maşallah destan gibi deseneYaaaa adını yazamadığım için biraz anlamsiz olacak:)
Merak edene özelden yazabilirim.
Bir İspanyol arkadaşım var,
İlk isminin anlamı; kutsal-mubarek
İkinci isminin anlamı; bakire Meryem
İlk soyadının anlamı; Aziz bilmemkim
İkinci soyadının anlamı; kilise
Ama kız sevgilisiyle nikahsız yaşıyorgayet kendi halinde, dünya gezgini, her kültüre açık çok tatlı bir kadın
Ama öyle bir ismi var ki, al kadını koy manastıra. Beş km önde geliyor ismio da epey yakinmisti adi-soyadi yüzünden yaşadığı zorluklardan
Canımm ya yok kız eşinden çıkarma gel benden çıkar gık bilen itmenBak simdi burda sinirlenirim gider esime takilirim o derece manyaklastim ben zatenaglatmayin beni
Aynen yorumlara din katmadan devam etsek aslinda anlasiyoruz
Ben dün burada cevaben yazdım geri bile dönmediAyy sorma o gitti uyuducocugun isim derdi bize dustu cok fedakariz be
Ah cicegim yanlis yazdiysam kusura bakmaben turkce anlamlari karistiriyorum
Yeniden basliycam insallah 99 ismin anlamlarini ogrenmeye
Yaa Allah razi olsunCanımm ya yok kız eşinden çıkarma gel benden çıkar gık bilen itmen
Ayy sinir oluyorum boyle gamsizlara sanki konu sahibi benim herkese cevabi da ben veriyorumBen dün burada cevaben yazdım geri bile dönmedi
Hayirr yapmasın yaaaa... Daha yeni geldin zaten uzun zamandır yoktun yaYaa Allah razi olsunPoncik kalbini kirmaya dayanamam
Esim kkyi yasakliycak yakinda bana
Ayy sinir oluyorum boyle gamsizlara sanki konu sahibi benim herkese cevabi da ben veriyorum
İki isim iki soyisim onlarda normal ama tüm adlarınin ve tüm soyadlarınin ultra dini anlamları var:) Mesela başvuru yaptığı bir yerde sadece adı bile "ben koyu Katoliğim" diyor. İster istemez insanlar kategorilerdiriyor böyle isimleri, bir ön yargı oluşuyor.Maşallah destan gibi desene
Hayirr yapmasın yaaaa... Daha yeni geldin zaten uzun zamandır yoktun ya
Ayy benim daha birsuru isim var sabah is var ne halt ediyorum burdahadi boşver git yat sen ,milletin derdi bizi gerdi biraz kaba oldu ama
Musa denilince ilk aklıma gelen 1. Musa peygamber,2.ilkögretimdeki resim öğretmenim çok yakışıklı adamdıKizlar bu konu bir tramva gibi oldu Musa ismini asla unutmayacağım artık
Ülkede Suriyeli çocuk sayısı geçti zaten bizi. Çok arapça bulmak değil sadece ağır isimler bunlar bu yükü neden taşısın ki. Hep çocuk klmyck diyrsnz ama Musa tek başına ağır zaten 2. Koymsnz daha iyieşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor
Çok sıkıntılı deseneİki isim iki soyisim onlarda normal ama tüm adlarınin ve tüm soyadlarınin ultra dini anlamları var:) Mesela başvuru yaptığı bir yerde sadece adı bile "ben koyu Katoliğim" diyor. İster istemez insanlar kategorilerdiriyor böyle isimleri, bir ön yargı oluşuyor.
Islam dininde de uygun degil zaten. Basina 'abdul' eklemek lazim. Bu durumda Abdulmalik olur yani 'Malik' in kulu'.Belirli kaynaklarda özellikle isim analizlerinde öyle geçiyor, iddia edemem daha fazla bilgim yok bu konuda.
Uygun mudur mesela, bence hiç değil, daha kötü bana kalırsa.
İnandığım dinin yaratıcısının isimlerinden birini çocuğuma vermek nasıl bir tezatlık olur, düşünemiyorum.
Bu içsel duygum, her türlü diğer mevzulardan bağımsız olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?