Musa'ya uygun ikici isim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana şirin görünmek için kendini yumuşatıyorsun mu yazmışım oku istersen.
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama sizde biraz problem var gibi.. yazdıklarınızla anlatmak istedikleriniz pek uyuşmamış sıkıntı burada. Ben yalnızca yazdığınız şeylere cevap verdim kafamdan herhangi bir şey uydurmuşum gibi tepki veriyorsunuz sanki mesajları siz yazmamışsınız gibi . Demin alıntıladığım yerde araplarla ilgili olan mesajınızda ya da diğerlerinde size söylemek istediğim şey herkesin beğendiği tercih ettiği farklı olabilir demek istememdi ama siz ısrarla savunmaya giriyorsunuz. Banane bundan sizin sevip sevmemeniz kimsenin umrunda değil tabi ki sevmek zorunda değilsiniz fakat yorum yaparken alaycı olmak hoş değil başından beri anlatmak istediğim bu.

Konu sahibi sana baska bisey diycem yasadigin yer turkiye degilse zaten koydugun zeyd Malik
Ismi olmaz
Malik ismi mulk sahibi demek miss acikladi zaten o isim olmaz ama gene sen bilirsin
Magnicim

Ya Malık sahip sahibi anlamında
Ya mülk ise mülk mekan yer anlamında

Dünya mesela bir mülk ve sahibi malık olan ALLAH anlamın da ya malikil mülk

Senin hormonlardir

Şaka bir yana sadece çok ağır yorumlar yapıldı sadece isim soruldu okadar.. beğenmezsin geçersin gidersin bin tane konu var.. Neysemmm uzatmaayak bence
Bak simdi burda sinirlenirim gider esime takilirim o derece manyaklastim ben zaten aglatmayin beni

Aynen yorumlara din katmadan devam etsek aslinda anlasiyoruz

Yaaaa adını yazamadığım için biraz anlamsiz olacak:)
Merak edene özelden yazabilirim.
Bir İspanyol arkadaşım var,
İlk isminin anlamı; kutsal-mubarek
İkinci isminin anlamı; bakire Meryem
İlk soyadının anlamı; Aziz bilmemkim
İkinci soyadının anlamı; kilise
Ama kız sevgilisiyle nikahsız yaşıyor gayet kendi halinde, dünya gezgini, her kültüre açık çok tatlı bir kadın
Ama öyle bir ismi var ki, al kadını koy manastıra. Beş km önde geliyor ismi o da epey yakinmisti adi-soyadi yüzünden yaşadığı zorluklardan

Valla aman bize ne ister Zeyd koysun ister malik ben olsam koymam yine içlerinde en güzeli Musa bence .
Ayy sorma o gitti uyudu cocugun isim derdi bize dustu cok fedakariz be

Magnicim

Ya Malık sahip sahibi anlamında
Ya mülk ise mülk mekan yer anlamında

Dünya mesela bir mülk ve sahibi malık olan ALLAH anlamın da ya malikil mülk
Ah cicegim yanlis yazdiysam kusura bakma ben turkce anlamlari karistiriyorum
Yeniden basliycam insallah 99 ismin anlamlarini ogrenmeye

Maşallah destan gibi desene gerçi görmüştüm isim evraklarla filan oluyor 8 isimli görmüştüm

Maşallah destan gibi desene
İki isim iki soyisim onlarda normal ama tüm adlarınin ve tüm soyadlarınin ultra dini anlamları var:) Mesela başvuru yaptığı bir yerde sadece adı bile "ben koyu Katoliğim" diyor. İster istemez insanlar kategorilerdiriyor böyle isimleri, bir ön yargı oluşuyor.

Hayirr yapmasın yaaaa... Daha yeni geldin zaten uzun zamandır yoktun ya
ortada birsey yokken ona catinca diyor gene neye kizdin kesin kkye girdin oda cozdu isi yasaklasa ne ben bagimli gibi gizli alirim
hadi boşver git yat sen ,milletin derdi bizi gerdi biraz kaba oldu ama
Ayy benim daha birsuru isim var sabah is var ne halt ediyorum burda haklisin yeminle boyle konus tek kaba olsun konu sahibi 20. Ruyasinda

eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor
Ülkede Suriyeli çocuk sayısı geçti zaten bizi. Çok arapça bulmak değil sadece ağır isimler bunlar bu yükü neden taşısın ki. Hep çocuk klmyck diyrsnz ama Musa tek başına ağır zaten 2. Koymsnz daha iyi

Çok sıkıntılı desene zaten Katolikler baskin üstüne cuk diye yapıştırmışlar . Yani aynı yukarida sen mi anlattın yok başka bir üye anlattı sevgilisinin ismi sırf daeşli isimlere yatkın diye cebellesmis birsuru

Islam dininde de uygun degil zaten. Basina 'abdul' eklemek lazim. Bu durumda Abdulmalik olur yani 'Malik' in kulu'.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…