eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor
Gecen konuna da yazmıştım , asıl Zeyd malik koyarsaniz dalga geçerler çünkü aynı Zayn Malik gibi geliyor kulağa. Var ya ergenlerin popstari,one direction grubundan...başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesef
Zaten kimse arastirip koymuyor ki Kuzum ve gunahi bir yere Bence de ters tepiyorAynen nerde hoktan iş varsa onlar yapıyor ters tepiyor cidden .
Uzatmak istemiyorum ama ben örnekleme yapmadım, 21.yy da çocuğun aşırı zorluk çekeceğini söyledim.Bende ağır olduğunu söyledim ama benzetme veya örnekleme hoş değildi .
Ay cok sukur biri zayn Malik yazdi kac saattir ismini dusunuyorumGecen konuna da yazmıştım , asıl Zeyd malik koyarsaniz dalga geçerler çünkü aynı Zayn Malik gibi geliyor kulağa. Var ya ergenlerin popstari,one direction grubundan...
Musa için de dini içerikli isim istiyorsaniz Musa emin, Harun Musa, Musa Burak olabilir
Yazacağım yazacağım yazmadım iyice mevzu uzayacak , gigi hadid e gireceğiz diye bekleyip durdumGecen konuna da yazmıştım , asıl Zeyd malik koyarsaniz dalga geçerler çünkü aynı Zayn Malik gibi geliyor kulağa. Var ya ergenlerin popstari,one direction grubundan...
Musa için de dini içerikli isim istiyorsaniz Musa emin, Harun Musa, Musa Burak olabilir
Gecen konusuna da yazmıştım, hadi bugün adam idol de ya yarın adı tacize,tecavüze,hırsızlığa,kadin dövmeye falan karışırsa? Hiç yaşayan ünlünün adı çocuğa verilir mi?Yazacağım yazacağım yazmadım iyice mevzu uzayacak , gigi hadid e gireceğiz diye bekleyip durdum
Metin ismi nur ismi adil ismi rahman ismi kadir ismi daha başka isimleri veriliyorZaten normalde dinde de bu konuya deginiyor Allah’a has olan isimler cocuklara verilmemeli
Ben sizi kastetmedim örneklemeyi siz yapmadınızUzatmak istemiyorum ama ben örnekleme yapmadım, 21.yy da çocuğun aşırı zorluk çekeceğini söyledim.
Anlamları bir kenara bırakarak, çocuklar değişik, duyulmamış ya da çağa uygun olmayan ender isimlerle yaşamaya maruz bırakılması hoş değil.
Oldukça sıkıntılı bir durum, kendimden biliyorum ender bir ismim var.
Hayatımda hep zorluk yaşadım, adımın sorulacağı her türlü durumdan uzak dururum çünkü muhabbet uzuyor, anlamıdır kim koymuşa geliyor offf gereksiz işler.
Öğrenim hayatımda her sıkışan hocanın el altında bulundurduğu ‘ o değişik isimli kız’ oldum, bir halt yesem cümle alem bilir ender çünkü.
Çocukken dalga geçilme boyutunu söylemiyorum bile.
Zor bir şey değil bebeklere göze batmayacak, güzel anlamlı isimler koymak, sonra benim gibi sövmesinler
Arkadasim bak benim oyle senin ima ettigin gibi kivirmaya falan hic ihtiyacim yok bu 1Komiktabi ilk yorumu yaparken acımasızca dalga geçerek yazayım sonra baktım tepki çok, nasıl yumşatarak yazsam diye güzel düşünmüzsünüz.
Şu mesajda yazdığınızla şuan yazdığınız pek uymamış.
Neyse ne. Benim söylemek istediğim çok açık sadece yorum yaparken birazcık daha nazik olabilirdiniz, hamile bir kadın bize demişki isim olarak Musa düşündük ikinci isim soruyorum. Ama cevaplar bir alem arap eleştirmeye gelmiş iş . Kadın arapça mı koysam türkçe mi dememiş ki.. tercih meselesi
Birsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenlerMetin ismi nur ismi adil ismi rahman ismi kadir ismi daha başka isimleri veriliyor
Aynen ya bize noluyorsaO değilde konu sahibi bombayı attı gitti .
Zaten Allah'ın sıfatlarıni vericeklerse mutlaka ismin önüne Abd (kul) kelimesi konulmalı.. Abdullah Abdurrahman Abdussamed gibi yoksa koyulmaz zaten ancak bu şart laBirsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenler
Dunyada cok isim var ama maalesef insanlar arastirmiyor
Ama koyuyorlar biz o çocuğu yumuk yumuk sevmek dışında ne yapalım magnicim ömürleri güzel olsunBirsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenler
Tüh be butun sırrı bozdunHep bebek kalmayacak :)
İsim çok çok önemlidir gerçekten ve sırf kulağa güzel geliyor, popüler ya da kuranda geçiyor diye olumsuz isimler tercih edilebiliyor.Birsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenler
Evet bunu yazmayi unutmusum genel olarak cok guzel isimler var yani esmalari zikredelimZaten Allah'ın sıfatlarıni vericeklerse mutlaka ismin önüne Abd (kul) kelimesi konulmalı.. Abdullah Abdurrahman Abdussamed gibi yoksa koyulmaz zaten ancak bu şart la
VallaAynen ya bize noluyorsa
Senin hormonlardirAynen ya bize noluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?