Musa'ya uygun ikici isim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor

başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesef
Gecen konuna da yazmıştım , asıl Zeyd malik koyarsaniz dalga geçerler çünkü aynı Zayn Malik gibi geliyor kulağa. Var ya ergenlerin popstari,one direction grubundan...
Musa için de dini içerikli isim istiyorsaniz Musa emin, Harun Musa, Musa Burak olabilir

Bende ağır olduğunu söyledim ama benzetme veya örnekleme hoş değildi .
Uzatmak istemiyorum ama ben örnekleme yapmadım, 21.yy da çocuğun aşırı zorluk çekeceğini söyledim.
Anlamları bir kenara bırakarak, çocuklar değişik, duyulmamış ya da çağa uygun olmayan ender isimlerle yaşamaya maruz bırakılması hoş değil.
Oldukça sıkıntılı bir durum, kendimden biliyorum ender bir ismim var.
Hayatımda hep zorluk yaşadım, adımın sorulacağı her türlü durumdan uzak dururum çünkü muhabbet uzuyor, anlamıdır kim koymuşa geliyor offf gereksiz işler.
Öğrenim hayatımda her sıkışan hocanın el altında bulundurduğu ‘ o değişik isimli kız’ oldum, bir halt yesem cümle alem bilir ender çünkü.
Çocukken dalga geçilme boyutunu söylemiyorum bile.
Zor bir şey değil bebeklere göze batmayacak, güzel anlamlı isimler koymak, sonra benim gibi sövmesinler

Ay cok sukur biri zayn Malik yazdi kac saattir ismini dusunuyorum
Uykusuz olunca tartismaya dahi giremiyorum
Tesekkur ederim uyumadan merakim dindi

Yazacağım yazacağım yazmadım iyice mevzu uzayacak , gigi hadid e gireceğiz diye bekleyip durdum

Ben sizi kastetmedim örneklemeyi siz yapmadınız woman yaptı o da zaten açıklamasını yaptı sizlik bir durum yok . Ama söylediğiniz doğru cidden bazıları tasiyamiyolar ya da tılsımından mi tam tersi leş şeyler yapanlarda var . Yani şimdi burada isim yazmayayim ama gerçekten o özellikle birkaç isim hep aynı doğrultuda dibe battığını gördüm

Arkadasim bak benim oyle senin ima ettigin gibi kivirmaya falan hic ihtiyacim yok bu 1

2. Si tum siteyi karsima aldigim yorumlarim oldu, sen kimsin sana sirin gorunmek icin kendimi yumusatayim

3. Ziyadesiyle ters ve cins bir tipimdir, insan gibi cevap verdikce uzerime geliyorsun, polemige girme benimle tavsiye etmem

4. Diyorum ki turkce isim tercih ediyorum, etrafima da boyle salik veriyorum ama illa arapca koyacagim diyorsa da bizim aliskin oldugumuz isimleri koydun ki cocuk kendini yarin obur gun dislanmis hissetmesin

5. Az kitap oku ki, okudugunu anlama yetenegin gelissin

Birsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenler
Dunyada cok isim var ama maalesef insanlar arastirmiyor
Zaten Allah'ın sıfatlarıni vericeklerse mutlaka ismin önüne Abd (kul) kelimesi konulmalı.. Abdullah Abdurrahman Abdussamed gibi yoksa koyulmaz zaten ancak bu şart la

Konu sahibi sana baska bisey diycem yasadigin yer turkiye degilse zaten koydugun zeyd Malik
Ismi olmaz
Malik ismi mulk sahibi demek miss acikladi zaten o isim olmaz ama gene sen bilirsin

Birsuru parem hepsi cok zor durumda aslinda samet rauf aklima gelenler
Dunyada cok isim var ama maalesef insanlar arastirmiyor
İsim çok çok önemlidir gerçekten ve sırf kulağa güzel geliyor, popüler ya da kuranda geçiyor diye olumsuz isimler tercih edilebiliyor.
Küçük oğlumun adı Savaş, onu yumuşatması, ruhu çevirmesi için şans, mutluluk anlamına gelen ikinci bir isim koydum.
Böylece mutluluk için pes etmeyen, şansı için savaşan anlamı doğdu

Zaten Allah'ın sıfatlarıni vericeklerse mutlaka ismin önüne Abd (kul) kelimesi konulmalı.. Abdullah Abdurrahman Abdussamed gibi yoksa koyulmaz zaten ancak bu şart la
Evet bunu yazmayi unutmusum genel olarak cok guzel isimler var yani esmalari zikredelim
Mahser gunu isim cagirilacagi zaman bunlara gerek yok ama insanlar iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…