Müşkülpesent kocamla başım dertte!

Acik acik soyle; vucut yapim boyle diyerek siyrilamazsin, kilolu, kel ve yakisikli degilsin boyle saca boyle tarak neyin begenmemezligi bu, benimle evlendigine sukret bu tiple diye.

Umursama eşini . Ben Burda öğrendiğim uyguladığım kadarıyla memnun kaldım. Ona kendini beğendirmek için çabalama. Çalışmıyorsan evde saçlarını yap sürekli makyajlı ve bakım li dolaş dışarı çıkarken çekici şeyler giyin . Geceleri uyurken kendine kremler sür saclarini tara guzel kokular surun aynaya hayran hayran bak gecelik giymiyorsan geceleri gecelik giymeye basla . Hatta sana bir sir vereyim uyanik oldugunu hissettigin an birinin seni begendigini sayikla kıskandır şunu beğenmedim dediği ne varsa ben beğeniyorum deyip geç. Bu hayatta en önemli sensin unutma ! Uygularsanız a bana haber vermeyi unutma

Acik acik soyle; vucut yapim boyle diyerek siyrilamazsin, kilolu, kel ve yakisikli degilsin boyle saca boyle tarak neyin begenmemezligi bu, benimle evlendigine sukret bu tiple diye.

Saç ektirmeyi düşünüyor zaten. Kilo konusunda da, erkek adam sıska olmaz, gayet iyiyim, diyor. Çok kilolu değil ama göbek var. Benimle evlendiğine şükret dedim gülerek şaka yollu, cevap vermedi, alındı.

Saç ektirmeyi düşünüyor zaten. Kilo konusunda da, erkek adam sıska olmaz, gayet iyiyim, diyor. Çok kilolu değil ama göbek var. Benimle evlendiğine şükret dedim gülerek şaka yollu, cevap vermedi, alındı.
aman iyi olmus senın alındıkların ne olacak.Önce haddini bilsin . O ne öyle

Kadınsı değil sportif görünmeyi daha çok seviyor olmam onu rahatsız etti. Yeni yeni değişiyorum, eleştirilerinden sonra. Taktikler için teşekkür ederim. İnşallah düzelir de ben de güzel haberlerle dönerim

aman iyi olmus senın alındıkların ne olacak.Önce haddini bilsin . O ne öyle

Bayanlar küsünce kolayca yumuşuyor ama erkekler bu konuda daha inatçı. Bi daha aynı şeyi göze alamam. Tartışırken değil de normal konuşurken yeri gelince laf sokuyorum artık. Ama cevap hazır tabi

Sizinle kendisini alipta bi boy aynasindan baksin bence. Bu erkekler Allahtan daha ne isterler ki bilmem ki..

İnşallah. Bende spor giyinmeyi severim . Dışarıdaki insanların ilgisini çektiğimi görünce benimde eşim spor giyinmemi istedi söylediğin gibi kadınsı giyinmelsn det dururdu. Bunu da bu şekilde kıskandırarak atlattım:) beklerim güzel haberlerini

Neden kocanın eleştirileri doğrultusunda değişmeye çalıştığını anlamadım. Evlenmeden önce sportif değil miydin?

Anladığım kadarıyla (siz istemediğiniz reddettiğiniz için cinsel ilişki sıklığınız bu kadar az değilse) bu adam hem fiziksel olarak sizden çok düşük hem de cinsel olarak yetersiz. Bu yüzden de acısını sizden çıkarıyor. Sizi olabildiğinde aşağılıyor ve baskı altında tutuyor ki siz yaptığınız hatayı farketmeyin. Özellikle de evlenmeden önce cinsel hayatınız yoktuysa, evlendikten sonra başladıysa bu söylediğimin geçerli olma ihtimali daha da yüksek.
Ayrıca çok komikmiş göbeğin vücut tipi olması Balkon tip erkeklerden hoşlanmıyorum deyin bakalım ne diyecek

Evlilik terapistine gidin ,dizde devamli ondan sikayetcib olun ,bezdirin ,o bisi derse ,alirken bakmadin mi simdi mi aklina geldi ,
Doydugun icin gozun mu acildi ,begenmiyorsan ayrilalim huzurumu kacirma diyin

Reddetmiyorum ama istemediğim için de uzak duruyorum tabi. Beni bu hale getiren kendisi. Fakat isteksiz görünen kendine bakmayan ben oluyorum yine. Yani kısırdöngü içindeyiz.
Göbegine yatıp severdim onu

Evlilik terapistine gidin ,dizde devamli ondan sikayetcib olun ,bezdirin ,o bisi derse ,alirken bakmadin mi simdi mi aklina geldi ,
Doydugun icin gozun mu acildi ,begenmiyorsan ayrilalim huzurumu kacirma diyin

Evlilik terapistsine gitmez çünkü benim abarttığımı düşünüyor. Ona göre eleştirmesi normal ama ben söyleyince üste çıkıyor kendini mükemmel görüyor. Böyle güzelsin ama şu renk makyaj yakışır, şu renk saç yakışır, o elbise yakışmamış, bu ayakkabı olmamış .... diyor da diyor.

Kendindeki eksikliklerin acısını senden çıkarıyor. Bence sakın onun isteklerine göre kendini değiştirme. O önce doğru dürüst erkeklik yapmayı öğrensin. Nedir bu kadınların çektiği ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…