- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.541
- 498
- Konu Sahibi belinay_06
-
okurken içim daraldı resmen. ne istiyosan onu giy dönsün kednine baksın sen pskolojını bozma . kendine bakım yap iyice güzelleş çatlasın ortadan ikişye . bana kalırsa senı kıskanıyor cekemıyır kendısı kel ve gbeklı diye
Acik acik soyle; vucut yapim boyle diyerek siyrilamazsin, kilolu, kel ve yakisikli degilsin boyle saca boyle tarak neyin begenmemezligi bu, benimle evlendigine sukret bu tiple diye.
aman iyi olmus senın alındıkların ne olacak.Önce haddini bilsin . O ne öyleSaç ektirmeyi düşünüyor zaten. Kilo konusunda da, erkek adam sıska olmaz, gayet iyiyim, diyor. Çok kilolu değil ama göbek var. Benimle evlendiğine şükret dedim gülerek şaka yollu, cevap vermedi, alındı.
Umursama eşini . Ben Burda öğrendiğim uyguladığım kadarıyla memnun kaldım. Ona kendini beğendirmek için çabalama. Çalışmıyorsan evde saçlarını yap sürekli makyajlı ve bakım li dolaş dışarı çıkarken çekici şeyler giyin . Geceleri uyurken kendine kremler sür saclarini tara guzel kokular surun aynaya hayran hayran bak gecelik giymiyorsan geceleri gecelik giymeye basla . Hatta sana bir sir vereyim uyanik oldugunu hissettigin an birinin seni begendigini sayikla kıskandır şunu beğenmedim dediği ne varsa ben beğeniyorum deyip geç. Bu hayatta en önemli sensin unutma ! Uygularsanız a bana haber vermeyi unutma
aman iyi olmus senın alındıkların ne olacak.Önce haddini bilsin . O ne öyle
Sizinle kendisini alipta bi boy aynasindan baksin bence. Bu erkekler Allahtan daha ne isterler ki bilmem ki..Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
İnşallah. Bende spor giyinmeyi severim . Dışarıdaki insanların ilgisini çektiğimi görünce benimde eşim spor giyinmemi istedi söylediğin gibi kadınsı giyinmelsn det dururdu. Bunu da bu şekilde kıskandırarak atlattım:) beklerim güzel haberleriniKadınsı değil sportif görünmeyi daha çok seviyor olmam onu rahatsız etti. Yeni yeni değişiyorum, eleştirilerinden sonra. Taktikler için teşekkür ederim. İnşallah düzelir de ben de güzel haberlerle dönerim
Sizinle kendisini alipta bi boy aynasindan baksin bence. Bu erkekler Allahtan daha ne isterler ki bilmem ki..
Neden kocanın eleştirileri doğrultusunda değişmeye çalıştığını anlamadım. Evlenmeden önce sportif değil miydin?
Kompleksli o zaman. Kompleksli insanlar surekli karsisindaki kiside kusur bulurmus..Kendimi övmek için söylemiyorum ama yan yana durunca gerçekten ondan daha hoş görünüyorum. O da bunun farkında ama huy olmuş kusur bulmak
Kompleksli o zaman. Kompleksli insanlar surekli karsisindaki kiside kusur bulurmus..
Anladığım kadarıyla (siz istemediğiniz reddettiğiniz için cinsel ilişki sıklığınız bu kadar az değilse) bu adam hem fiziksel olarak sizden çok düşük hem de cinsel olarak yetersiz. Bu yüzden de acısını sizden çıkarıyor. Sizi olabildiğinde aşağılıyor ve baskı altında tutuyor ki siz yaptığınız hatayı farketmeyin. Özellikle de evlenmeden önce cinsel hayatınız yoktuysa, evlendikten sonra başladıysa bu söylediğimin geçerli olma ihtimali daha da yüksek.Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
aynen ötesi aynnneeennKocan cinsel açıdan ve fiziksel olarak kendini yetersiz görüyo senin yanında komplekse giriyo bunuda senin aşağılayarak bastırmaya çalışıyor
Anladığım kadarıyla (siz istemediğiniz reddettiğiniz için cinsel ilişki sıklığınız bu kadar az değilse) bu adam hem fiziksel olarak sizden çok düşük hem de cinsel olarak yetersiz. Bu yüzden de acısını sizden çıkarıyor. Sizi olabildiğinde aşağılıyor ve baskı altında tutuyor ki siz yaptığınız hatayı farketmeyin. Özellikle de evlenmeden önce cinsel hayatınız yoktuysa, evlendikten sonra başladıysa bu söylediğimin geçerli olma ihtimali daha da yüksek.
Ayrıca çok komikmiş göbeğin vücut tipi olmasıBalkon tip erkeklerden hoşlanmıyorum deyin bakalım ne diyecek
Evlilik terapistine gidin ,dizde devamli ondan sikayetcib olun ,bezdirin ,o bisi derse ,alirken bakmadin mi simdi mi aklina geldi ,
Doydugun icin gozun mu acildi ,begenmiyorsan ayrilalim huzurumu kacirma diyin
Kendindeki eksikliklerin acısını senden çıkarıyor. Bence sakın onun isteklerine göre kendini değiştirme. O önce doğru dürüst erkeklik yapmayı öğrensin. Nedir bu kadınların çektiği ya[/QUOTE
Beni üzdüğü için işveli cilveli olmayınca yine suçlu ben oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?