- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi belinay_06
-
+1Kendi goruntusunden yana sikintisi olan erkeklerin/kadinlarin eslerinin guzel / yakisikli olmasini bekledigi, bakin cirkinim ama yanimda fistik gibi/ dalyan gibi insan var seklindeki bir ego tatminidir.
Esiniz bence kendinden memnun olmadigi icin sizden boyle bir beklenti icinde.
Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
Konunuz bana bunu anımsattı
Seninle evlenirken niye dert etmiyordu şimdi söylüyor bence kendini değiştirme öyle dediğinde kendine bak sevmiyorsan da bosan istediğin gibi birini al deMerhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
ayrıca tavsiyem ''çirkin buluyorsan boşanıp daha güzelini alabilirsin'' demen.
Çirkin bulmuyor, beğendiğini söylüyor. Sadece kadınsı, çekici değilmişim.
Giyin dantelli saten gecelikleri ozaman :)
Arada bir esip gürleyeceksin, karmaşık olacaksın ,masum sevecen güleryüzlü oluncaWampkadin olmamı bekliyor anladığım kadarıyla. Ben ben de tam tersi masum sevecen güler yüzlü biriyim.
Arada bir esip gürleyeceksin, karmaşık olacaksın ,masum sevecen güleryüzlü olunca
Kanka naber yaa moduna giriyor bu erkekus lar ...
Altı ay tanıdığınız ya da tanımadığınız adamla evlenip ne olacağını sandınız ki?
3 5 sene nişanlı kalıp anlaşamayan evli çiftlere ne demeli o zaman?
Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?