Müşkülpesent kocamla başım dertte!

+1
Nerde görsem tanırım

Seninle evlenirken niye dert etmiyordu şimdi söylüyor bence kendini değiştirme öyle dediğinde kendine bak sevmiyorsan da bosan istediğin gibi birini al de

Önce bir kendisine baksın sonra seni değiştirmeye çalışsın, arada kopukluk var, sizi eksik görmesi soğuma ve sevgisizlik belirtisi ayrıca ayda 1, 2 çok az.

ayrıca tavsiyem ''çirkin buluyorsan boşanıp daha güzelini alabilirsin'' demen.

Kendiniz olmaya devam edin. Neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Belli ki sizi kıskanıyor ve öyle yansıtıyor.
Yani kıskançlığı bildiğimiz sahiplenme anlamında değil de, kendinden çalışkan sınıf arkadaşının olumsuzluklarını görmek isteyen kıskanan tipler gibi.

*
Ben olsam onun da bütün kusurlarını yüzüne vururum beni karanlıkta mi aldin diye sayar dokerdim
Çünkü saçımi boyattim adam rengi sevmedi olayi değil adam senin sac rengine tarzına toptan laf söylüyor ha bire eleştiriyor
Neremi beğenip de aldın diye sirardim ben olsam

Wampkadin olmamı bekliyor anladığım kadarıyla. Ben ben de tam tersi masum sevecen güler yüzlü biriyim.

Wampkadin olmamı bekliyor anladığım kadarıyla. Ben ben de tam tersi masum sevecen güler yüzlü biriyim.
Arada bir esip gürleyeceksin, karmaşık olacaksın ,masum sevecen güleryüzlü olunca
Kanka naber yaa moduna giriyor bu erkekus lar ...

Altı ay tanıdığınız ya da tanımadığınız adamla evlenip ne olacağını sandınız ki?

3 5 sene nişanlı kalıp anlaşamayan evli çiftlere ne demeli o zaman?

O da sağlıklı degil Onlar da sorunları görmezden geliyordur evlenince değişir diyordur o yüzden evleniyordur ancak sizinki resmen kumar gibi siz ortada bir sorun var mı onu Bile görecek zaman olmadan evlenmişsiniz

Ne yazsam bilemedim neden bu kadar eleştiriyor kii sonuçta beğenip evlendi sizinle tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…