Müşkülpesent kocamla başım dertte!

Acaba sizle tanışmadan önce sevdiği birisi mi vardı? Sizin özellikleriniz ona mı benzesin istiyor? O yüzden ne yaparsanız beğenmiyormuş gibi hissettim ben, birde nişanlılık döneminde iş bahanesiyle çok sık bir araya gelmemeler falan

Benle tanışmadan önce platonik aşık olup reddedilmiş. (Görümcem arkadaşım olunca ondan öğrenmiştim) O kızı bilmiyorum ama bana da değişim istemesinin nedeni bu gibi geliyor.
Ama iş konusunda haklı çünkü ofisine gidince görüyordum çok meşgul olduğunu.

Ona aynen şöyle söyle; evli bir kadının sportiften kadınsıya dönüşmesi için kocasının ona kadınlığını hissettirmesi gerekir, o anlar

kel göbekli ve cinselliği nerdeyse olmayan bir kocam olsa ve bana bunları dese karşısına geçer hamurişleri tatlılar yiyip oh löp löp et olsun derdim. kısaca dediklerini umursamazdım

sen eşini aşalla birazda kendi reklamını yap o fark etmiyorsa sen fark ettir ay güne gittim kadınlar bayıldı göz rengime saçıma fiziğimden konuştuk hep arkadaşımın bir yazmış senin fiziğinde olmak için bütün gün aç geziyorum formunu nasıl koruyorsun buna benzer bir sürü şey sırala bak oda buna inanacak ve güzel olduğun konusunda hem fikir olacaksınız :))))

Bence seni kendine yakistiramiyor kendi cirkinligini kapatiyor olabilir

Seni direk olarak bir bayan var aklında ona benzetmeye çalışıyor

Ona diyinki ben seni böyle gördüm sana şimdi kalkıp saç ektir desem ne olur de bu senin bana dediğin de böyle birsey de ben senikel gördüm böyle evlendim sende beni böyle gördün böyle evlendin de. Bu ne böyle sen kendini nasıl begeniyorsan öyle ol bence

"Sen kilo mu aldın" "burnun yamuk muydu senin" tv bakarken "şu adamın ... ne kadar ilgi çekici" gibi şeyler sokuştur ara ara. İşte ne bileyim terledin mi sen de yaklaşınca. Kendine odaklandır, senle uğraşmaktan vazgeçer. Yaranmaya çalıştıkça seni sana sardırmış

Karşısındaki kadını mükemmel isteyecek kadar mükemmel mi eşin??
Kel ve göbekli demişsin, karakter desen o da pek yok gibi eee ne bu haller??

Kendin olmaktan vazgeçme bir adam seviyorsa 50 kilo iken de sever 80 kilo iken de demekki dış görünüşün için evet demiş sana zamanında...

Aynen öyle dedim. Tamamen kel değil arkada ve yanlarda var azcik. Ama kısa saç kullanınca kel gibi görünüyor. Onlar da dökülünce ektirecegini söylüyor.

Saç ektirecegini söylüyor, göbekli olmasıyla da barışık, zayıf olmaktan iyidir diye. Karakteri düzgün ama ego yüksek. Arkadaş çevresi geniş, sevilen, espirili biri.
Şimdi 4 kilo almamı farkeden adam ilerde doğum sonrası kilo falan kalırsa napar bilmiyorum.

Kocan muskulpesent degil d.tu fazla kalkmis biri.

Esim de cok yemek yiyince takılır bana kilo problemim yok. Zayif degilim idealim. Kendisi de begenir halbuki. Ben kendisini ordan vuramiyorum zira sportif vücutlu. Dalgaya vuruyorum kusura bakma standartlarina uygun bi mankenle evlenseydin diye. Kocandaki ozguveni azcik aşağı cek B belinay_06 hem kel hem fodul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…