- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi belinay_06
-
Acaba sizle tanışmadan önce sevdiği birisi mi vardı? Sizin özellikleriniz ona mı benzesin istiyor? O yüzden ne yaparsanız beğenmiyormuş gibi hissettim ben, birde nişanlılık döneminde iş bahanesiyle çok sık bir araya gelmemeler falan
Ego düşük değil tam tersi fazla yüksek biri aslında. Sosyal, esprili biri
sen eşini aşalla birazda kendi reklamını yap o fark etmiyorsa sen fark ettir ay güne gittim kadınlar bayıldı göz rengime saçıma fiziğimden konuştuk hep arkadaşımın bir yazmış senin fiziğinde olmak için bütün gün aç geziyorum formunu nasıl koruyorsun buna benzer bir sürü şey sırala bak oda buna inanacak ve güzel olduğun konusunda hem fikir olacaksınız :))))Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
Aynı yorumu yapacaktım, sizi aşağı çekmeye çalışıyor, eşinizde aşağılık kompleksi var.Zaten bence onun kendine güveni yok sen güzelsin ama bilmemelisin anlatabildim mi?...
Ona diyinki ben seni böyle gördüm sana şimdi kalkıp saç ektir desem ne olur de bu senin bana dediğin de böyle birsey de ben senikel gördüm böyle evlendim sende beni böyle gördün böyle evlendin de. Bu ne böyle sen kendini nasıl begeniyorsan öyle ol benceMerhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
kel göbekli ve cinselliği nerdeyse olmayan bir kocam olsa ve bana bunları dese karşısına geçer hamurişleri tatlılar yiyip oh löp löp et olsun derdim. kısaca dediklerini umursamazdım
Ona diyinki ben seni böyle gördüm sana şimdi kalkıp saç ektir desem ne olur de bu senin bana dediğin de böyle birsey de ben senikel gördüm böyle evlendim sende beni böyle gördün böyle evlendin de. Bu ne böyle sen kendini nasıl begeniyorsan öyle ol bence
Karşısındaki kadını mükemmel isteyecek kadar mükemmel mi eşin??
Kel ve göbekli demişsin, karakter desen o da pek yok gibi eee ne bu haller??
Kendin olmaktan vazgeçme bir adam seviyorsa 50 kilo iken de sever 80 kilo iken de demekki dış görünüşün için evet demiş sana zamanında...
Kellik , göbek , ayda 1-2 kez seks ve her şeye bir eleştiri bir burun kıvırma. Adamdaki lükse bak.
Kocan muskulpesent degil d.tu fazla kalkmis biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?