Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

bunu başka bir günlükten buldum çok hoşuma gitti bunu uygulucam bundan sonra
SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...

iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su

ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..

slm musmutluu :) yazdıklarını bi kaç gündür okuyorum ve tekrik ederm azimle devam ediyosun üstelik bizmle de paylaşıyosn :) bende sana katılmak isterm:) 1.60 boyundaym ve şubat ayından beri 8 kilo verdm şimdi bunları geri alırım diye oruç tutmaya çekiniyorum açıkçası .s şu an 54 kiloyum hedefm 1 ay içinde 51 olmak bnm :/ bakalımmm...

ben haziran 15ten temmuz 15e 3 kilo verdim :) saat 5ten itibaren yemek yememeye çalışıyorum. ve dikkatimi çekti hep çorba yiyorsn aslında bunun yerine 3 yağsz köfte yesen çok daha faydalı olabilr dye düşünyrm :) 3 kiloyu da sabah yürüyüşlerime borçluym 30 dk ile başladm ama şimdi 1buçk saat bile yapablyrm:)

canim bı ara lahana çorbası diyeti yaptım ..
sonra normal diyetine devam ettim
corba özellikle Ramazan'da benim icin altın degerinde bir yemek
corbayla hem bağırsaklarım çalışıyor hem de doyurucu oluyor benim icin
anlicagin corba benim vazgeçilmezim

googlea diyet center callanetics yaz forum sayfası cıkacak karsına orada linkler var oradan indirebilirsin :) ama türkçe dublajlı arıyorsan bu sitedeki türkce değil ingilizce ben bulamadığım icin indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…