Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

canım bölgesel zayıflamak istersen spor yapman gerekiyor diyetle beraber. bu topicte var egzersizler onlardan deneybilirsin yada yine forumda bir araştırabilirsin. ben bakardımda iştn çıkıcam birazdan eve gidince bakarım yazarım bulursam sana . bu arada hoşgeldin düğün nezaman [/QUOTE]

yaa pardn dha yeni gördüm düğün 21 eylülde 1 ayda 4 kilo verdm de vücut sıkılaştrmam lazm saol bu arada :)

kaçamak yapmamak icin kendime bi yöntem buldum
mesela o gün evde tatlı varsa onu yemicem diye yemin ediyorum kendime

istesem bile yemiyorum böylece

çooook hoşbuldum saol bu arada 9u bir arada çayını kullandınız mı işe yarıyormu?
Ramazandan önce aldım kullandım canim ama aman aman bişey görmedim o çaydan belk daha cok kullanmam lazımdı ama vakit yoktu başladıktan sonra Ramazan girdi araya yemeklerden önce içirdiği icin de kullanamıyorum şimdi

meraba bende aranıza katılabilirmiyim :) 18 yaşındayım , diyete yaklaşık 3 ay önce başladım daha dogrusu şöyle anlatayım ben yıllardır diyet yaparım bir kaç kilo verir sonra tekrar verdigimi alırdım çünkü genelde diyetlerim 1 haftalık olurdu , ama bundan 3 ay önce düzenli bir diyete başladım ve 13 kilo verdim ki her nekadar düzenli desemde çogu kez diyeti bozdum .

ah tabiki katilabilirsin canim cok mutlu olurum
3 ayda cok guzel kilo vermiştin maşallah ..
senin gecmisin de aynı benim gibiymiş bikac kilo verip bende hep fazlasıyla alıyodum
boyun şimdiki kilon hedef kilon kac öğrenebilir miyim
hatta benim gibi kilo çizelgesi yaparsan cok daha iyi olur
hosgeldin tekrardan

Teşekkür ederim , şu anda 80 kiloyum boyum 163

tamamdir canim burada hergün neler yediğini içtiğini paylaşırsın
hem artı ve eksilerimizi görmemizi saglar hem de motivasyonumuzu artırır
allah bu yolda uyandırmasın İns kilo verme emeklerimiz boşa gitmesin

kızlar bi kaç gündür nete doğru düzgün bakamadm..
bende 1 ayda 3 kilo daha vermek istiyorum ( 48 olmak istiyorum hatta yaaa.... en son ne zaman 48 olduğumu ben hatırlayamıyorum. hep 56 kiloydum. diyordum ki ben hep 56yım nasılsa kilo almam ama aldım işte 62 oldum ama görseniz maşallah bacaklarım ve yanlarım çok şişmişti( şimdi 54 kiloyum amaaaa vereceğimmmm okul açılınca herkes bi şok olmalı özellikle de sevglim :)) hee bu arada kahvaltı menüm
2 dilim tam buğday ekmeği ben bunu kızarttm tabi
2 küçk dilim kaşar peyniri 1 rafadan yumurta
1 domates 2 biber veee bir koca bardaaaak yeşil çaaay
kahvaltıdan öncede yarım litre su içecektim kedilerime bakarken unutmuşm hehheee

kızlar aranızda biberiye çayını deneyen var mı ? her hangi bir faydasını gördünüz mü , yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ama henüz bi degişiklik göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…