- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle 6 ay içinde tanışarak evlendik...Başlangıçta ailesiyle problemler vs derken şimdi düzelttik çok şükür...Gelelim esas konuya eşim çok iyidir,merhametlidir...Fakat oldukçada savurgan bir insan...Bir sene önceye kadar çalışıyordum şuanda ücretsiz izindeyim şuan sadece eşim çalışıyor bir tane çocuğumuz var...Eşim evin geçiminin nasıl döneceğini bilmiyor bu konuda bana öncelik vermesini istiyorum malum yuvayı dişi kuş yapar...Bunada izin vermiyor hergün borcumuza borç ekleniyor hiç bir sözümü tutumuyor dinliyor gözüküyor ama asla uygulamıyor...Bu durum beni bitirdi tükendim artık ailemde bana yüz çevirdi çünkü elim para tutarken ne kadar varsa eşime verdip kara günlerim için biriktirmediğimden ...Ne yapmalıyım nasıl yola getirmeliyim bu insanı...
insan nasil bir yorum yapacagini sasiriyor. sonucta musriflik kadina has bir sey. kilik kiyafet aliriz, taki aliriz vs. kocaniz nereye harciyor? kumar falan mi oynuyor? cunku elimdeki her seyi verdim demissiniz. yani kumar oynamiyorsa bir erkek o kadar parayi tek basina nereye harcayabilir?
Seninki yine iyiymiş bende de var aynı kocadan ama benimki sadece yiyecekeline azıcık para geçsin seni nereye götüreyim aşkım der, ne gerek var dediğimde bu kadar sıkıntı çektik bunaldim der hafta sonu kahvaltıyle başlıyoruz dışarda yemeye akşamı yapıp öyle geliyoruz eve ,arabasına alır sadece kafalarda televizyondan tut basına kadar üstüne başına düşkün değil ne zaman eskidi başkasına özendi 2 pant.bir gömlek kışı cıkartıyor üst baş alsa hadi giyiyor dicem ama bizimki sadece boğaza gidiyor ne yapacağını şaşırdım
Ah canım sen evleneli 7 yıl olmuş benimki 2 yılda yedi beni aynen işte ondan bundan artanıda boğaza veriyoruz ...Cep delik cepken delik hayata devam....
Aynen işte borç paçamızdan akıo ama görsen çok paramız varmış gibi geziyoruz bunu 2 side bir 7 side maalesefnası baş edeceğimi şaşırdım bişey istiyim paramız yok demez bulur buluşturur alır param yok demeye utanıyor adam :/ annem hep der alcaksın parasını cebinden sen ayarlıcaksın ne kadar parası olduğunu soylemezki sen napçan parayı var paramız der bişeymi alcaksın paranmı kalmadı vereyim der yahu ben senin çocunmuyum harçlı istemiyorum ki karı kocayız biz diyorum gurur yapıyor herhalde bizimki ayrı vaka anliycan :s bir arada çalışıyordum olduğu gibide on veriyorum borcumuz varya değişen bişey olmayınca çalışmayıda bıraktım konunun sıkı takipçsiyim :)
benim eşimde sizinki gibi.sadece boğazına düşkün.bide arabasına :)
borç harç aldık arabayı.ilk arabamız diye heves ettik gezdik tozduk ama baktım yakıta fena para gidiyo kısmak için uğraştım.
arabayı alalı bi sene oldu 10 milyarlık yakııt harcamışız.
memuruz sonuçta bütçemiz belli.
boğaz konusuna gelincede tıpkı sizin eşiniz gibi dışarda yemeye bayılıyo.kebap türü yemeklere dayanamıyo.hergünde et yemeği olmazki gına geliyo bana.her gün yemeğini yedikten sonra tatlı krizine girer.yemezse duramaz.
markete gittiğimizde çocuk gibi didişiriz.o tam kemalpaşalara çikolatalara saldırırken ben çekiştirirm :)
o market arabasına atar bişeyler ben çıkartırım :)
ben sebze yemeği yaparken alır buzluktaki eti,benim canım bunu istiyo bunuda yapsana der.
bende hayır bu yemek bitsin sonra yaparız derim.çocuk gibi yok ben bunu yicem diye tutturur.
artık sonunda dayanamadım.bu evde ben ne pişirirsem o yenicek.önüne ne koyarsam onu yiceksin bu kadar dedim :)
evlendiğimizden beri kenara para koyamadığımız için çok kızıyodum.
ya sen kafana takma ben hallederim hallederim diye diye kredi kartlarını doldurdu.
hatasını yeni yeni anladı beyimiz..
dilimde tüy bitti ama sonunda anladı.
bişeyi almadan önce düşünücez acilmi ihtiyaç mı değil mi? değilse almıcaz yada sonra alıcaz diye karar aldık.
bakalım böyle devam edebilicek mi çok merak ediyorum
benim eşimde sizinki gibi.sadece boğazına düşkün.bide arabasına :)
borç harç aldık arabayı.ilk arabamız diye heves ettik gezdik tozduk ama baktım yakıta fena para gidiyo kısmak için uğraştım.
arabayı alalı bi sene oldu 10 milyarlık yakııt harcamışız.
memuruz sonuçta bütçemiz belli.
boğaz konusuna gelincede tıpkı sizin eşiniz gibi dışarda yemeye bayılıyo.kebap türü yemeklere dayanamıyo.hergünde et yemeği olmazki gına geliyo bana.her gün yemeğini yedikten sonra tatlı krizine girer.yemezse duramaz.
markete gittiğimizde çocuk gibi didişiriz.o tam kemalpaşalara çikolatalara saldırırken ben çekiştirirm :)
o market arabasına atar bişeyler ben çıkartırım :)
ben sebze yemeği yaparken alır buzluktaki eti,benim canım bunu istiyo bunuda yapsana der.
bende hayır bu yemek bitsin sonra yaparız derim.çocuk gibi yok ben bunu yicem diye tutturur.
artık sonunda dayanamadım.bu evde ben ne pişirirsem o yenicek.önüne ne koyarsam onu yiceksin bu kadar dedim :)
evlendiğimizden beri kenara para koyamadığımız için çok kızıyodum.
ya sen kafana takma ben hallederim hallederim diye diye kredi kartlarını doldurdu.
hatasını yeni yeni anladı beyimiz..
dilimde tüy bitti ama sonunda anladı.
bişeyi almadan önce düşünücez acilmi ihtiyaç mı değil mi? değilse almıcaz yada sonra alıcaz diye karar aldık.
bakalım böyle devam edebilicek mi çok merak ediyorum
Aynen işte borç paçamızdan akıo ama görsen çok paramız varmış gibi geziyoruz bunu 2 side bir 7 side maalesefnası baş edeceğimi şaşırdım bişey istiyim paramız yok demez bulur buluşturur alır param yok demeye utanıyor adam :/ annem hep der alcaksın parasını cebinden sen ayarlıcaksın ne kadar parası olduğunu soylemezki sen napçan parayı var paramız der bişeymi alcaksın paranmı kalmadı vereyim der yahu ben senin çocunmuyum harçlı istemiyorum ki karı kocayız biz diyorum gurur yapıyor herhalde bizimki ayrı vaka anliycan :s bir arada çalışıyordum olduğu gibide on veriyorum borcumuz varya değişen bişey olmayınca çalışmayıda bıraktım konunun sıkı takipçsiyim :)
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle 6 ay içinde tanışarak evlendik...Başlangıçta ailesiyle problemler vs derken şimdi düzelttik çok şükür...Gelelim esas konuya eşim çok iyidir,merhametlidir...Fakat oldukçada savurgan bir insan...Bir sene önceye kadar çalışıyordum şuanda ücretsiz izindeyim şuan sadece eşim çalışıyor bir tane çocuğumuz var...Eşim evin geçiminin nasıl döneceğini bilmiyor bu konuda bana öncelik vermesini istiyorum malum yuvayı dişi kuş yapar...Bunada izin vermiyor hergün borcumuza borç ekleniyor hiç bir sözümü tutumuyor dinliyor gözüküyor ama asla uygulamıyor...Bu durum beni bitirdi tükendim artık ailemde bana yüz çevirdi çünkü elim para tutarken ne kadar varsa eşime verdip kara günlerim için biriktirmediğimden ...Ne yapmalıyım nasıl yola getirmeliyim bu insanı...
Bu tavır onun huyuysa malesef vazgeçirmek çok zor olur.
Bir müsrif, bir de cimri insan değişmez bence.
Allah yardımcınız olsun.
Ağlanacak halimiz var ama ben resmen gülümseyerek okudum ben hallederim ben hallederim kısmı ise bombaydıSen bana bıraklar ben hallederimler havada uçuşuyo :) akşamları arar biseyy lazımmı diye sanki beni kesiyorlarmış gibi bak bisey lazim değil sakın bisey alma diye bağırıyorum deli gibi ama kime soyluorum adam elini kolunu sallaya sallaya gelmio eve :) en vahimide en ufacik kavgada neyini eksik ettim senle yemedimmi :) seni parasizmi biraktimlar meşhur laflarımız öğrenecek herhalde zamanla :)
Aynı benim kocada böyle işte kendim para kazanırken verdim hiç hesap sormadım hiçte borcumuz bitmedi yani fena paralarda kazanmıyorduk ama kocam saolsun bereketi olmuyordu ama geceden beri düşündüm taşındım aklıma bir fikir geldi...Kredi kartlarını kesip atayım diyorum ....Böylece herşeye cırt cırt çektirip eksilere giremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?