Buradaki “Kemal öz” ifadesi, “öz adı Kemal olan Cumhurreisi” anlamına gelir. Yani Mustafa Kemal’in ön adı (“kemal”) kastedilmiştir; soyadı olarak bir “Öz” kullanılmamıştır.Madde 1: “Kemal öz adlı Cumhurreisimize ATATÜRK soyadı verilmiştir.”
Pu yazıklar olsun bana daBen bilmiyorum gidem de atam kendimi ağaç tepesi bişey bulup
İşte herşeyin sorumlusu senmişsin meğerKendimi Atatürkçü sanıyordum.
Değil miymişim şimdi?
Yani cahil miyim?
Zaten soyadı kanununu yapan kendisi, önceden soyadının ne olduğunun ne önemi var, annesinin adı Zübeyde değil Meliha olsa ne değişirdi hayatımızda mesela? Atatürkçü düşünce böyle bişey değil ya.Gerçek soyadı Atatürk
Üniversite mezunu, Atatürkçü, en az iki dil bilen, ülkesini seven biri olmanın hiçbir önemi yok. Öz’ü bilmediğin için maalesef biz bundan olumsuz etkileniyoruz. Bak hayat kalitem düştü bile daha ilk dakikadan.Sizin cahilliğiniz bizim yaşamımızı etkiliyor derken kastedilen bu değil ama yine de sen bilirsin ıfjf
Yeni bilgi öğrenmedim bunu küçüklükten beri bilen biriyim bu kadar cahil bir toplumun içinde bilemeyenlerden değilde bilenler tarafında olmaktan kendimle gurur duyuyorum bence sizde öğrenin ki cahil kalmayınYeni bı bilgi ogrenmisimdir, gidip atarlanip birilerine söyleyeyim
Önceden soyadı yoktu kiZaten soyadı kanununu yapan kendisi, önceden soyadının ne olduğunun ne önemi var, annesinin adı Zübeyde değil Meliha olsa ne değişirdi hayatımızda mesela? Atatürkçü düşünce böyle bişey değil ya.
TamamYeni bilgi öğrenmedim bunu küçüklükten beri bilen biriyim bu kadar cahil bir toplumun içinde bilemeyenlerden değilde bilenler tarafında olmaktan kendimle gurur duyuyorum bence sizde öğrenin ki cahil kalmayın
Bide üstüne tüy dikiyorum diyorsun yani pes vallaZaten soyadı kanununu yapan kendisi, önceden soyadının ne olduğunun ne önemi var, annesinin adı Zübeyde değil Meliha olsa ne değişirdi hayatımızda mesela? Atatürkçü düşünce böyle bişey değil ya.
Cahilsin işte jfjfjÖnceden soyadı yoktu ki
Ben konuya şaşırıyorum
Selen sus Allanı seviyosanBide üstüne tüy dikiyorum diyorsun yani pes valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?