Buradaki “Kemal öz” ifadesi, “öz adı Kemal olan Cumhurreisi” anlamına gelir. Yani Mustafa Kemal’in ön adı (“kemal”) kastedilmiştir; soyadı olarak bir “Öz” kullanılmamıştır.Madde 1: “Kemal öz adlı Cumhurreisimize ATATÜRK soyadı verilmiştir.”
Cahil olduğunuzu kabul etmeyip bilen insana yüklenmek bak bilmeyenlere yeni bir bilgi öğrenmenin yaşı yok öğrenin diye neler yapıyoruz"Nokta " yazınca güç zehirlenmesi yaşıyorsunuz heralde. Ayrıca böyle bir günde böyle bir konu açmanızın nedeni de apaçık ortada :)
Resmi kayıtlarda böyle bir şey yok :) zaten soyadı kanunu çıkması Atatürk soyadının verilmesi arasında 5 ay var, resmi gazetede yayınlanıp zorunlu hale gelmesi bile Atatürk soyisminin verilişinden 2 ay sonra.Yeni bilgi öğrenmedim bunu küçüklükten beri bilen biriyim bu kadar cahil bir toplumun içinde bilemeyenlerden değilde bilenler tarafında olmaktan kendimle gurur duyuyorum bence sizde öğrenin ki cahil kalmayın
Sosyal bilgiler öğretmeniyim seni küçük cahilcik.Cahil olduğunuzu kabul etmeyip bilen insana yüklenmek bak bilmeyenlere yeni bir bilgi öğrenmenin yaşı yok öğrenin diye neler yapıyoruz
Sen susucaksın ben değil benimle bu şekilde konuşamazsınSelen sus Allanı seviyosan
Öğrendiği derin kaynak "tiktok"Zaten soyadı kanununu yapan kendisi, önceden soyadının ne olduğunun ne önemi var, annesinin adı Zübeyde değil Meliha olsa ne değişirdi hayatımızda mesela? Atatürkçü düşünce böyle bişey değil ya.
Sonuçta soyadı var di mi bilmiyorsunuz sonra da öyleydi böyleydi diye bide üstüne tüy dikiyorsunuzResmi kayıtlarda böyle bir şey yok :) zaten soyadı kanunu çıkması Atatürk soyadının verilmesi arasında 5 ay var, resmi gazetede yayınlanıp zorunlu hale gelmesi bile Atatürk soyisminin verilişinden 2 ay sonra.
Sen bana ağzına geleni sayarken iyiydi cahil mahil diye jcjfjSen susucaksın ben değil benimle bu şekilde konuşamazsın
E öylesiniz bide üste çıkmak için hakaretlere çirkinleşmeye varıyorsunuzSen bana ağzına geleni sayarken iyiydi cahil mahil diye jcjfj
Yoktu yoktu , Ali oğlu Kemal , ya da Mustafa Kemal Paşa.. Diye hitap ediliyordu.Sonuçta soyadı var di mi bilmiyorsunuz sonra da öyleydi böyleydi diye bide üstüne tüy dikiyorsunuz
Evet ama sonra verildi benim safım en eskiyi değil sonrasını soruyorum bide bunu anlasanızYoktu yoktu , Ali oğlu Kemal , ya da Mustafa Kemal Paşa.. Diye hitap ediliyordu.
Millete cahil diyorsun bir deSonuçta soyadı var di mi bilmiyorsunuz sonra da öyleydi böyleydi diye bide üstüne tüy dikiyorsunuz
Bi de bayılayımE öylesiniz bide üste çıkmak için hakaretlere çirkinleşmeye varıyorsunuz
Evet cahilsiniz bunu sokak ropörtajlarında soruyorlar size yeni bilgi başka konularda genelde ablam kesenler böyle konularda bilgim yok deyip ve ya 1453 deyip geçiyorlarMillete cahil diyorsun bir de
Bende bundan itibaren soruyorum zaten
Ne içtiniz?Yani bide dalga mı geçiyorsunuz sizler gerçekten hem cahilsiniz hem de bide üste çıkmak için bana laf mı sokuyorsunuz hayretler içerisinde izliyorum bravo sizlere
Tamam sokak röportajı seyrettin koşarak buraya geldin, şimdi yavaşça telefonu elinden bırak, derin derin nefes alEvet cahilsiniz bunu sokak ropörtajlarında soruyorlar size yeni bilgi başka konularda genelde ablam kesenler böyle konularda bilgim yok deyip ve ya 1453 deyip geçiyorlar
Buradaki “Kemal öz” ifadesi, “öz adı Kemal olan Cumhurreisi” anlamına gelir. Yani Mustafa Kemal’in ön adı (“kemal”) kastedilmiştir; soyadı olarak bir “Öz” kullanılmamıştır.Madde 1: “Kemal öz adlı Cumhurreisimize ATATÜRK soyadı verilmiştir.”
He he öyle resmi kayıt yok öyle sayınSeni ciddiye alıp açıklama yapayım tarihte bir çok kişi bir çok şey yazabilir. Bir tane araştırmacı bir tane kaynakta okumuştur kamuoyuna sunmuştur. Resmi kayıt farklı yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?