Buradaki “Kemal öz” ifadesi, “öz adı Kemal olan Cumhurreisi” anlamına gelir. Yani Mustafa Kemal’in ön adı (“kemal”) kastedilmiştir; soyadı olarak bir “Öz” kullanılmamıştır.Madde 1: “Kemal öz adlı Cumhurreisimize ATATÜRK soyadı verilmiştir.”
Sizler kendinize geliceksiniz ben değil cahilsinizİnsanlara yüksele yüksele cahil kelimesini hangi hakla hangi hadle kullanıyorsunuz kim verdi size bu hakkı kendinize gelin …
Bilmeyen sizlersiniz çok şükür bilgim var bide tüy diliyorsunuz cahilliğinizeBilmediğini görmüş olduk sitede
Ya öf abla hadi herkes cahil bi sen doğruBilmeyen sizlersiniz çok şükür bilgim var bide tüy diliyorsunuz cahilliğinize
Bende bunu demeye çalışıyorum Atatürk soyadını bilmeyen çok kişi varBu kafa neyle yarışır biliyormusun "senin atan ne yaptı" diyen zatla. Kendi hayatında mutsuzsunda buradakilere mi sarayım dedin? Onun soyadı ATATÜRK'tür bitti.
Ben anlayamadım cahil olduğum için, ne anlatıyor, ne diyor burda?Al sizlere kaynak
Bende bunu demeye çalışıyorum Atatürk soyadını bilmeyen çok kişi var
Çekil sen Atatürkçülükten çıkarıldın. CahilBen anlayamadım cahil olduğum için, ne anlatıyor, ne diyor burda?
Dur şimdi sana da cahili çat diye yapistiracakSoyadı kanunu ne zaman çıktı
Zafer sarhoşu diye yorumluyorum benSelen sana ne oldu hayırdır derdin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?