Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizi hastaneden aradılar mı acaba bende cam sakura da muayene oldum , ameliyat için sizi arayacağız dediler ne kadar sürede arıyorlar acabainşallah hayırlı bir şekilde geçmiştir ameliyatın yazamadım streslisindir diye inşallah iyisindir canım ya
Henüz bende aranmadım maalesef bekliyorum sadece ilk gün arayıp sıraya aldık dediler
Merhaba, ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç cc takıldı? Yuvarlak? Damla? Ve görüntüden memnun musun?merhaba.yaklaşık 1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum mert beye.korsem çıktı,şu anki görüntüsünden çok memnunum.bana diren vs takılmadı sadece 1 gece hastanede kaldım.kas altı olduğu için ilk 3 gün zor geçti ama bu süreçler böyle maalesef.15 gün sonra rahatlıkla çalışmaya başladım.çok anlayışlı ve işinde başarılı bir doktor.soran herkese de tavsiye ediyorum canım doktorumu <3
Merhaba medikale ne kadar odeme yaptiniz acabamerhaba.yaklaşık 1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum mert beye.korsem çıktı,şu anki görüntüsünden çok memnunum.bana diren vs takılmadı sadece 1 gece hastanede kaldım.kas altı olduğu için ilk 3 gün zor geçti ama bu süreçler böyle maalesef.15 gün sonra rahatlıkla çalışmaya başladım.çok anlayışlı ve işinde başarılı bir doktor.soran herkese de tavsiye ediyorum canım doktorumu <3
Merhaba, ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç cc takıldı? Yuvarlak? Damla? Ve görüntüden memnun musun?a cup kullanıyordum.345 cc takıldı.şu an c cup kullanıyorum.damla tercih etmiyor anladığım kadarıyla yuvarlak taktık ama kas altı olduğu için çok doğal duruyor tahmin ettiğimden çok çok daha iyi oldu <3
a cup kullanıyordum.345 cc takıldı.şu an c cup kullanıyorum.damla tercih etmiyor anladığım kadarıyla yuvarlak taktık ama kas altı olduğu için çok doğal duruyor tahmin ettiğimden çok çok daha iyi oldu <3Merhaba, ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç cc takıldı? Yuvarlak? Damla? Ve görüntüden memnun musun?
45binMerhaba medikale ne kadar odeme yaptiniz acaba
Merhabalar nasılsınız ameliyat oldunuzmu ?Herkese merhaba ben bugün gitim Mert beyle görüştüm gayet ilgşli Bir dok boyumu sordu 150 dedim kilomu sordu 67 dedi 7 kiloyu ver gel öğle konuşalım dedi bakalım girdik bir yola Allah hayır etsin inşallah fiyat sonra konuşuruz dedi bende daha sormadım ama komine amaliyat yapalım dedi bilemedim o nasıl olluyor ben 3 dogum yaptım ilki normal ikisi sezeryan karnımda çatlak yok hayırlısı bakalım