MUSTAFA MERT OKUMUŞ MEME BÜYÜTME (devlet hastanesi)

inşallah hayırlı bir şekilde geçmiştir ameliyatın yazamadım streslisindir diye inşallah iyisindir canım ya

Merhaba beni bu gün aradılar duymamışım eşim açmış yarın sabah gelsin demişler ameliyat için mi yoksa gün mü verecekler bilmiyorum :) sizi aradıklarında sadece haber vereceğiz mi dediler acaba ? Tekrardan kontrol için çağırdılar mı
Henüz bende aranmadım maalesef bekliyorum sadece ilk gün arayıp sıraya aldık dediler

merhaba.yaklaşık 1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum mert beye.korsem çıktı,şu anki görüntüsünden çok memnunum.bana diren vs takılmadı sadece 1 gece hastanede kaldım.kas altı olduğu için ilk 3 gün zor geçti ama bu süreçler böyle maalesef.15 gün sonra rahatlıkla çalışmaya başladım.çok anlayışlı ve işinde başarılı bir doktor.soran herkese de tavsiye ediyorum canım doktorumu <3

merhaba.yaklaşık 1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum mert beye.korsem çıktı,şu anki görüntüsünden çok memnunum.bana diren vs takılmadı sadece 1 gece hastanede kaldım.kas altı olduğu için ilk 3 gün zor geçti ama bu süreçler böyle maalesef.15 gün sonra rahatlıkla çalışmaya başladım.çok anlayışlı ve işinde başarılı bir doktor.soran herkese de tavsiye ediyorum canım doktorumu <3
Merhaba, ameliyat öncesi meme dokunuz nasıldı? Kaç cc takıldı? Yuvarlak? Damla? Ve görüntüden memnun musun?

Merhaba medikale ne kadar odeme yaptiniz acaba

Back
X