Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de mustafa hoca da yeni transfer oldum 10 gün sonra beta hcg 24 çıktı.yalniz forumda dikkatimi çekti transferden sonra catlatma ignesi verdiler miBen suan mustafa tasta tedavi görüyorum opuya girdim transferi bekliyorum opuda ilgililerdi hemsireleri surekli geldi sordu nasilsiniz agriniz devam ediyormu vs onumuzdeki surec hakkinda bilgiler verdiler. suana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim doktorun kendisiyle alakali. hemsiresi de mesajlarima hemen cevap veriyor yalniz arkadaslarin dedigi gibi biraz yogunluk var ve yumurta takibine gittiğimde yanindaki bir kadın doktor vardi 2 kere o muayene etti ve sanki bakiyor bakmıyor gibi hmm iyi tamam ilaclara devam gibi umursamaz bir tavri var ciktiginizda doktor gitmiş oluyor muayene esnasinda soracağınız soru varsa soruyorsunuz yoksa giyinip ciktiginizda doktor yok bu mustafa bey icinde geçerli yogun oldugu icin direk diger odada baska bir muayeneye geciyor bunlar harici bisi yok mayisin sonu gibi transferim olacak sanirim inşallah olumlu olur sonucum![]()
Hayir bana vermediler transferden sonra neden kullanılıyormuş kiMerhaba ben de mustafa hoca da yeni transfer oldum 10 gün sonra beta hcg 24 çıktı.yalniz forumda dikkatimi çekti transferden sonra catlatma ignesi verdiler mi
Ben de mustafa hocada tedavi oldum.yeni transfer oldu.havuz yöntemi uyguladı.ocaktan itibaren bayaga yıprandım.tedavinin başında mustafa hocayı gördüm konustuk sonra peşini kovaladık. Çok yoğun tamam ama şu an 3 doktorlar.cevat hoca daha ilgili alakalı.transfer sürecinde uygulanacak yöntem tedavileri konustuk.zaten her işlemden önce parayı peşin ödüyorsunuz.maalesef ödeme yapmama rağmen tedavinin biri unutulmuş. Sonradan farkettim.tam taburcu olurken.geri döndüm dedim böyle böyle bi tedavim vardi yapıldı mi,ilac hemşirem gecen hafta yaptıkya dedi transferden önce olur o tedavi dedi.hayir hic bisey yapılmadı yanlış hatirliyosunuz dedim.sonra o ona o ona biseyler dedi.tamam transferden sonra igne şeklinde de oluyormuş dediler 6 bin liraya ayakta bi iğne yapıp gonderdiler. Kimsenin birbirinden haberi yok.calisanlar ilgisiz ,herkese aynı ilaçları yazıp gonderiyolar zaten.Ben suan mustafa tasta tedavi görüyorum opuya girdim transferi bekliyorum opuda ilgililerdi hemsireleri surekli geldi sordu nasilsiniz agriniz devam ediyormu vs onumuzdeki surec hakkinda bilgiler verdiler. suana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim doktorun kendisiyle alakali. hemsiresi de mesajlarima hemen cevap veriyor yalniz arkadaslarin dedigi gibi biraz yogunluk var ve yumurta takibine gittiğimde yanindaki bir kadın doktor vardi 2 kere o muayene etti ve sanki bakiyor bakmıyor gibi hmm iyi tamam ilaclara devam gibi umursamaz bir tavri var ciktiginizda doktor gitmiş oluyor muayene esnasinda soracağınız soru varsa soruyorsunuz yoksa giyinip ciktiginizda doktor yok bu mustafa bey icinde geçerli yogun oldugu icin direk diger odada baska bir muayeneye geciyor bunlar harici bisi yok mayisin sonu gibi transferim olacak sanirim inşallah olumlu olur sonucum![]()
Merhaba aynen bayan doktor bi kere bana da muayene ye girdi.bakip bakmadi çıkıverdi gitti.ben sonraki süreçte özellikle mustafa ya da Cevat hocayı istiyorum dedim.sizin sonuç nasıl insallah pozitif gormussunuzdur. Benim 12.gunum 9.gun kanda beta 24 geldi.cok moralim bozuk.mustafa hoca pazartesi bi kan daha istedi.Ben suan mustafa tasta tedavi görüyorum opuya girdim transferi bekliyorum opuda ilgililerdi hemsireleri surekli geldi sordu nasilsiniz agriniz devam ediyormu vs onumuzdeki surec hakkinda bilgiler verdiler. suana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim doktorun kendisiyle alakali. hemsiresi de mesajlarima hemen cevap veriyor yalniz arkadaslarin dedigi gibi biraz yogunluk var ve yumurta takibine gittiğimde yanindaki bir kadın doktor vardi 2 kere o muayene etti ve sanki bakiyor bakmıyor gibi hmm iyi tamam ilaclara devam gibi umursamaz bir tavri var ciktiginizda doktor gitmiş oluyor muayene esnasinda soracağınız soru varsa soruyorsunuz yoksa giyinip ciktiginizda doktor yok bu mustafa bey icinde geçerli yogun oldugu icin direk diger odada baska bir muayeneye geciyor bunlar harici bisi yok mayisin sonu gibi transferim olacak sanirim inşallah olumlu olur sonucum![]()
Bazı yorumlarda gördüm transferden sonra catlatma ignesinden bahsedenler yapanlar var merak ettim ben de öyle bisey olmadı yapmadılar istemedilerHayir bana vermediler transferden sonra neden kullanılıyormuş ki
Merhaba kızlar kayseri acıbadem Mustafa Taş a gidip memnun kalan var mı? Nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz ?
Hayırlı olsun bebisiniz.Merhabalar,
Ben 2 sefer kontrole gittim ve maalesef memnun kalmadım.
İçerisi aşırı yoğun ve herşey acele acele.
Randevumuz 9daydı anca saat 11e doğru içeri aldılar (her iki seferde)
Yok Mustafa bey yoğun yok şurda yok burda.
İçeriye girdiğimizde muayeneyi aceleye getirdi ve doğru düzgün bakmadan tamam 2 haftaya hallederiz dedi.
Asistanları sanki ticari mülk alıyo gibi sözleşme imzalatma peşinde.
Halbuki taze transferin bana uymayacağını sonra yaptırdığım doktordan öğrendim ve şükür pozitifi gördüm.
Yani aşırı yoğun- ilgisiz- ulaşması zor. Ben sadece muayene ve kontrolde bunu yaşadıysam imzalayıp sürece girince nekadar stress olur bilmiyorum.
Fiyatları hiçte öyle uygun değil. Ama fiyata göre aldığınız hizmet gerçekten 0.
Şükür onda değil başka bi doktorda yaptırdım ve 7/24 ilgili ulaşabildim. İlktede pozitifi gördüm zaten.
Allah gönlünüze göre versin.
Hayırlı olsun bebisiniz.
Diğer doktor kim acaba ?
Doğrurudur canım soylediklerin .. sorumsuzluk olmus tabiki yaptiklari . Ben calisanlarin ilgisiz oldugunu düşünmüyorum ozellikle benim ilac hemsirem özge hanimdan cok memnundum ama hasta girisi yapan kızlardan zayif olani asiri suratsiz :)) doktorlar hakkinda da dusuncelerimi yazdim zaten bilmiyorum herkesin sureci farkli inşallah sonu guzel olsun senin surecinindeBen de mustafa hocada tedavi oldum.yeni transfer oldu.havuz yöntemi uyguladı.ocaktan itibaren bayaga yıprandım.tedavinin başında mustafa hocayı gördüm konustuk sonra peşini kovaladık. Çok yoğun tamam ama şu an 3 doktorlar.cevat hoca daha ilgili alakalı.transfer sürecinde uygulanacak yöntem tedavileri konustuk.zaten her işlemden önce parayı peşin ödüyorsunuz.maalesef ödeme yapmama rağmen tedavinin biri unutulmuş. Sonradan farkettim.tam taburcu olurken.geri döndüm dedim böyle böyle bi tedavim vardi yapıldı mi,ilac hemşirem gecen hafta yaptıkya dedi transferden önce olur o tedavi dedi.hayir hic bisey yapılmadı yanlış hatirliyosunuz dedim.sonra o ona o ona biseyler dedi.tamam transferden sonra igne şeklinde de oluyormuş dediler 6 bin liraya ayakta bi iğne yapıp gonderdiler. Kimsenin birbirinden haberi yok.calisanlar ilgisiz ,herkese aynı ilaçları yazıp gonderiyolar zaten.
TRANSFERDDEN SONRA ÇATLATMA YAPMALARININ SEBEBİ ÇATLATMA İĞNESİ KULLANAN KİŞİLER 10 GÜN İÇİNDE KAN VERİRSE DEĞER 50 NİN ALTINDA ÇOĞUMNLUJLA ÇIKAR VE GEBELİK VAR GÖZÜKÜR. GEBELİK GÖZÜKSÜN DİYE VERİYORLAR. SONRA DA DEĞER DÜŞÜNCE TUTUNMAMIŞ DÜŞÜK YAPIYORSUNUZ DİYORLAR. YAKIN BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ. BİZDE ARAŞTIRDIK İÇİNDE İLACIN HCG OLDUĞUNDAN YÜKSEK ÇIKIYORMUŞ. ASLINDA GEBELİK OLUŞMUYOR YANİ.Hayir bana vermediler transferden sonra neden kullanılıyormuş ki
Evet bende catlatma tedavimde yalanci pozitif ile karsilasmistim ama tup bebekte de neden verildigini anlamadim acikcasi .. ama eğer dediginiz gibiyse de neden boyle bisi yapiliyormus ki cok saçmaTRANSFERDDEN SONRA ÇATLATMA YAPMALARININ SEBEBİ ÇATLATMA İĞNESİ KULLANAN KİŞİLER 10 GÜN İÇİNDE KAN VERİRSE DEĞER 50 NİN ALTINDA ÇOĞUMNLUJLA ÇIKAR VE GEBELİK VAR GÖZÜKÜR. GEBELİK GÖZÜKSÜN DİYE VERİYORLAR. SONRA DA DEĞER DÜŞÜNCE TUTUNMAMIŞ DÜŞÜK YAPIYORSUNUZ DİYORLAR. YAKIN BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ. BİZDE ARAŞTIRDIK İÇİNDE İLACIN HCG OLDUĞUNDAN YÜKSEK ÇIKIYORMUŞ. ASLINDA GEBELİK OLUŞMUYOR YANİ.
gelen hastaya ben seni gebe bıraktım tekrar deneyelim ikincide kesin tutar diyebilmek için. sonuçta her bir tedavi ne kadar ücretli oluyor biliyoruz hepimiz.Evet bende catlatma tedavimde yalanci pozitif ile karsilasmistim ama tup bebekte de neden verildigini anlamadim acikcasi .. ama eğer dediginiz gibiyse de neden boyle bisi yapiliyormus ki cok saçma
Yani bilemiyorum .. Allah yardimcimiz olsun kolay yoldan nasip etsingelen hastaya ben seni gebe bıraktım tekrar deneyelim ikincide kesin tutar diyebilmek için. sonuçta her bir tedavi ne kadar ücretli oluyor biliyoruz hepimiz.![]()