Mustafa Taş ta tüpbebek tedavisi görenler

Esy63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
97
41
18
Merhaba kızlar kayseri acıbadem Mustafa Taş a gidip memnun kalan var mı? Nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz ?

Merhaba, ben Kasım ayı gibi gittim merkezi aşırı yoğun. Özel ilgi bekliyor insan bu süreçte. Bunu asla görmüyorsunuz. İlk görüşmede ilgi alaka güzel ama devamı gelmiyor. Opu olduktan sonra embriyolar sağlam gelmeyince telefonla bilgilendirilip tekrar opu yapılması tavsiye edildi Mustafa Bey tarafından ama bir daha görüşmeye çağırılmadık. Öyle olunca hesabı kapatıp çıktım. Google yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. Olumsuz yorumların hepsine birebir katılıyorum.

google yorumlarına bakın tek tek. şikayet var yorumlarına da bakın isterseniz. ben araştırmalarımda böyle yapıyorum.

Ben suan mustafa tasta tedavi görüyorum opuya girdim transferi bekliyorum opuda ilgililerdi hemsireleri surekli geldi sordu nasilsiniz agriniz devam ediyormu vs onumuzdeki surec hakkinda bilgiler verdiler. suana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim doktorun kendisiyle alakali. hemsiresi de mesajlarima hemen cevap veriyor yalniz arkadaslarin dedigi gibi biraz yogunluk var ve yumurta takibine gittiğimde yanindaki bir kadın doktor vardi 2 kere o muayene etti ve sanki bakiyor bakmıyor gibi hmm iyi tamam ilaclara devam gibi umursamaz bir tavri var ciktiginizda doktor gitmiş oluyor muayene esnasinda soracağınız soru varsa soruyorsunuz yoksa giyinip ciktiginizda doktor yok bu mustafa bey icinde geçerli yogun oldugu icin direk diger odada baska bir muayeneye geciyor bunlar harici bisi yok mayisin sonu gibi transferim olacak sanirim inşallah olumlu olur sonucum 🙏

Bende mustafa hocadayım her kontrolümü kendisi yaptı. Her muayenede sorularımı cevapladı. Sadece yumurta toplamadan sonra odamda dinlenirken gelmedi ama hemsireler hep geldi. Whatsaptan her soruma uzun uzun cevap veriyorlar. Ama dediğiniz gibi aşırı yoğun herkese yetişmeye calısıyorlar. İstanbuldaki merkezleri araştırdığımda doktoru sadece ilk görüşmede görüyormussunuz. Geri kalan herşeyi başka doktorlar yapıyormus. O doktor herşeyime baksın derseniz ayrıyeten para ödüyormussunuz. Mustafa hocada ekstra para falan olmadı her kontrolümü herşeyimi kendisi yaptı.

Ben suan mustafa tasta tedavi görüyorum opuya girdim transferi bekliyorum opuda ilgililerdi hemsireleri surekli geldi sordu nasilsiniz agriniz devam ediyormu vs onumuzdeki surec hakkinda bilgiler verdiler. suana kadar herhangi bir olumsuzluk yasamadim doktorun kendisiyle alakali. hemsiresi de mesajlarima hemen cevap veriyor yalniz arkadaslarin dedigi gibi biraz yogunluk var ve yumurta takibine gittiğimde yanindaki bir kadın doktor vardi 2 kere o muayene etti ve sanki bakiyor bakmıyor gibi hmm iyi tamam ilaclara devam gibi umursamaz bir tavri var ciktiginizda doktor gitmiş oluyor muayene esnasinda soracağınız soru varsa soruyorsunuz yoksa giyinip ciktiginizda doktor yok bu mustafa bey icinde geçerli yogun oldugu icin direk diger odada baska bir muayeneye geciyor bunlar harici bisi yok mayisin sonu gibi transferim olacak sanirim inşallah olumlu olur sonucum 🙏
Merhaba ben de mustafa hoca da yeni transfer oldum 10 gün sonra beta hcg 24 çıktı.yalniz forumda dikkatimi çekti transferden sonra catlatma ignesi verdiler mi

Merhaba ben de mustafa hoca da yeni transfer oldum 10 gün sonra beta hcg 24 çıktı.yalniz forumda dikkatimi çekti transferden sonra catlatma ignesi verdiler mi
Hayir bana vermediler transferden sonra neden kullanılıyormuş ki

Ben de mustafa hocada tedavi oldum.yeni transfer oldu.havuz yöntemi uyguladı.ocaktan itibaren bayaga yıprandım.tedavinin başında mustafa hocayı gördüm konustuk sonra peşini kovaladık. Çok yoğun tamam ama şu an 3 doktorlar.cevat hoca daha ilgili alakalı.transfer sürecinde uygulanacak yöntem tedavileri konustuk.zaten her işlemden önce parayı peşin ödüyorsunuz.maalesef ödeme yapmama rağmen tedavinin biri unutulmuş. Sonradan farkettim.tam taburcu olurken.geri döndüm dedim böyle böyle bi tedavim vardi yapıldı mi,ilac hemşirem gecen hafta yaptıkya dedi transferden önce olur o tedavi dedi.hayir hic bisey yapılmadı yanlış hatirliyosunuz dedim.sonra o ona o ona biseyler dedi.tamam transferden sonra igne şeklinde de oluyormuş dediler 6 bin liraya ayakta bi iğne yapıp gonderdiler. Kimsenin birbirinden haberi yok.calisanlar ilgisiz ,herkese aynı ilaçları yazıp gonderiyolar zaten.

Merhaba aynen bayan doktor bi kere bana da muayene ye girdi.bakip bakmadi çıkıverdi gitti.ben sonraki süreçte özellikle mustafa ya da Cevat hocayı istiyorum dedim.sizin sonuç nasıl insallah pozitif gormussunuzdur. Benim 12.gunum 9.gun kanda beta 24 geldi.cok moralim bozuk.mustafa hoca pazartesi bi kan daha istedi.

Merhaba kızlar kayseri acıbadem Mustafa Taş a gidip memnun kalan var mı? Nasıl bi yer tavsiye ediyormusunuz ?

Merhabalar,

Ben 2 sefer kontrole gittim ve maalesef memnun kalmadım.

İçerisi aşırı yoğun ve herşey acele acele.

Randevumuz 9daydı anca saat 11e doğru içeri aldılar (her iki seferde)

Yok Mustafa bey yoğun yok şurda yok burda.

İçeriye girdiğimizde muayeneyi aceleye getirdi ve doğru düzgün bakmadan tamam 2 haftaya hallederiz dedi.

Asistanları sanki ticari mülk alıyo gibi sözleşme imzalatma peşinde.

Halbuki taze transferin bana uymayacağını sonra yaptırdığım doktordan öğrendim ve şükür pozitifi gördüm.

Yani aşırı yoğun- ilgisiz- ulaşması zor. Ben sadece muayene ve kontrolde bunu yaşadıysam imzalayıp sürece girince nekadar stress olur bilmiyorum.

Fiyatları hiçte öyle uygun değil. Ama fiyata göre aldığınız hizmet gerçekten 0.

Şükür onda değil başka bi doktorda yaptırdım ve 7/24 ilgili ulaşabildim. İlktede pozitifi gördüm zaten.

Allah gönlünüze göre versin.

Merhabalar,

Ben 2 sefer kontrole gittim ve maalesef memnun kalmadım.

İçerisi aşırı yoğun ve herşey acele acele.

Randevumuz 9daydı anca saat 11e doğru içeri aldılar (her iki seferde)

Yok Mustafa bey yoğun yok şurda yok burda.

İçeriye girdiğimizde muayeneyi aceleye getirdi ve doğru düzgün bakmadan tamam 2 haftaya hallederiz dedi.

Asistanları sanki ticari mülk alıyo gibi sözleşme imzalatma peşinde.

Halbuki taze transferin bana uymayacağını sonra yaptırdığım doktordan öğrendim ve şükür pozitifi gördüm.

Yani aşırı yoğun- ilgisiz- ulaşması zor. Ben sadece muayene ve kontrolde bunu yaşadıysam imzalayıp sürece girince nekadar stress olur bilmiyorum.

Fiyatları hiçte öyle uygun değil. Ama fiyata göre aldığınız hizmet gerçekten 0.

Şükür onda değil başka bi doktorda yaptırdım ve 7/24 ilgili ulaşabildim. İlktede pozitifi gördüm zaten.

Allah gönlünüze göre versin.
Hayırlı olsun bebisiniz.
Diğer doktor kim acaba ?

Ben de mustafa hocada tedavi oldum.yeni transfer oldu.havuz yöntemi uyguladı.ocaktan itibaren bayaga yıprandım.tedavinin başında mustafa hocayı gördüm konustuk sonra peşini kovaladık. Çok yoğun tamam ama şu an 3 doktorlar.cevat hoca daha ilgili alakalı.transfer sürecinde uygulanacak yöntem tedavileri konustuk.zaten her işlemden önce parayı peşin ödüyorsunuz.maalesef ödeme yapmama rağmen tedavinin biri unutulmuş. Sonradan farkettim.tam taburcu olurken.geri döndüm dedim böyle böyle bi tedavim vardi yapıldı mi,ilac hemşirem gecen hafta yaptıkya dedi transferden önce olur o tedavi dedi.hayir hic bisey yapılmadı yanlış hatirliyosunuz dedim.sonra o ona o ona biseyler dedi.tamam transferden sonra igne şeklinde de oluyormuş dediler 6 bin liraya ayakta bi iğne yapıp gonderdiler. Kimsenin birbirinden haberi yok.calisanlar ilgisiz ,herkese aynı ilaçları yazıp gonderiyolar zaten.
Doğrurudur canım soylediklerin .. sorumsuzluk olmus tabiki yaptiklari . Ben calisanlarin ilgisiz oldugunu düşünmüyorum ozellikle benim ilac hemsirem özge hanimdan cok memnundum ama hasta girisi yapan kızlardan zayif olani asiri suratsiz :)) doktorlar hakkinda da dusuncelerimi yazdim zaten bilmiyorum herkesin sureci farkli inşallah sonu guzel olsun senin surecininde 💜 cevat hocayı bende cok seviyorum kendisi ilgili iyi bir doktor ☺️ ben haziran ayında cift transfer olmustum suan 15 haftalık hamileyim inşallah seninde betan yükselir canim 🙏 rabbim yardimcin olsun

Hayir bana vermediler transferden sonra neden kullanılıyormuş ki
TRANSFERDDEN SONRA ÇATLATMA YAPMALARININ SEBEBİ ÇATLATMA İĞNESİ KULLANAN KİŞİLER 10 GÜN İÇİNDE KAN VERİRSE DEĞER 50 NİN ALTINDA ÇOĞUMNLUJLA ÇIKAR VE GEBELİK VAR GÖZÜKÜR. GEBELİK GÖZÜKSÜN DİYE VERİYORLAR. SONRA DA DEĞER DÜŞÜNCE TUTUNMAMIŞ DÜŞÜK YAPIYORSUNUZ DİYORLAR. YAKIN BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ. BİZDE ARAŞTIRDIK İÇİNDE İLACIN HCG OLDUĞUNDAN YÜKSEK ÇIKIYORMUŞ. ASLINDA GEBELİK OLUŞMUYOR YANİ.

TRANSFERDDEN SONRA ÇATLATMA YAPMALARININ SEBEBİ ÇATLATMA İĞNESİ KULLANAN KİŞİLER 10 GÜN İÇİNDE KAN VERİRSE DEĞER 50 NİN ALTINDA ÇOĞUMNLUJLA ÇIKAR VE GEBELİK VAR GÖZÜKÜR. GEBELİK GÖZÜKSÜN DİYE VERİYORLAR. SONRA DA DEĞER DÜŞÜNCE TUTUNMAMIŞ DÜŞÜK YAPIYORSUNUZ DİYORLAR. YAKIN BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ. BİZDE ARAŞTIRDIK İÇİNDE İLACIN HCG OLDUĞUNDAN YÜKSEK ÇIKIYORMUŞ. ASLINDA GEBELİK OLUŞMUYOR YANİ.
Evet bende catlatma tedavimde yalanci pozitif ile karsilasmistim ama tup bebekte de neden verildigini anlamadim acikcasi .. ama eğer dediginiz gibiyse de neden boyle bisi yapiliyormus ki cok saçma

Evet bende catlatma tedavimde yalanci pozitif ile karsilasmistim ama tup bebekte de neden verildigini anlamadim acikcasi .. ama eğer dediginiz gibiyse de neden boyle bisi yapiliyormus ki cok saçma
gelen hastaya ben seni gebe bıraktım tekrar deneyelim ikincide kesin tutar diyebilmek için. sonuçta her bir tedavi ne kadar ücretli oluyor biliyoruz hepimiz. :(

Kızlar çatlatma iğnesi beta hcg hormonu icin veriliyor. Vücudu hamileliğe hazırlıyor gibi aslında birde lh hormonunu düzenli tutması icin. Yani birsey yapılıyorsa mutlaka bir sebebi oluyor. Kişiye göre değerlere göre yapılıyor herkese yapılmıyor. Mesela bana catlatma iğnesi yapılmadı ama pozitif. Yapılıpta pozitif olan arkadasımızda var. Ben mustafa hocaya 2 yıl önce gitmistim herşeyle kendisi ilgilenmişti. Hiç başka kimseyle görüsmem olmadı her soruma cevap verdi. Birde mesela 6 ay icinde transfer lazımmıs sonrası icin embriyo icin ücret ödememiz gerekiyormus. Ben 1,5 yıl sonra gititm. Bize bilgi verilmedi dedik 4 bin lira ücret cıktı. Ödeyecektik aslında ama bizim hatamız dediler ücreti almadılar. Ki ben yurtdısından gittim ücreti çokta söyleyebilirlerdi. Hatta ilk basladığımızda türk kimliğiniz varsa aynı fiyat dediler. Bize mesela 60 binde deseler yine yaptıracaktık. Kendinizde görmüssünüzdür mustafa hocanın aşırı hastası var koridorlar taşıyor. Elinden geleni yapıyor saati geliyoe transfere koşuyor ordan hastalara. İstanbuldaki doktorlara falan baktığımızda sadece ilk görüsmede görüyorsunuz tamam sonrası hep asistanlar. O doktorla devam etmek istiyorsanızda ekstra cok ücret istiyorlar. Hassas bir dönem tüp bebek benimle ilgilensin diyorsanız kliniği olan doktorlar var sadece cerrahi işlemleri anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyorlar onları araştırabilirsiniz. Benim pozitif cıkmasada aynı şeyleri yazardım cünkü nustafa hoca bana havuz yapmak istedi. Yüksek ihtimal vermedi embriyo kaliteleri cok iyi değildi. Ben kabul etmedim. Çatlatma iğnesi yaptıklarında zaten kan verileceği günüde söylüyorlar yalancı pozitif cıkacağı icin erken yapmayın diyorlar. Bana 10 gün sonra dediler çatlatma iğnesi olmamıstım. Yani catlatma iğnesinin erken testte pozitif cıkacağını herkes biliyor sizde bu iğneyi olduğunuzu biliyorsunuz. Ben aşılama zamanı iğneyi olduğumda sırf pozitifi görmek icin test yapardım. Gercek pızitif olmadığınıda biliyordum yani.

Back
X