- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama işte eltiydi k.valideydi derken asıl önerileri biraz geri plana attık galiba.. Der tabi.. Hem saygısızlık yapar insan olarak bi teşekkür bile etmez adamdan saymaz.. Bi de üstelik yüzsüz evime gelmiş der.. Konu sahibi senin yapman gereken bundan sonra çağırsa da gitmemek.. K.valideye durumu izah edip açıklamak.. Mevlitte de selam verip geçmek.. Evlenince de mesafeli davranmak.. Olay buhah işte bu
ben de söylerdim kulağa şikayet etmek gibi geliyo ama aksi daha fena, şöyle ki kız buyrun gelin dedi gittiler, burcu içinden demeyecek miydi yahu 2 kere yazmadım engelledim kız uzaya uzaya evime gelmiş pes diye
Ben kayınvalidem diye hitap ettiğim kişiyi 10 yıldır tanıyorum. 13 yaşımdan beridir düşünün. Eskiden karşılıklı apartmanlarda otururduk, sevgilimle de o zamanlardan kalma bişeydi ama o zaman çocuktuk daha sonra başladık. Ama kayınvalideme daha sevgili bile değilken kaç kere gitmiştiğim vardır, anneminde aynı şekilde. Mevlüte de annemle davetliyiz zaten. Sevgilim dolayısıyla değil yani bu tanışma. O yüzden bu yakınlık aramızda, ben sürekli aramam mesela, haftada bir konuşuruz bazen o arar bazen ben. Evine de pek gitmem en son 3 ay önce gittim mesela. Onda da günü vardı diye. Şimdi de mevlüt var diye gidicem. Aslında sandığınız kadar değil yani. Eltime gelince toplam 2 defa mesaj attım zaten, bir geçmiş olsun bide mutluluklar mesajı. Burda bunları atmış olmam bile yanlış karşılandı halbuki iyi niyetle atılmış bir mesajdı. Eleştiri olarak algılamıyorum, sözüm size değil yanlış anlamayın ama iyi niyetle yapılan hareketleri bile acımasızca eleştiriyor burdaki bazı arkadaşlar. Benim konumdan çıkıyor, hitaplarıma, oraya , buraya gidiyor konu. Bu konu dışında kimsenin kimseden bir rahatsızlığı zaten olmadı bizim ailede, yada onların aildede. Belki bu da bir sorun sayılmaz ama nasıl davranıcağımı bilemediğim için fikir danışmak istemiştim hepsi bu. Eletşiri olarak algılamayıp, hep açıklama yaptım şundan böyle dedim bundan böyle dedim diye görmüşsünüzdür sizde.. Ama insanlar sanki ben açıklamama yapmamışım gibi bir olup aynı eleştriye devam ettiler beni üzen nokta bu oldu. Kusura bakmayın size de bir saygısızlık ettiysem istemeden..konu sahibi sen eleştiri olarak alıyosun her yorumu ama sana taktik veriyoruz aslında ağır ol, taş yerinde ağırdır evlensen de ağır ol sevgili de kalsan ağır ol, iş hayatında da her yerde de yanlış anlıyosun beni ama bence yazdıklarımı sakince bir oku
Sizden hoslanmamis olabilirTabiki yollamak zorunda değil, bende takipte kalmak zorunda değilim, özgürüz sonuçta takip ettiğim gibi takibi bırakabilirim.
Gerçekten uzaktan da olsa onu düşündüğümü belli eden bir geçmiş olsun mesajına bile sağol demeye tenezzül etmeyen birine 100 puan verdiyseniz, sizinle alakalı bir durum yorum bile yapmak istemiyorum. Müstakbelden, eltiden, ondan bundan ziyade İNSAN ız. Önce burda bi anlaşalım, geçmiş olsun mesajınında müstakbellikle eltilikle hiç ilgisi yok insanca yapılmış bir harekete insan gibi karşılık verilmesi taraftarıyım. İnsansak tabi.
Arkadaşım, önceki mesajlara biraz olsun baktıysan defalarca "kayınvalide" ve "elti" kavramlarını, olayın daha anlaşılabilir olması için kullandığımı belirttim. Benim sorunum başka sizin takıldığınız noktalar çok başka. Kayınvalide demekte veya elti demekte kimsenin bir sıkıntısı yok, sorun burda başka.
Hem telefonla konusmayi hic sevmiyorum ben. Yuz yuze gorusmeyi tercih ederim aslinda. Tabii benim kv dogumuma gelmis cocugumu gormus olsaydi.Sık muhabbet tez ayrılık getirir boşver.
Vıcık vıcık başlıyor böyle ilişkiler sonra kv bana laf soktu eltimin tarafını tutuyorlarla bitiyor![]()
Bence yazdığınızı okumadan yazan sizsinizNe de güzel yakalamışsınız tebrik ediyorum :) Olayın daha anlaşılabilir olması için bu kavramları kullandığımı defalarca belirtmeme rağmen bunca sayfalık bir konuya hala böyle bir yorum mu yapıyorsunuz :) Ya hiç okumuyorsunuz konuşulanları yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz ben anlatamıyorsam da kusuruma bakmayın