müstakbel eltim

Allah Allah bırak yenge desin yaa ne olacak
az önce bir arkadaşın yaşadıklarını okudum ağladım resmen
ondan sonra bu konu kusura bakmayın ama sıradan ve gereksiz geldi bana

amaaaaaaan alemsiniz heeee ben bnu konuyu çözmüş değilim. nışanlandığımın ertesi gün kayınvalidemle görüşüyoruz. dediki sen yengene abla diyormuşsun alınmış
aklımın ucundan geçmezdi böyle bir konuyla karşılaşacağım yuh yaaa bu da dertmi neyse devam edeyim bende dedimki öyle mi demem gerekiyormuş bizde abla derler kayınvalidem ısrarla hayır denir dedi neyse kırmadık kayınvalideyi ağzıma ne kadar garip gelsede yenge demeye başladık evlendik öyle gidiyor..
Allah aşkına böyle bir dertmi olur yaa

Bana yingeee diyecek Bir eltim olmayacak çook şanslıyım =))) Ben de isteyene diyorum.. mesela dayımın eşi yenge deme dedi aBla diyorum aBimin eşine yenge diyorum rahatsız olursan aBla diyeyim dedim nasıl içinden geliyorsa dedi odur Budur yenge derim.. aBim de eşinden Bahsederken yengen der , onun da etkisi var yenge dememde.. Görümcem Benden 6 yaş Büyük onu da kızdırıyorum Ben senin yengenim yenge de Bana diyorum valla Bigün kalaBalık Bi ortamda sana yengeee diye Bağiracam rezil edecem diyor gülüşüyoruz.. ama severim Ben yenge kelimesini... Bizim ailede eltiler yenge demez BirBirine.. gerçi Bizim sülaledeki Bütün gelinlerin eline Bi kaşik su versen birBirlerini Boğarlar o derece elti savaşi var =)) Benim eltim olmayacak sözlüm tek erkek. ama kuzenlerinin nişanlılarıyla BirBirimize elti diyoruz yenge desinler sölicem Ben en Böyüğüm =))

sende de daha şimdiden kıskançlık krizleri başlamış canım. pabuç dama olayı heralde. niye zorluyorsun daha yeni gelini serbest bırak canım o da onun geleneği heralde ne var yanii.

walla bence de sende tripler başlamış:) kendini onun yreıne koysana sen daha evlenmeden biri sana 'bana yenge demeyeceksin' dese uyuz olmaz mısın_?

Bende eltime yenge derim bizim buranın adedi öyledir.Derse desin nedir bu anlamıyorum ki zorla huzursuzluk çıkaracak bir mesele aramayı ne kadar çok seviyor bu insanlar anlamıyorum.Bence siz bu eltiyi kafaya takıyorsunuz yakında eltinizle kavgalarınızı anlatan bir yazı dizisi daha okuruz....

Yeni başlayan ve temelleri nasıl atılırsa ileride ona göre şekillenecek hassas ilişkilerde illa "abla" ya da "yenge" densin diye üsteleyip, ilişkileri zora sokmanın ne gereği var ki ? Sizin vakti zamanında yaşananlar yüzünden yenge hitabına takılmanız da gereksiz bence ... Valla biz 5 eltiyiz, 4 de görümcem var ; bana "abi" gibi absurd bi tabir kullanmadıkları sürece asayiş berkemal yani Yeter ki ağzımızın tadı bozulmasın ... Takılmayın böyle detaylara ...

Sen de ona yenge de kıl olsun elti eltiye yenge derse diğeri de onun yengesi olur Niye diye sorarsa ben senin yengensem sen de benim yengem oluyosun dersin.Yenge demesinin alında yaşla ilgili bi ima olabilir mi.aklıma o geldi.Kimisi kendini genç, küçük göstermeyi sever

Bana da düğünden sonra kaynanam görümcem için abla x abla deme herkese öyle denir.sadece abla de dedi.Ben de benim ablam var dedim Görümcem de nasıl istiyosa öyle hitap etsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…