bir derdim vareltim bana yenge dedi allah başka dert vermesin.
çok yaşa vallahi çok güldürdün beni.....
Büyük eltiye yenge denmeyeceğini ilk defa burda duydum bir arkadaş kırsal sesimde geçerli herhalde dedi ama ben Bursalıyım burda büyük eltilere yenge denir eşim doğulu ordada yenge denir,karadenizli elti komşularım var onlarda yenge diyor görümcem egeliyle evli eltisine yenge diyor ben bu eltiye hangi yerlerde abla deniyor anlamadım.Bende tam tersi eltim yenge demediği için kızıyorum yaşça benden küçük adımla hitabediyor abla desede terciğimdi. (gerçi onunki beni saymadığını belli etmek için )
offfffffffff vçok büyükmüş ya......
Büyük eltiye yenge denmeyeceğini ilk defa burda duydum bir arkadaş kırsal sesimde geçerli herhalde dedi ama ben Bursalıyım burda büyük eltilere yenge denir eşim doğulu ordada yenge denir,karadenizli elti komşularım var onlarda yenge diyor görümcem egeliyle evli eltisine yenge diyor ben bu eltiye hangi yerlerde abla deniyor anlamadım.Bende tam tersi eltim yenge demediği için kızıyorum yaşça benden küçük adımla hitabediyor abla desede terciğimdi. (gerçi onunki beni saymadığını belli etmek için )
sevdiğim kız bana abi deyince gibi oldu
tüüü yaa espiriyi ben patlatıcaktım yine geç kaldım
Eşimin kardeşi bana yenge demiyordu evlendiğimizde önceden abla dediği için. Zorla alıştırdım çocuğaÇoook hoşuma gidiyo o bana yenge deyince Söyle yengeeeem diyorum. Zaten bi tek o diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?