Ay çok sevindim mutlu olmanıza :)
Elti kişisi sizi yakından tanımak istiyor sanırım.
Hani insanlar en iyi yolculukta tanınır cümlesinden yola çıkarak.
Siz bi tatil ayarlayıp sürpriz yapabilirsiniz.
Hem parası sizden hem de iki kişilik olur :)
Daha bir ay dolmuş dolmamış birden böyle sahiplenir gibi artık ben varım benim param geçerli gibi bir tavra bürünmesi benim pek hoşuma gitmedi.
Ya göz boyama niyetinde ki iyice alıştığında bu duruma birden el ayak çekebilir ya da böyle böyle ilişkide üstünlüğü ele almaya çalışıyor. İkisinden biriyse de hiç hoş değil. Çözüm yolunu bulamadım. Hem bu konu için hem elti durumu için. Ama eltin yazık pek sevindirik geldi bana :)
Detay verirseniz daha anlaşılır olur beğendiğiniz yerler arasında uçurum mu varÇok teşekkür ederim. :) Erkek arkadaşım seçtiğim yerleri beğenmiyor ki :/
Elti kişisiyle ilk tatil fikri çok itici
Kibar bir dille reddedilebilir
Bunu erkek arkadaşın abidiyle konuşabilir mesela
İkinci duruma gelince ben hoşlanmadım sevgilinin tavrından
Parasının çok olması böyle avam davranmasını gerektirmez
Astoria ilk olarak onceki durumlarini bilmiyorum ama sancili bi surecten sonra boyle deger veren biriyle birlikte oldugunu gormek mutlulugunu okumak guzel.
elti konusunu bence cokta buyutme, sevgiline 'basbasa romantik bir tatil hayal ediyordum aslinda, sen bilirsin tabiki, ama bu ilki tatilimiz olacak ya, bize ozel olsa nasil olur?' diye damardan girip karari ona verdirip sen kotu olmamis olursun. emin ol okey diyecektir.
finansal konuda destek konusunu anlayabiliyorum. vakti zamaninda senin bu tavirlarindaydim bende galiba, ama zamanla insan degisebiliyor. adam seni sahiplenmis, bunu cikardim ben bu konudan. sahiplendigini bu sekilde gosteriyor kendince. gereksiz tatsizlik cikmasini gerektirecek bi durum degil. yarin oburgun olurda evlilikle sonuclanirsa, goreceksinki erkekte bu finansal konularda olabilecek en guzel huy bu sevgilindeki huy.
sevindim sizin adınıza mutlu olun inşallah :)
ben sizin yerinizde olsam sevgiliyle tatili iptal ederdim
canım sen onlarla git bende gidebileceğim bir tatil ayarlayayım
daha ilk günlerden böyle ailenle fazla mıçmıç olmuş olurum gibi konuşabilirsiniz
hemde kesenize uygun bir tatile gidebilirsiniz böylelikle
sevgilinizin parasal konularda böyle size üstünlük yapmaya çalışması da pek hoş değil
Aklıma ilk gelen şey bazı şeyler içim çok erken değil mi?
Sevgilinizin tavrı bana itici geldi. Parayla göz boyamak mı istiyor anlamadım.
Centilmen bir erkek gidip depoyu fulleyip her şeyi ben ödeyeceğim demez. Karşımdakini kırmadan nasıl mutlu edebilirim diye düşünür.
Ayrıca elti kişisiyle tatil yapmak istemediğinizi “ben başbaşa olmaktan yanayım” diye ifade edebilirsiniz.
Birinci mevzu için gitmek istemiyorsanız gitmek istemiyorum deyin. Kimseye şirin görünmek zorunda değilsiniz. Hayat sizin. Bazı anları dahi olsa zoraki yaşamak insanı yorar.
İkinci mevzu için istemediğiniz bir durumla karşı karşıyasınız. Demekki yeterince net değilsiniz. İstemiyorsanız dozu arttırıp istemiyorum deyin. Size değer veren sizin isteklerinizi hassasiyetlerinizi gözardı etmez. Bu adamın parası olmasa ne yapacaktı acaba merak ediyorum.
Huzurlu olalım orta yolu bulaşım derseniz elti ve eşi ile mini 2-3 günlük bir tatil ayarlayıp sonrasında başbasa 1 haftalık bir tatile çıkabilirsiniz ki bu bence gereksiz. Açık açık başbasa takılmak istediğinizi başkalarının yanında rahat edemeyeceğinizi söyleyin. En başından alışsınlar... para mevzusu ise hassas bir konu yorum yapmak için adamın baskalarına ya da ikili ilişkilerindeki tavrına bakmak lazım
Detay verirseniz daha anlaşılır olur beğendiğiniz yerler arasında uçurum mu var
Eltiye birsey diyemiycem ama erkek arkadasinin tavri hiç hoş değil.Ben de bozulurdum acikcasi.Tamam kötü niyetli değil belki ama kira ödemek ne ya??
Bozulursa bozulsun siz de bu duruma bozulur surat asarsaniz belki vazgecer.Tatile de ayni sekilde bu şekilde olursa gelmem deyin.Ortak beğenilsin ortak ödensin bence.Ben mi çok katiyim bu para konularinda bilmiyorum ama şahsen hiç hoşlanmiyorum erkeklerin ben öderim sen karisma tavrindan.Ne münasebet canim noluyor yani.
Ya şu abisi kardeşisi anası babası dıdısı için napiim çok heveslii deyip hayır diyemeyen insanlara gıcık oluyorum. Başka yorumum yok.Böyle değildi aslında, yeni çıkardı bunları ben yardım edeyim, destek olayım... Ama gerçekten ihtiyacımız yok, annem babamla ayrı yaşıyorum ama onlar da para gönderiyorlar bize. Sadece yani ayıp olacak fiyat vermem ama ben bir tatile 10 bin küsür lira verecek durumda değilim, ki alternatif olarak beğendiğim oteller de gayet lüks. Onları bile beğenmiyor.
O da aynı şekilde olsun istiyor ama abisini kıramıyor çok heveslilermiş ne diyeceğimizi bilemedik açıkçası. Başbaşa olmak istiyoruz demek bana ayıp geldi biraz. Ben sahiplenmesinden şikayetçi değilim aslında sadece bana gariban muamelesi yapmasına bozuluyorum.
Bu gidişle iptal edeceğim ama çok bozulur şimdiden aramız.
Ne için, tatil için mi? Kimine göre erken olabilir benim için değil.
O da başbaşa olmak istiyor ama abisini kıramadığını söylüyor, çok heveslilermiş. Ne söyleyeceğimizi bilemedik aslında. Başbaşa olmak istiyoruz demek de ayıp olur bence. Tavrı konusunda haklısınız, bana da itici gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?