Müstakbel eltimle (!) tatil

Burada kimse namus bekçiliği yapmıyorki, size göre 1 aylık sevgiliyle tatile çıkmak ne kadar normalde, bazılarına göre de 1 aylık sevgiliyle tatile çıkmanın erken olması düşüncesi de o kadar normal, İnsanlara neden bu kadar cabuk güveniyorsunuz anlamıyorum sadece sevgili anlamında değil her anlamda bir insana 1 aylık süreçte tatile çıkacak kadar güvenmek sorun burada kimsenin sizi çekememesi gibi bi düşüncesi yok yani,

Tatilde daha iyi tanırsın diyenler olmuş, ne yani tatile gidince gerçek yüzlerini mi gösteriyorlar, Hayat senin hayatın ben sadece güven anlamında konuşuyorum böyle başlayan ilişkiler hüsranla sonuclanıyor.

Eltinin neden sizinle tatil yapmak için can attığını söyleyeyim
Tabii ki tatili bedavaya getirmek.
Eltin sevgilini senden çok daha fazla zamandır tanıyor ve bonkörlüğünü biliyordur.Belki daha önce beraber tatil de yapmışlardır ve yine sevgilin üstlenmiştir.
Eltin bence bu tatil fırsatını değerlendirip aradan geçinip bedava tatil yapmak istiyor.Bu yüzden bu kadar ısrar etmiştir.
Başka bir nedeni olamaz.

Para mevzusuna gelince benim durumum iyi. Durumu iyi olanla da, kötü olanla da çıktım. Onların durumuna göre davrandım. Parası varsa, gücü yetiyorsa erkek öder. Ben bundan hiç alınmadım. Herkesin alıştığı bir rahatlık var. Eminim erkek arkadaşınız ilk defa o tellere gitmiyor. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz beni eziyor diye. Bence bilinçaltında kompleksleriniz var. Bunu yenin. Ha bi tavsiye de daha önce de yazdım bir aylık tanıdığınız kişinin kardeşi karısına elti demeyin, bir ayda bence tatile de gitmeyin. Erkeklere hemen güvenmeyin. Para ödemesi üstünlük kurmak değildir, ama erkekler üstünüzdeki etkisini sınar. Ne kadarını bu kadına yaptırabilirim diye yani. Yani her dediğine hemen evet demeyin. Her çağırdığı yere, hemen ilk aydan tatile gitmeyin. Asıl bunları yaptırarak çaktırmadan, bilinçli, bilinçsiz üstünlük kurarlar. Bu da çabuk sıkılmalarına neden olur. Bir de burdaki kadınların çoğunluğun yorumu genelde isabetli olur. Gözardı etmeyin

Yahu yorumlarınızı istemiyorum dedikçe inatla yazma sebebiniz nedir? Rica ediyorum gider misiniz konumdan?

Son düzenleme:
Elti derken? Bir aydır tanıdığınız bir adamın kardeşinin eşine elti mi diyorsunuz?

Oradaki (!) işaret niye var? Erkek arkadaşımın abisinin eşi diye uzun uzun yazmak istemedim yoksa tabi ki de eltim falan değil. Sorduğum soruyla takıldığınız noktalar o kadar farklı ki...

Bilinçdışımda komplekslerim falan yok, buradan tanı koyacak seviyeye nasıl erişebildiniz? Elti demediğimi daha önce de açıkladım, siz kendi konularınızda erkek arkadaşımın abisinin eşi diye yazarsınız uzun uzun. (!) işaretini oraya boşuna koymadım. Erkek arkadaşım tatile çağırıyor diye de koşa koşa gitmiyorum, kendi isteğim, kendi kararım. Beni bir yere de çağırmıyor fino köpeği gibi. Kimseyle polemiğe girmek istemedikçe, kibar davranmaya çalıştıkça zorla polemik yaratıyorsunuz. Sorularım içerisinde 1 aylık tatil sizce erken mi, erkek arkadaşımla nasıl ilişki kurmalıyım sizce gibi sorular yok. Yardımcı olmak istiyorsanız sorduğum sorulara cevap vererek yardımcı olursunuz, öteki türlü hayatıma karışmış oluyorsunuz ve bunlar hoş şeyler değil. Size uygun gelmiyorsa da yorum falan yazmazsınız, bana kendi düşüncelerinizi/değer yargılarınızı dayatmaya çalışmanız ayıptır.

Olabilir de onun parasını herhalde eşi karşılardı, zannetmiyorum. Gerçi ekarte ettik sıkıntı yok. :)

Ha şunu da söyleyeyim de içimde kalmasın, konuyu kapattıracağım çünkü.

Bak kardeşim, senin değer yargılarınla benim değer yargılarım bir olmak zorunda değil. Ben istersem 1 ayda yıldırım nikahı kıyarım, istersem tatile giderim, istersem ayrılırım. Sen istersen 10 senelik ilişkiden sonra ilk cinsel birlikteliğini yaşa, bana ne. Ben gelip sana kendi değer yargılarımı dayatmıyorsam sen de gelip burada bana dayatmayacak, ben en namusluyum çünkü tatile gitmiyorum taam mıaa demeyeceksin. Ben burada kimse beni çekemiyor demedim (öyle bir mesaj attığımı birisi bulsun göstersin yazdıysam) ama 3. kez inatla istenmediğini bile bile yazarak sen kendini çekemiyor gibi gösteriyorsun farkında değilsin. Burada senin değer yargılarınla benzer yargılar taşıyan insanlar var, muhafazakar bir yaşam süren insanlar var ama hiçbiri gelip de bana kendi değer yargısını dayatmaya kalkmadı, sorduğum sorularla ilgili yardımcı oldular çünkü senin gibi içten içe kıskançlık duyguları taşımıyorlar. Şu son cümlende bile içten içe 2. ayında ayrılsa keşke düşünceni hissediyorum, çok yazık. Ne sen beni tanıyorsun reel hayatında ne ben seni ama anonim bir insan için sırf "kendi değer yargılarını taşımıyor" diye mutsuz olmasını istiyorsun.

Seninle bir daha muhatap olmak istemiyorum ve göz ardı ediyorum. Lütfen sen de ne benim konularıma yaz ne de benimle bir daha muhatap ol. Senin kadar kötü düşünceler taşımıyorum, sen dilerim kendi değer yargılarınla mutlu olursun. Selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…