ya öff aynısı bende var şu an bak en azından seninkinin öz kardeşi, ailesi yani. benim başımdaki sevgilimin çocukluk arkadaşı ve onun sevgilisi. kız resmen taciz ediyor beni "ayy yassy birlikte kuaföre gidelim mi, alışverişe gidelim mi, ay siz tatile ne zaman gidiyorsunuz birlikte gidelim mi, çok eğlenirizzzzz" triplerinde. sevgilimle sağlam bir kavga ettim, mecbur muyum bu kızla tatile gitmeye siz üçünüz gidin bana böyle bir teklifte bile bulunma ben tatilde dinlenecek miyim onun çenesini mi çekeceğim dedim tamam haklısın dedi artık arkadaşına ne söyledi bilmiyorum bizimki iptal :)
sen benim gibi cazgırlık yapma ama, alttan alttan işle. ben ilişkinin başında aynı durumda kalsam sevgilimle evde otururken masumca açardım konuyu. hatta bir kadeh şarap doldurur onu içerken omzuna filan yatıp "bilmiyorum, ben ilk tatilimizde birlikte olmak isterdim, mesela onlarla da kışın bir şeyler yapabiliriz ama ben yaz tatilini sadece seninle geçirmek isterdim" tarzı konuşurdum. ilişkinin başında yerdi bunları şimdi direkt "yassy çık şu yavru kedi modundan yemiyorum bak" diye gülüyor.

mizacına uygunsa böyle alttan alttan hallet derim, kavgaya bulaşma.
ikinci durum da bizimle aynı, ben de çok rahatsız oluyordum başlarda ama sonra böyle bir şeye gerek olmadığını fark ettim. gold diggerlık olarak düşündüğüm de çok oldu ama hayır değil sonuçta o bunları yapmasa da ben kendim karşılayabilirim hatta o bir alıyorsa ben beş alabilirim ama eğer bu yaptığı onu iyi hissettiriyorsa ve ileride "bak ben sana bunları almıştım" demeyecekse sorun yoktur. ben sevgilimden eminim mesela asla öyle bir şeyin lafını yapmaz o yüzden gerekirse benim evime mutfak alışverişi yapar, benim için hoşuna giderse alışveriş yapar, sigaramı,benzinimi bile alabilir. ben de onun için yaparım aynısını. sonuçta maddi olarak ondan aşağıda değilim, istesem ben de yapabilirim. böyle düşün ve bence rahatla. ama mesela o sana çok fazla bu tarz şeyler yapıyorsa sen de arada bir onun yaptıklarının tamamına değecek şeyler yapabilirsin. benim sevgilim ben bu konuyu açtığımda "bunlar benim aklıma bile gelmiyor ki, ilişkide maddiyat konuşmayı itici buluyorum ben, akışına bırak" tarzı şeyler söylüyordu şu an aklımıza bile gelmiyor belki benim kredi kartım onda bile olabilir şu an, aştık bu durumu. bir de seninki kendisi çalışıp kazanıyor adam sana harcamak istiyorsa harcasın, ileride bu karşına gelmeyecekse bence ilişkide maddi şeyler konuşulmamalı bile. rahat ol, sevgilinin karakterine göre hareket et. :)