- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
Astoria bu iliskide cok dikkatli ol.
Bunlar seni sindirmeye yonelik hareketlerin baslangici.
Cok ornek biliyorum boyle.
Once hesap odemeler hediyeler benzin fullemelerle baslar, sonra kendini iyice yetersiz hissetmeye ve bu adama muhtacmis gibi yasamaya donusur.
Beni yanlis anlama ama kiymet verdiginden yapsa sana kendini kotu hissettirmeden yapardi.
Bu defa senin begendigin yere gelirdi
Bir dahakine "bu sefer ben seceyim" der yapar plani, oder ve gotururdu.
Yapmayın ya. :/ Şimdi ben de nasıl anlatsam bilemiyorum durumu böyle yazınca savunuyormuş gibi oluyor ama objektif bir şekilde anlatmaya çalışıyorum, haksızlık etmiş de olmayım. Bu tatilin kendi içinden geldiğini söylüyor ve lüks bir yer seçmek istediğini söylüyor, yani lüks de demiyor da "Benim beğendiğim otel burası bak çok güzel" diyor. Ben de "İyi güzel de ben bunun yarısını ödeyemem başka bir otel baksak" deyince sinirlenip "Ben senin için bir şey yapamaz mıyım, içimden gelemez mi?" falan diye sinirlenip bozuluyor. Yani olay benim otel beğenip beğenmememden ziyade benim parasını ödemeye ortak olmayı teklif etmem ve onun bunu kabul etmemesi. Yoksa ben hayır bu otele gideceğiz desem tamam, zaten benim beğenmemi istiyor. Sadece benim para ödememi istemiyor, sıkıntı bu. Ben ise kendi payımı ödemek istiyorum.