Müstakbel görümcelerimin destekleri (!)

Arnicamontana

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
73
63
8
30
Merhaba arkadaşlar, iyi geceler. Size bir konuda danışmak istiyorum zaten kimseye anlatamasam çıldırabilirim. Geçen konumu okumayanlar için beş yıllık ilişki yaşadığım erkek arkadaşımla iş dolayısıyla ayrı şehirlerde uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başladık. Sevgilim evlilik konusunda ısrarcıydı ben de ailemin tavrı ve düzenimin oturmamış olması sebebiyle evliliği ertelemek istiyordum. Zor bir süreçten sonra evliliği erteledik ve şu an ayrı şehirlerdeyiz. Sorun da burada başlıyor. Benim tüm çevrem sağolsun her zaman moralimi bozmamak için elinden geleni yapıyor. İşte "özlemek iyidir, biraz hasret girsin araya, para biriktir çeyiz yap, kavuşulan günlerin güzelliği de ayrı" gibi cümleler. Hatta burda kısa sürede tanıştığım kız bile arada bu cümleleri kuruyor. Sevgilimin tarafının da böyle olmasını isterdim ama ne yazık ki destek yerine köstek. Arkadaşları umrumda değil o da pek kulak asmaz ama annesi ve ablaları iyice canımı sıkmaya başladı.
Geçen gün görüştüğümüzde yanlış biliyorum ama aile WhatsApp gruplarına baktım. Sürekli yerli yersiz ben konuşuluyorum. Alaycı ve art niyetli bir tarzda hem de. "Ay arnicayı orada kapmasınlar dikkat et, gün sayıyor musun kaç kaldı, özlemiyor musun nasıl geçecek bu kadar zaman, arnicaya söyle o fotoğrafı kaldırsın çok güzel çıkmış oradakiler bakmasın (whatsapp profil fotoğrafımı kast ederek), sana yıl dönümünde bir tesbih alsın sabır çek" gibi cümleler. Bunun dışında zaten sürekli evlilik düğün muhabbeti dönüyormuş. Bunu da bana kendisi anlattı. Zamanında beni de uyarmıştı ablalarını da uyarmış sürekli düğün dernek konuşmayın canım sıkılıyor ayrıyız diye. Konuşmalar da işte kız tarafı bunu takar, şöyle gelinlik iyidir, düğün giriş müziği şöyle olsun gibisinden. Bildiğiniz gereksiz muhabbetler. Sağolsun sevgilim cevaplarını veriyor saygılı bir şekilde ama onlar da "şaka yapıyoruz aaa" diye karşılık veriyor bu sefer.
Şimdi ablalar onun ben zaten bir şey yapamam ama ister istemez etkileniyor bu kadar cümleden. Ne zaman gergin olsa soruyorum ablana mı gittin diye evet diyor. Zaten yeterince zor zamanlar bizim için niye daha da zorlaştırmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
 
Farkında değiller bence yaptıkları şeyin. Düşüncesizlik yapıyorlar. Ne yapılır ki bu durumda . Siz sevgilinizle aranızdaki ilişkiye bakın. Bu durumu yönetmek sevgilinize kalıyor.
 
Ufak tefek şakalara lafım yok isteyen istediği şeyi konuşur. Ama adam etkileniyor ve böyle şakalar yapmayın diye uyarıyor. Yine aynı tavırlar devam. Şakalarının ana fikri sürekli benim orda başka birini bulup terk edeceğim yönünde olunca sinirleniyorum ister istemez. Biz bize zaten gayet iyiyiz.
 
Kendi aralarında konuştukları şey sizi niye geriyorki. Size bisey diyorlarmi,laf sokuyorlarmi, onlar kendi aralarında sakalsmislar bence. Hemen gelinlik yapmayın. Özlediğiniz ve aralarında olamadığınız için de bir nebze alınganlık yapıyor olabilirsiniz. Uzaktan.iliski zordur elbet allah hayırlı etsin
 

Ee demek ki size güvenmiyor. Böyle birseyin sabaha kadar dalgası geçilse ben oturup bunu dert etmem.
 
Çok rahatsız olup etkileniyorsa o gruptan makul bir bahaneyle çıkabilir..
Yada akrabalarla aralarındaki sakalasmalari size yansitmayacak..
 
Ben abimin kız arkadaşı için öyle diyorum
Şakasına dürtüyorum
Dur beklesin o neler yapacam ona diyorum
Ki yapacak değilim,zaten ayrı ülkelerdeyiz
Sadece takılıyorum
Abim de diyor,ama o çok masum birşey bilmez
Bir bilsen ne kadar saf
“Hııı sen öyle san,o Ne fenadır o”diyorum
Ama bunları şaka olarak söylüyorum takılıyorum
Bu muhabbetler öyle şaka maksatlı oluyor
Dün geldik Kıbrıs’tan ailemin yanına
Kız arkadaşına makyaj malzemesinden elbiseye bota tırnak törpüsüne kadar hediye getirdim
Ama bugün yine dürtüyorum şakasına
Belki onlar da böyledir diye umuyorum
 
birincisi daha arada resmiyet yok sadece sevgiliyseniz ailesi neden sizi dilinden düşürmüyor?

ikincisi sevgiliniz bu laflardan etkileniyorsa güven problemi vardır veya hayatı boyunca başkalarının aklıyla yaşayacaktır.

üçüncüsü bana göre bunlar aile içinde yapılan geyikten ibaret yani sizi ilgilendirmez zannediyorum sevgilinizle aranızda güven varsa.
 
Güven problemi yok çok şükür ama yan yana olmayı çok istediği için yeni yeni ayrı kaldığımız için zaten çok gergin. Ailesinin hepsiyle tanıştım resmi bir şekilde samimiyet yok ama birazcık kız alma muhabbetlerini seven tipler sanırım aklıma başka bir şey gelmiyor.
 
Kuruyor olabilirmisin. Ayrıca o konuşmaları bilmeniz gerekseydi o grupta olurdunuz. Okumayın bence
 
Ne kadar art niyetlisiniz ! Onlar kardes ve aile herseyi konuşur . Konusacaklar elbette , bende fikir verir espri yapardm ben de görümce olacağım ama gerçekte hayırlı biri olsun inşallah. İyi davransanda illa ki bişey buluyor demekki karşı taraf .
 
Anahtar kelime işte "Biz bize zaten gayet iyiyiz" daha ne birinden girsin diğerinden çıksın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…