Müstakbel görümcelerimin destekleri (!)

Kardeşler aralarında şakalaşıyorlar, ne var bunda.

daha şimdiden gelin olmuşsunuz bravo. ben okusam sevinirdim ne güzel ablaları foto güzel çıkmış kapmasınlar vs diye beni güzel bulduklarını sevgilime söylüyolar diye.
sizi iyi niyetli göremedim, arkadan mesajları okumak falan.mümkün değil okumam çok ayıp bir, ikincisi de hakkımda kötü bişey demişlerse o insanların yüzüne bakamam çünkü, beni güleryüzle kandırmalarını tercih ederim hakkımda kötü düşündüklerini bilmektense.

Normal konuşmalar bunlar aralarında takılıyorlar işte gerilmeyin boş yere hiç şimdiden gelin görümce olayına girmeyin boşver yalnız “sana yıl dönümünde bir tesbih alsın sabır çek“ nasıl bi zeka buna bittim

Evlenme bu kızla , geciktir düğünü deseler daha iyi olurmuş desene. Yuvanızın kurulmasını istemeleri de gerçekten çok kötü , insan insana bunu yapar mı ayıptır yav !! Bi' de "güzel" demişler , size kavgada söylenmez.Görümce işe canım n'aparsın !?

Valla ben olsam evlenirdim ki öyle de yaptım. İşimden ayrıldım başka bir şehirde ailemden uzakta ama sevdigimle birlikte mutluyum şimdi

Hangi görümce?? Ortada henüz bi ciddiyet yok ve bu kadar abartmanız çok gereksiz, gelin güvey olmayın bu kadar cabuk yahuu(?)

Konusmalarda bisi yok. Adam etkileniyor demissiniz ne etki mesela ne oluyor?

Size iltifat bile etmisler. Simdiden gorumce öcü moduna girmissiniz. Siz de kadinsiniz goeumce olabilirsiniz bu korkulacak bir sey degil. Ben de birsey oldu sanmistim yok bunda büyütülecek bir sey.

Düğün zamani ne yapacaksiniz bu sorun geliyorsa size merak ettim dogrusu.

Bu ablalar evlenince ortalığı karıştırır benden söylemesi. Ama müstakbel eşinde bitiyor yine iş. Onları susturacak mı yoksa söylenen lafların peşinden gidecek mi, onu da zaman gösterecek.

görümce kv konularını çok mu okuyorsunuz :) aslında bir bakıma iltifat etmişler gibi bilmiyorum bugün ben mi iyimserim :) dert edeceğiniz canınızı sıkacağınız hiç bir şey yok..

Konuşmalardan fazla hevesli olmaları dışında bir şey görmedim.
Sizin asla haberdar olmamanız gereken kendi aralarında bir muhabbet. Okumayın adamın konuşmalarını.

bence bu konuşmalar gayet normal. siz neden eşinizin ailesinin mesafeli konuşmalarını istiyorsunuz ki? adı üstünde GÖRÜMCE. illa ki böyle konuşmalar olacak. niye kafaya takıyorsun ki? ayrıca evlenmenizi istemeleri bence çok güzel. ne yani ayrılın mı deselerdi??

benim tek görümcem var. sağolsun iyi anlaşırız. birgün eşim gonca seninle iyi anlaşıyor dedi. görümcem de içini bilemeyiz dedi güldü. bende tabi ki içimi bilemezsiniz ben aslında hep numara yapıyorum deyip kahkaha attım yani bunlar kafaya takacak şeyler değil ki dalgaya vur her lafı

abartmayın ya
daha şimdiden onların arasındaki şakalaşmalara takılmışsınız
az değilsiniz
müstakbel görümceler !! falan yazınca art niyet bekliyorum
insanlar evlenin diye baskı kuruyor
bende olsam kardeşime neyi bekliyorsunuz son vapurumu derdim
uzak ilişkide yıpranmayın eksikler hiç bitmez yenisi, başka modeli başlar evlenin derim
siz tamamen gereksin yere kendinize dert arıyorsunuz
ben görümceniz olsam bu konunuzu görsem
sizin için müstakbel gelin aramızı açmak için fırsat kolluyor diye cevap atardım
çok değişiksiniz

Ben evlenmeden once esimin ailesi ile hic ilgilenmedim ya. Goumce, elti olayina da hic girmedim nisanliyken bile. Ben mi tuhafim acep bilemedim. Bu kadar erken sorun aramayin sonra cok yorulursunuz.

Bende bi dert göremeyenlerdenim...
Benimde ablalarım var evlenene kadar dünyanın geyiğini yaptık. Asla ve aslaaa benim eşim o grup sohbetlerini okuyamaz sevgili olmak, eş olmak insanların özel alanlarına el atmayı gerektirmez.siz okuyarak çok çok büyük yanlış yapmışsınız ama size o kadar normal ki okumak kendi hatanızı görmek yerine millete yükleniyorsunuz. Eminolun onlarda böyle aile içi şakaları sizin okumayacağınıza güvenerek yapmıştır.

Etraf moralimi bozmamak için çabalıyorlar diyorsunuz, sevgilinizin çevresi onun moralini bozduğunu söylüyorsunuz farkında mısınız me kadar çevre takıntılısınız???? Çevreden etkilenecek ilişkiniz varsa kötü Zaten.

Bana kalırsa onlardan etkilenmiyor.
Zaten onunda aklında olan şeyler ve onlar konuşunca sana daha rahat yansıtabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…