Müstakbel kayınpederim eşini aldatmış..

adı üstünde 5 yıl önce yapmış pişman olmuş gelmiş geçmiş
niye eşeliyorsunuz, anlamsız paranoyalara kapılıyorsunuz ki?

çok saçma bir düşünce.. sen şimdi annen nasılsa yada baban nasılsa öylemisin?? aynı penceredenmi bakıyorsunuz ilişkilere yaşantılara birlikteliklere?? kendinde diyorsun 4 senelik ilişkimizde bir ters hareket görmedim diye... kusura bakma tatlım ama senin tam anlamıyla güvenin yok kafanda ?? işaretleri var ve şunu diyim illa babasıda aldattıı genlerinde olabilir diyemi düşünüyorsun?? peki babası annesiini aldatmasaydı erkek arkadaşında seni aldatmicak anlamınamı geliyor??

yanı erkek.....yaparmı yapar...
5 yıl önce 5 yıl sonra...hepsını yapar bu erkeklerde sen nıye bukadar hayret ettın kı...
kayınpeder olunca yapamazmı...bır seyımı eksık yanı...he heh

babasinin gunahini cocuguna yuklemek ona yapacaginiz en buyuk haksizliktir bence.
kardes dahi kardese benzemiyor ikisinin karakteri yasayisi ayni evde buyumelerine ragmen olaylara bakis acisi farkli oluyor babasi ile oglunu nasil ayni kefeye koyarsin anlamadim. sakin bu dusuncenden sevgiline bahsetme cok yazik edersin yoksa ikinize..

belinay ın dedigi gibi :) genlerinde taşımıyo ya bişi olmaz mrk etme

Ailesinden biri böyle birşey yaptı diye illa ki çocuğuda yapıcak diye bir şey yok.
Ayrıca babası böyle bir şey yapmasaydı bu aldatma olayı hiç aklına gelmicekmiydi?
Böyle olayları unutmamak lazım nekadar çok güvensenizde hayat bu her zaman açık kapı bırakın...
Bu tür şeyler genlerle birbirine geçen şeyler değil ya tamamen kişilik meselesi.

kayınpeder,baba,eş,sevgili hiç farketmez erkek erkektir ve maalesef aldatıyorlar..
sizle bir alakası yok bu durumun kayınvalideniz ve kayınpederiniz arasında bir sorun ve onların özeli..
size olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum..

''Müstakbel kayınpederim eşini aldatmış..''derken..
Sizinde birlikte olduğunuz insanında sizi aldatabilieceği korkusumu yoksa ona karşı bir güvensizlikmi siz böyle bir konuyu açmanıza vesile oldu..
Geçmişe takılıp kalmayın ve böyle acı çeken ve başından bu tarz kötü bir olayı yaşayan insan daha sağlam evlilik yapar diye düşünüyorum.
Benim fikrim bu!!

Bence şimdiden kendinizi boşuna sıkıyorsunuz.
Her aldatan genleri gereği yapmıyor zaten bunu.
Boşverin ve sevginizin tadını çıkarın bence.
Bu şekilde kendinizi üzmekten öteye gidemezsiniz.

şimdi sizin durumunuz biraz sinekten yağ çıkartma olayı gibi,

bir kere hatayı yapan birlikte olduğunuz kişi değil babası,
e bu durumda size neden sıkıntı olsun.
veya genlerine çeker belki diyorsanız.

1,sevgilinizin birde annesi var,yani genlerin hepsini babadan almış olamaz
2,bu durum zaten kalıtsal değil
3,ne zalimlerden ne alimler doğuyor

yani sizin sıkıntıya girmeniz için hiçbir sebeb yok bence paranoya yapıyorsunuz,yada size rahat batmış
bunun başka izahı bence yok.

tatlım babasının olayından dolayı aldatmadan nefret etmiş diyorsun,yapmaz bence öyle bir şey.saç rengi değil ki bu genetik olsun:uhm:.şimdiden böyle şeyleri dert edip kendini üzme tadını çıkar bence her gününa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…