müstakbel kayinvalide istemeye gelmiyecekmis

doux

Çareyi dışarıda arama, çare sadece senin içinde.
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
1.723
1.763
208
daha kendisinle görüsmedim konusmadim
ama sevdigim annesinin zor bir insan oldugunu anlatip duruyor..
ayilip bayiliyormus naz yapiyormus..hastalik hastasi bir insanmis yani
babasida yillar önce vefat etmis
kismetse evlenirsek benim oturdugum sehirde yasamayi düsünüyoruz biz de
ama annesi buna karsi ve ben yasiyamam ölürüm hastayim kimse bana bakmaz diyormus vs
halbuki bir kizi daha var ayni sehirde oturan ve maasida iyidir müstakbel kayinvalidenin..hem kendi evinde oturuyor
ama iki sehir arasi baya mesafe maalesef
sevgilimde sikintida suan ne yapcagimizi bilmiyoruz
annesi burda oturun ben herseyinizi öderim diyormus
yoksa herseyi sevgilim kendisi yapacak ve hanfendi istemeye bile gelmiyecekmis

Son düzenleme:
Ay seninde sevgilin tek erkek sanırım benimki gibibhatta benim ki daha beter tek cocuk. Bu anneler boyle ya. Ayrica ne demek istemeye gelmiyorum. Ne ayip sey hiçbişey olmasa bile kendi oğlunu ne kadar zor bi durumdan birakicagini dusunmeli. Ama ben ciddi oldugunu sanmıyorum blof yapiyo bence. Ama sen mustakbel kaynanla hic boyle konulara girme sevgiline anlat durumu gerisini ona birak.

Canım inşallah sıkıntısız gelişir herşey ama kayınvaliden daha şimdiden baskıyla dediğini yaptırmaya çalışıyor. Tabi o da oğlundan ayrılmak istemiyordur illaki ama bu yaklaşım çok itici, uzuuuun zamandır buna benzer bir durumla uğraştığım için çok umutla bakamıyorum açıkçası. Orta yolu bulmak erkeğin görevi. Herşeye karşı çıkıp sivrilme şimdiden ama kendini de ezdirme naçizane tavsiyem budur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niçin kendimizi kayınvalide , görümce yerine koyamıyoruz.
Ohh ne güzel kızı var hem maaşı da iyi , kızı evlatta afedersiniz sevdiceğiniz yerden mi bitti.
Tek kadın ve haklı isteğin de , sen senelerce besle büyüt ama gelin gelsin efendim kızı var o baksın desin
Yok yok kk kadınlar bu konu da fazla gazlıyorlar birbirlerini kaynana oldumu mesele ,gelin her zaman haklı oluyor , olabilir mi böyle bir şey...

Orta yol aramayip, ya da duzgun konusmayip boyle inatlasmasi zor bir durum.
Isiniz zor.
Tamam, evladinin 10 saat otede bir sehre gitmesi cok zor olmali, ama bunun yolu da inatlasmak degil.
Sizin sehre tasinmanizin sebebi var mi? Is imkani gibi nedenler mi? Yoksa sizin isteginiz mi? Eger onun icin cok da gecerli bir sebebi yoksa, ondan da sinirlenmis olabilir.

Ya ben boyle insanlari anlayamiyorum. Bu insanlar cocuklarini resmen kendilerine koca olsun diye doguruyorlar.
Valla ugrasmasi cok zor. Umarim sevgilinizi ikna eder de su an bulundugunuz sehirde kalabilirsiniz. Annesini ikna etmek sevgilinizin gorevi. Size derse ki annemin yaninda kalalim kabul etmeyin. Cunku mustakbel kaynananizin ne oldugu, nasil biri oldugu cok belli.

evet haklisiniz
bende düsündüm bunlari
o yüzden dedim ki biz yuvamizi kurduktan sonra gelip gider
kalir arada bizde.. eli ayagi tutuyor herseyi yerinde cok sükür
kendisine bakabilecek durumda suan
ama yataklik olur hasta olursa ozaman yanimiza alir bakarim

yok yine yaranamadik ama

esi vefat ettikten sonra hic yanliz kalmamis
sevgilimle ayni evde oturuyorlar
yanlizliktan korkuyor ölümden korkuyor bence
yoksa biraz olsa oglunu düsünse onca laf etmezdi ona
insallah benimle gecirdigin günler en iyi günlerin olmus olsun hayatinda ve daha neler demis ..

Evladın olsun erkek olsun birde bu yukarıda yazılanların senin için yazıldığını düşün belki biraz anlarsın ne demek istediğimi .
Senin değil , oğlunun sorumluluğu bir kat artmış çünkü annesi tek , ev üstüne ev kurun demiyorum ama zaruriyet yoksa annenin de gönlünün yapılması uygun geliyor.

Daha dur bakalım, yolun başındasın. Daha tanışmamışsın bile kendisiyle. Şimdiden ne bu şiddet bu celal? Bi işler ciddiye binsin, tanışın, nerede yaşamak istediğinizi sebeplerinizle anlatın o zaman da istemeye gelmem derse düşünürsünüz bunları. Sen de evlatsın, ilerde anne olacaksın. Bi annenin evladından ayrılması, onu ayda yılda bir görmesi ne kadar zor biliyor musun? Kadının bütün hayalleri yıkılmış. Tepki vermesi doğal. Torunu olursa kendinden uzakta büyüyecek düşünsene. Sen gidecek olsan annen üzülmez miydi bu duruma? Bi de genelde kız oğlanın yaşadığı şehre yerleşir ya, öyle ummuştur, öyle düşünmüştür. Ben severim kaynanaları. Çok yükleniyorsunuz bu kadınlara.

Tamam bu konuda hak veririm kadina da neden guzel bir dille anlatmak, rica etmek varken boyle bir yola basvuruyor ki? Sizin elinizde olan bir karara boyle tepkiler gostermesi normal bir insanin yapacagi davranislar degil. Insan bir gelir kizi ister, sonra guzelce istegini anlatir. Gerisi sizin vicdaniniza ya da is durumunuza ya da keyfinize kalmis.

tanismak istemiyorki
ben ne yapabilirim
onun derdi oglunun kiminle evlenecegi degil siz anlamiyorsunuz
onun derdi ona kim bakacak
kizi bakmiyor aramiyor bile
ben birsey olsa Allah korusun
bakarim dedim
ama hala inat pesinde
inanmiyor herhalde bilemicem artik
insan bi cagirir tanismak ister degilmi? umrunda bile degilim..

Sen derdini yanlış anlatıyorsun o zaman , ne demek tanışmak istemiyor , oğlunu kaybetmekten korkuyor o zaman .
Normalde pek önermem ama ufak ufak hediyeler yollasan ona , alışmanın üç evresi vardır çünkü zamanla kabullenecektir .

bir şehzade doğuracam yakışıklı mı yakışıklı uzun esmer yeşil gözlü adonisli kaslı bir oğlum olcak kimselerede vermeyecem ayyy oğlum benimmm

bir şehzade doğuracam yakışıklı mı yakışıklı uzun esmer yeşil gözlü adonisli kaslı bir oğlum olcak kimselerede vermeyecem ayyy oğlum benimmm

Desene geleceğin fena kaynanası geliyor bende vermiycem oğlumu
Herkesin evladı kendine özel kendine kıymetli canım.

allaah yardım etsin işin cok zor canım bu napar eder aynı evde kalmaya ikna eder seninkini

olur yollarim ama cokta inat birisi gibime geliyor..
vazgecesim geliyor cok yiprandim artik
sevgilim görüsmemizi istiyor ama annesi hic bir adim atmiyor
sadece orda oturmasini istiyor daha benimle tanismadan herseyinizi alirim kiranizi öderim diyor
yanlis anlatmis olabilirim nerden basliyacagimi bilemedim

Desene geleceğin fena kaynanası geliyor bende vermiycem oğlumu
Herkesin evladı kendine özel kendine kıymetli canım.

vermicem kız tabi niye vereyim ben onu çatır çatır doğurcam normal normal sonra brokoli çorbasıyla turpla beslicem b.kunu temızlıcem sonra elin kızı gelcek alcak oğlumu bide trip yapcak bi bardak su vermeye naz etcek evlılık yıldonumunde süpriz beklıcek kocam osuruo diye burda konu açacak vermıcem oğlumu işte .oğlumda yok ya du bakam hayurlısı

dalga gecilcek yermi simdi burasi
hic kimse derdinin kücümsenmesini dalgaya vurulmasini istemez sizde dahil degilmi?

dalga gecilcek yermi simdi burasi
hic kimse derdinin kücümsenmesini dalgaya vurulmasini istemez sizde dahil degilmi?

ne dalgası arkadasım ya benım dalga gececek halım mı kalmış benım dalgam kendimle çok ciddiye almayın benım derdim başımdan aşkın bu gece yiyik durumdayım kinaye sanatı yapıyorum kinaye sanatçı ruhum var napabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…