müstakbel kayinvalide istemeye gelmiyecekmis

Kimsenin anne oldugu icin oglunun yada kizinin hayatini ipotek altina almaya hakki yok.
Kadin nasil ki oglu gozunun onunde olsun da mutlu olsun istiyorsa,oglu da baska bir sehirde mutlu olacagini dusunuyor.ee ne olacak peki?oglu, annesinin mutlulugu icin kendi mutlulugundan mi vazgececek.
Anne baba her seyden degerlidir. Benim icin de once ailem gelir ancak annelik gorevlerini sirf istediklerini yaptirmak icin santaj unsuru olarak kullanan bir kadin da ne saygiyi hak ediyor ne de anlayisi.
Siz taviz vermeyin
Gerisine de karismayin.
Anne ogulun kendi arasinda halletmeleri gereken bir konu
Birakin nasil ikna ediyorsa annesini oyle ikna etsin.

Niye kayınvalide suçlu oldu burda anlamadım..

Madem siz evlenip yeni bir yuva kuruyorsunuz,sizin ne işiniz var kendi ailenizin olduğu şehirde...

Sizin bunu istemek hakkınız,çünkü sizin aileniz kıymetli...

Erkek annesi niye bunu talep ettiğinde suçlu oluyor...

O zaman iki aileye de 5 er saat uzakta bir şehirde oturun orta yol olsun..

Babası olmayan ve belli bir yaş üstü annesi olan biri hakkında konuşuyoruz.
Ben nedense seni çok bencil buldum, ister kızarsın ister kızmazsın…
Şu işaretlediğim yer son derece saygısızca.

aman varsın istemeye gelmesin sakın kv nin olduğu şehirde yaşamaya kalkma kv herşeyinizi öder sonra da en ufak hatada yanlışta kafanıza kakar ne kadar uzak o kadar kafan rahat...

E yani bir cok kadin tepki verir oglu kizin ailesinin sehrinde yasayacagim derse

siz de kendinizce haklısınız evlimisiniz yada kaç yaşındasınız ? eğer ben evli olmasaydım yada başımda böyle bi sorun olmasaydı aynen sizin gibi düşünür böyle söyleyenleri yadırgardım benim de kv belli bir yaş üstü ve kocası da yok yapışık gibi geziyoruz hani özel hayat falan yok geçenlerde bi komşusu diyoki ya artık bırakın şu gelinlerin peşini onların da hayatı var benim kv nin dediği şey"napim benim de canım sıkılıyo" yani tamamen kendi nefsi için diyeceksiniz ki ne var arada sizle birlikte olsa... öyle olmuyo işte ya yapışık ikiz gibi gezmek istiyorlar ya da resti çekip konuşmuyorlar araları yok ..

Bu yorumun altına imzamı atarım :)

Evliyim çocuğum var. Eşimin annesinin sağlık sorunları var. Eşimin en önemli görevi onunla ilgilenmek ve ben de Allah rızası için elimden geleni yaparım. Ailesinden başkalarına kızgın olmam annesine yansıtmamı da gerektirmiyor.
Siz biraz radikal bir örnek olabilirsiniz. İlla ki ne kadar uzak o kadar iyi kavramı her zaman geçerli olmuyor. Siz sınırlarınızı çizememişsiniz.

daha tanışılmamış bi kadın hakkında hanımefendi diye hitapta bulunmanız doğru gelmedi....... anneye bakma yükümlüğüğü sadece kıza verilemez....neden özellikle senin yaşadığın yerde yaşama zorunluluğunuz var??*...çalışıyormusun.???...mesleğin nedir????......devleteysen çakılı kadromusunda ordan dışarı çıkamıyorsun????....nişanlın ne iş yapıyor.????...nerde çalışıyor????.....kendi memleketinde çalışıyorsa sizin orya geldiğinde ne iş yapacak????....yoksa içgüveysi olarakmı geliyor???....istediğin sorudan başılayabilirsin

Siz nasıl karar verdiyseniz oyle yapın.benimkide gwlmiycekti istemeye.sonradan bi baktım gelmiş.bende sadece güldüm mecbur gelıcek yanı.kafana takma hersey sevgilide bitiyor ama bunuda unutma
Kadınıda daha tanımıyorsun belki cok seviceksin,oda anne kendi annende hiç kusur yokmu?var tabıı kı onları basıl görmüyorsan kv nin kinide görmeyenilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

başınıza gelmeyince anlaşılmıyo maalesef... ben başka bir ildeyken eşimin maaşı yetmiyodu yani bazı aylar maaş almaya 1 hafta kala hiç paramız kalmamış oluyodu. ama kafam o kadar rahattı ki yok geldin gelmedin az oturdun vs vs olmadı ve kafam o kadar rahattı ki anlatamam sonra bazı sebeplerden dolayı kv nin olduğu ile taşındık ve dünyam karardı... bigün o kadar sıkılmışız ki ikimizde dedik şöyle başbaşa bi kahvaltı edelim hem de sohbet ederiz kv ie aynı apartmanda oturduğumuz için sırf o görmesin diye apartmandan resmen kaçarak çıktık yoksa ya peşimize takılacaktı ya ada gittiniz beni götürmediniz diye bi ton laf sokacaktı ama o sıra sıkıntılarımız vardı ve eşimle yalnız olmamız lazımdı ama bu onu anlamazdı tek isteği hep 3 kişi takılalım... e maddi olarakta çok destekledi bizi ama ne oldu??? en ufak bi olayda tüm yaptıklarını kafamıza kakıyodu sonuçta öz annemiz değil yaparlar ve karşılık beklerler

Böyle bir aşağılama hafife alma var. Çok saygısızca geldi bana. Daha nişanlı bile değilken bu kadar ön yargılı yaklaşan biri nedense bana pozitif elektrik vermedi.

Böyle bir aşağılama hafife alma var. Çok saygısızca geldi bana. Daha nişanlı bile değilken bu kadar ön yargılı yaklaşan biri nedense bana pozitif elektrik vermedi.

aynen ipek konuyu okuyunca direk basit alma durumu hissettim.senin yorumu şimdi okudum.çok doğru şeyler yazmışsın...herkes kayınvalidesiyle ii olcak die bi kaide yok ama ....büyüklere saygı die bi kavram var neticede toplumuzda

Kendini istediği şekilde yönlendirmeye çalışıyor. Herşey kendi istediği gibi olsun... Onun dediği şekilde yapmıyorsanız umurumda değilsiniz demeye getirmiş. Bir şarta bağlamış senin üstünde üstünlüğünü kurmaya çalışıyor. Bütün kayınvalideler bir şekilde üstünlüğünü kurmak kendi dediklerini yaptırmak yada kendilerini saydırmak adına bu tarz şeyler yapıyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaynana ne kadar iyi, ne kadar anlayışlı olursa olsun, isterse melek olsun yakın oturmayacaksın arkadaş. Ben bunu bilir bunu söylerim. Az insan çok huzur.

sınırları çizememişsiniz diyosunuz peki şöyle diyim kv zırt pıtr evimde evden mi kovayım gel me mi diyeyim? en son bigün hadi uykum geiyo ben yatıyorum dedim lafın tamamı deliye söylenir ama anlamıyo yani sınır dediğiniz anlayana....

Başka arzunuz nedir hanfendi deseydin ya
Hiç kimse gelmesin bence, boşver, aileler sıkıntıysa %98 evlendikten sonra eş de sıkıntı olacaktır
Yavaş yavaş annem de annem demeye başlar kısaca

onu en başından yapacaktınız maalesef. sonradan olursa huzursuzluk çıkar.
bu biraz da yapıyla alakalı bir durum.
Ben mesela fazla dip dibe yaşamayı sevmem. istesem de yapamam yani.
Ama şöyle bir durumda da kadının başka çocuğu yoksa işleri müsaitse elbette aynı şehirde yaşamak ister.

aslında sevdiğin kişinin sana bunu söylememesi,orta yolu bulması gerekirdi.yinede naz yapan kaynana sorunu,herşeyden beter.allah yardımcınız olsun.

Ben istedikleri gibi yaptimda ne oldu sanki geldim gurbetlere yanliz belleyip iyice ezdiler basimi.Tabi yonlerdirmek istemem herkesin ayni olacak diye bir sey yok.Gercek yuzlerini sonradan gordumde is isten gecti.Isteklerin sonu bitmez.Insallah hakkinizda hayirlisi olur bence boyle seylere aileler karismamali bak huzursuzluk cikiyor iste boyle.Kalbinizin sesini dinleyin kimseyi degil.Nacizane fikrim bu.Mutluluklar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…