- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Aynen ya kızda ne özgüven kalıcak ne de sağlıklı psikoloji.. evlenmeden önce bende anlamazdım ama kaç senedir bir tek cümlesinden kimin ne olduğunu anlayabiliyorum artık.. o yüzden umarım konu sahibi tecrübe sahibi tüm hanımların söylediklerini dinler ve yol verir bu çok özel çocuğadiyemediğimi dedin hay ağzına sağlık gerçekten, tek kelimeyle özetledin..
sabahtan beri kaç kere yazdım konuya, çok sinir olduğumdan çocuğa.. en nefret ettiğim erkek tipi, sindir kızı sindir, aman giyimini sıkıştır araya, maharet konusunda bir titret, az anne, biraz abla, ohh sonra hayat ona güzelken o sefasını sürerken bu kızcağızın içinde fırtınalar kopacak
esimin annesiyle tanistigim zamanlar aklima geldi yanlarindan elele ayrildik.diye bana biraz rahat galiba demisti diger oglunun nisanlisi simdi yanindayken.opuyor sariliyor :))) ha bir de yuksek lisans yapmazsam sevmezmis beni buna benzer bi cumle soylenmis yine diger oglunun nisanlisinin okulda 7. yili :) bosverrr ya eger ailesine cok duskunse canin yanar. benim esim duskun degildi de kurtardik.Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Bi hatan yoksa ne diye gonul alacakmissin anlamadim? Sakın kendini suclu hissedip durduk yere afra tafra yapan insanlarin(ortada hic bsy yokken bi de) egosunu pohpohlama.. Arkasi kesilmez bunun yoksa..Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Aynen oyle.. Onlarin sevmesi, onayi cok onemliymis gibi bi hava estiriyolar ve buna canagi bastan tutan da biricik ogullari.. Sen bu kizi oyle sevmissin begenmissin, kusurlu veya hataliymis gibi surekli ne aciklamasi yapiyosun onyargili ailene?? Aslinda oyle degil, ama boyle biri degil diyecegine erkek gibi durup onlarin kusur diye addettigi seyleri ne kadar sevdigini vurgulasa hepsi kapatir agzini..Eşim beni ailesiyle ilk tanıştırdığında, ailesi kuzeninin sevgilisiyle kıyaslayıp (önüne gelene sarılıp öpen bir kız) "çok soğuk, hiç cana yakın değil" demişler. Eşim de "zaten en çok o özelliğini sevdim, hayatta bir tek bana yakın davranıyor daha ne isterim" demiş. Bir daha da asla konusu açılmadı. Yani kimseye yalakalık yapmak zorunda olmadığımın farkına baştan varıldı. Şimdi sevgiliniz sürekli "yok öyle değil böyle değil yanlış anladınız tanısanız seversiniz aslında" falan diyor ya. Ailesi de sizin kendinizi sevdirmeye mecburmuşsunuz gibi algılıyor. Onlardan da bu yönde talep gelince kendinizi sevdirmeniz için sizi zorluyor. Zaten ilk saçmalığı sizi iyice tanımadıkları halde hakkınızda olumsuz yorum yapmaları olmuş üzerine sizden adım beklenmiş. Bunlar çok tehlikeli şeyler...
Aynen oyle.. Onlarin sevmesi, onayi cok onemliymis gibi bi hava estiriyolar ve buna canagi bastan tutan da biricik ogullari.. Sen bu kizi oyle sevmissin begenmissin, kusurlu veya hataliymis gibi surekli ne aciklamasi yapiyosun onyargili ailene?? Aslinda oyle degil, ama boyle biri degil diyecegine erkek gibi durup onlarin kusur diye addettigi seyleri ne kadar sevdigini vurgulasa hepsi kapatir agzini..
Sanki gorevimiz onlara kendimizi sevdirmek..
Anneler derler.Bazen laf olsun diye,bazen kaynanalık olsun diye,bazen hiç öylesine.Derler diyebilirler.Asıl denilen lafı sana getiren erkekte sorun var.Dikkat et sendekileri de o tarafa götürüyordur.Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Ona Demin annem senin için Mezuniyette çok laubali ve Geveze demişti ama ben sana dememistim madem sen diyosun ben de diyim dedim. Bana ne dese Beğenirsiniz. Senin alındığın gibi alınmıyorum. Bende bu dediğin hiç bi reaksiyon vermedi dedi. Kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?