Müstakbel kayinvalide ukala olduğumu düşünmüş

Aynen ya kızda ne özgüven kalıcak ne de sağlıklı psikoloji.. evlenmeden önce bende anlamazdım ama kaç senedir bir tek cümlesinden kimin ne olduğunu anlayabiliyorum artık.. o yüzden umarım konu sahibi tecrübe sahibi tüm hanımların söylediklerini dinler ve yol verir bu çok özel çocuğa

pardon ama kv adayı neyini ukala bulmuş acaba
abla sıcak bakmamış da sen mi gönlünü alacakmışsın
kusra bakma ama erkek arkadaşın hakkında 2 kere düşün derim
birincisi her olan biteni ailesinden sana, senden de ailesine taşıyordur.bu çok kötü bişey.ileride evlenince özelinizin kalmayacağı anlamına gelir
ikincisi ilişkisi hakkında başkalarının görüşlerini çok önemsemesi de yanlış.ileride başkaları için seni kırar
sakın taviz verme
hatan yoksa kesinlikle dik dur.şimdiden ipi onların eline verirsen seni oyum oyum oynatırlar
tecrube ile sabit

esimin annesiyle tanistigim zamanlar aklima geldi yanlarindan elele ayrildik.diye bana biraz rahat galiba demisti diger oglunun nisanlisi simdi yanindayken.opuyor sariliyor :))) ha bir de yuksek lisans yapmazsam sevmezmis beni buna benzer bi cumle soylenmis yine diger oglunun nisanlisinin okulda 7. yili :) bosverrr ya eger ailesine cok duskunse canin yanar. benim esim duskun degildi de kurtardik.

Sevgilin çok boşboğaz bence
Annem seni ukala bulmuş denir mi annesi öyle demiş bile olsa
Bence bu çocuktan ayrıl

Üstüne bi de gönüllerini al diyor
Ortada gönüllük bi mevzuda yokken
Olsa demek neler olacak
Ayrılmazsan da şimdiden geçmiş olsun diyeyim bunlarla işin var

Reactions: anu
Yalaka mı olayım dik mi durayım demişsin
Yalaka ol desek olacak mısın sahi ?

Eşim beni ailesiyle ilk tanıştırdığında, ailesi kuzeninin sevgilisiyle kıyaslayıp (önüne gelene sarılıp öpen bir kız) "çok soğuk, hiç cana yakın değil" demişler. Eşim de "zaten en çok o özelliğini sevdim, hayatta bir tek bana yakın davranıyor daha ne isterim" demiş. Bir daha da asla konusu açılmadı. Yani kimseye yalakalık yapmak zorunda olmadığımın farkına baştan varıldı. Şimdi sevgiliniz sürekli "yok öyle değil böyle değil yanlış anladınız tanısanız seversiniz aslında" falan diyor ya. Ailesi de sizin kendinizi sevdirmeye mecburmuşsunuz gibi algılıyor. Onlardan da bu yönde talep gelince kendinizi sevdirmeniz için sizi zorluyor. Zaten ilk saçmalığı sizi iyice tanımadıkları halde hakkınızda olumsuz yorum yapmaları olmuş üzerine sizden adım beklenmiş. Bunlar çok tehlikeli şeyler...

Bi hatan yoksa ne diye gonul alacakmissin anlamadim? Sakın kendini suclu hissedip durduk yere afra tafra yapan insanlarin(ortada hic bsy yokken bi de) egosunu pohpohlama.. Arkasi kesilmez bunun yoksa..
Erkek arkadasin da bi tuhaf.. Hem onlarin dediklerini sana anlatmis, seni savunmamis bile, bir de sen suclusun gibi sana yol göstermiş.. Elbette gereken yerde alttan da alinir sessiz de kalinir; ama su durumlarda sustukca tepene binilir bilmis ol.. Ha zaten sorun cikarmaya meyillilerse, sussan da konussan da sen suclu olursun.. Sen asaletinle dur ve ne kavga et ne de yalakalik yap.. Iyice gozlemle aileyi de adami da derim ben.. Ozellikle adami..

Son düzenleme:
Aynen oyle.. Onlarin sevmesi, onayi cok onemliymis gibi bi hava estiriyolar ve buna canagi bastan tutan da biricik ogullari.. Sen bu kizi oyle sevmissin begenmissin, kusurlu veya hataliymis gibi surekli ne aciklamasi yapiyosun onyargili ailene?? Aslinda oyle degil, ama boyle biri degil diyecegine erkek gibi durup onlarin kusur diye addettigi seyleri ne kadar sevdigini vurgulasa hepsi kapatir agzini..
Sanki gorevimiz onlara kendimizi sevdirmek..

Aynen dediğiniz gibi sanki görevimiz. Sanki daldan toplanan elmayız, hepimiz ağaç kovuğundan çıktık çünkü.

Bırak bu çocuğu da aileyi de, yoksa ilerde burda -eşim ve ailesi beni eziyor, görümcem eşimle aramı bozdu- diye konu açarsın biz de burdan ah cangozum ah yanlış yaptın diye mesaj yazarız sana.
Suçsuz bir insanın zorla özür diletilmesi kadar gururuma dokunan şey yok!

Kadinin boyle dusunmesinde ben kotu bir sey goremedim. Bir ker merhabaniz olmus bir kere telefonda konusmussunuz, sizi tanimiyor.
Siz onla ilgili kotu seyler hissetmis olabilirsiniz, taniyinca yanlis hissetmisim dersiniz. Ya da tam tersi iyi hissetmissinizdir taniyinca kotuymus dersiniz. Bu cok normal.
Asil anormal olan her seyi dan diye gelip size soyleyen sevgili.

Bir sagisizlik yapmadigin surece kimseye de yaranmak zorunda degilsin. Mustakbeline de aslına da guven olmaz kayinvalide kayinvalidedir hepsinde vardir bir terslik bir huysuzluk iclerinde var. Bana gore fazla samimi olmamak en iyisi. Sen ona saygi duyacaksin ama o da sana duyacak boylece

Ona Demin annem senin için Mezuniyette çok laubali ve Geveze demişti ama ben sana dememistim madem sen diyosun ben de diyim dedim. Bana ne dese Beğenirsiniz. Senin alındığın gibi alınmıyorum. Bende bu dediğin hiç bi reaksiyon vermedi dedi. Kafayı yemek üzereyim

Anneler derler.Bazen laf olsun diye,bazen kaynanalık olsun diye,bazen hiç öylesine.Derler diyebilirler.Asıl denilen lafı sana getiren erkekte sorun var.Dikkat et sendekileri de o tarafa götürüyordur.
Annesinin ablasının şusunun busunun ne dediği ne düşündüğü beğenip beğenmediği değil bir evlilikte önemli olan.Evlenmeye karar verdiğin insanla bir ömür geçirebileceğine inanmak,onun seni istemesi,senin onu istemen,kafana yatması,maddi manevi evliliğe hazır olmak....mesele bunlar.Kimseye bir davranışta bulunmak,duruş sergilemek zorunda değilsin.İlişkine bak.Diğer insanlar bu ilişkiye yüzük takıldığında dahil olurlar.O da kısmen dahil olmaktır.

3 kızdan sonra 1 oğlan..ailenin biriciği, paşası kıvamında. yandın tatlım sen,ağzınla kuş tutsan kusurun bulunur.boşver kasma, benim tarzım bu de geç. taviz verirsen hiçbir işe yaramaz

bence sizi tanımadan hakkınızda bu kadar önyargılı düşünüyorlarsa sevgilinizden kaynaklı olabilir. ayrıldığınız dönemde kötülemiştir sizi ben öyle düşündüm.
kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz, evlenip evlenmeyeceğiniz bile kesin değil üstelik.

işin zor. kendisinin burnu kaf dağında galiba.

ablalarını ilişkine karıştırma, yoksa sonu gelmez. ne demek sıcak bakmamış. o kim oluyorda senin ilişkine karışıyor. birde gönül alacakmışsın. sevgilinde hata. seni ailesine yem atmaya başlamış şimdiden. yol yakınken uyar. ayrıca müstakbel kaynanan tipik kaynana modunda. ağzınla kuş tut yine de ukala bulur yinede yaranamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…