- 31 Ocak 2020
- 76
- 152
- 8
- 45
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
Keske bi bitseniz!!!dimi ya valla çok cahilim dimi keşke ölsem
işte alevi ya da kürt olsaydım tüh bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske bi bitseniz!!!dimi ya valla çok cahilim dimi keşke ölsem
işte alevi ya da kürt olsaydım tüh bak
mesajınızı neden sildiniz yasak bildiğim kadarıylaKeske bi bitseniz!!!
Benim eşimin ailesi aynı ilde yaşamamıza rağmen gelip 2-3 gün kalıyorlar ayrı odam olmadığı için çocuk odasında yatıyorlar salonu işgal etmelerini istemiyorum çocuk odasında yatmaları da rahatsız ediyor çocuğum onların nefesiyle uyuyor banyodaki lavaboyu kullanmalarından tiksiniyorum akşam bi dizi izlicez kv çenesi durmuyor izlediğimden bi şey anlamıyorum gereksiz konuşmalarını dinlemek zorunda kalıyorum belki çay içmek istemiyorum o akşam ama onlar var diye çay koyup servis ediyorum zorlukları çok var gerçekten sırf sürekli bi arada olmadığımız için sabrediyorum bi de çocuklarına emek vermişler bu kadarını da hak ediyorlar diye düşünüyorum ama aynı evde sürekli birlikte olmayı göze alamazdımKonuyu okuyunca cok fazla iyi niyetli dusunemedim,mustakbel es adayi annesine yol yapiyor olabilir,burda ne konular okudum ben.Ayri oda kismina gelince eger buyuk bir evde oturacaksaniz,kesinlikle misafir odasi olmasi sizin hayriñiza,kendiniz rahat edersiniz oncelikle,kayinvalideniz iyi niyetli biriyse zaten korkmayin sizin halinizi az cok anlar yuk olmak istemez.Dedigim gibi umarim iyi niyetli bir kadincagizdir.Es adayiniza gelince simdiden konusun,gelip kalmasin da tabiki sakinca yok ,odasi olmasinda da sakinca yok ama bu kalma olayini aylara donusturmezse eger.Simdiden niyetinizi bilsin,gerci annesine git diyecek hali de yok...Karisik mevzular bunlar hersey aslinda kayinvalide adayinizla iliskinize bagli.
Gerçekten öyle evlenmeden önce insan çoğu şeyi göremiyor1,5 yil kv ile yaşamis biri olarak kacin diyorum)))
Piskolojim hala duzelmedi))))
Evlenmeden ben de her seye pembe gozluklerle bakiyordum, kv ile kavgali olan gelin gordum mu sucu hep gelinde gorurdum.
Gelin ne kadar iyi olursa kv da o kadar iyi olur derdim.
Buyuk konusmamak lazimmis.
Tokat gibi cevap geldi hayattan)))
Ha biz yapinca ırkçılık!!! Öyleyimdir kahretsinBu yaptığının adı , ırkçılık.
Ha biz yapinca ırkçılık!!! Öyleyimdir kahretsin
DiyorsunSiz kimsiniz ki ? Ben kimim nereden biliyorsunuz.
Bizi biz yapan ırk değildir. Kim yaparsa yapsın adı irkciliktir .
Hic bir sey yapamazdin. Velev ki yaptin, huzursuzluk cikmasi disinda hic bir ise yaramazdi. Buna da en cok annen uzulurdu. Ama anneni gelinin insafina birakmaz, her isine kendin kosardin, kendin bakardin.Kv gelinde kalmasin diyenler sizin anneniz yok mu? Annenizin gelini annenizi eve istemese ne yapardiniz? Ilerde kv olunca gelinin evins sokmazsa ne yapaxaksiniz? Kocis dedigin adam gökten zembille inmedi bir ailesi bir annesi var be! Isine gelio begenmeyenler ben sizi milyar kez begenmiyorum. Annem rahmetli oldu benim bir abim olacakti gelin anami eve sokmayacakti onun bacaklarini ayirirdim!!!
Çok sert konusmuşsunuz ancak bu bakış açisiyla gecim olmasi cok zor zaten.Gelin annenizi eve sokmazsa bacaklarini ayiramazsiniz.Zira boyle kayinvalideyle gorusmeyen ,ev kalmasi yapmayan onlarca cift var belki yuzlerce.Bu uzun kalma konusu insanlarin karakterlerine gore cok degisir.Bazilari sever bazilari sevmez.Yani insanlarin gelin olsun kv olsun kp olsun bu karsilikli ahenkle gelişen ya da gelişmeyen birsey.Uyum meselesi.Ama insanlar ne kadar uyumlu olursa olsun uzun kalmalarda sorun yasamaya hazir olacaksin.Insaniz sonucta.Kv gelinde kalmasin diyenler sizin anneniz yok mu? Annenizin gelini annenizi eve istemese ne yapardiniz? Ilerde kv olunca gelinin evins sokmazsa ne yapaxaksiniz? Kocis dedigin adam gökten zembille inmedi bir ailesi bir annesi var be! Isine gelio begenmeyenler ben sizi milyar kez begenmiyorum. Annem rahmetli oldu benim bir abim olacakti gelin anami eve sokmayacakti onun bacaklarini ayirirdim!!!