Anket müstakilmi,dairemi???

mustakil evmi dairemi??

• nasıl olursa olsun yeterki mustakil olsun

OY: 13 40,6%
  • nasıl olursa oldun daire olsun

OY: 2 6,3%
  • çok şık biyerde olabilirse mustakil olabilir

OY: 14 43,8%
  • çok şık biyerde olabilirse daire olabilir

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
arkadaşlar müstakil evmi size daha cazip gelıo yoksa bi apartman yada buyuk bi site dairesimi??
yerimseniben

Müstalik ev,ama temizliği,bakımı çok zor.En güzel yanı kedi,köpek besleyebilmek.opuyorumnanaktan

Müstalik ev,ama temizliği,bakımı çok zor.En güzel yanı kedi,köpek besleyebilmek.opuyorumnanaktan

evt bahçeli mustakil ev nefis olur çocuklar içinde öle.. oyun parkı bile kurulabilir buyuk bi bahçesi olursa..bide hangi saatte olursan ol temizlik yapabilirsin supurgeyi eçebilirsin..

kucuklugumden berı hep bı mustakıl ev merakım vardı.. zemuszemus buyudukce bu merak ıstege donustu.. :gitme: Rabbım nasıp etsın ınsallah soyle 2 -3 kat ıcınden merdıvenlı onun de kocaman bı bahcesı olsun.. ozaman ıstedıgım kopeklerımı kedılerımı tavsanları besleyebıleyım.. :çok üzgünüm:

bzim ev müstakil hatta bahçesinde bide sibirya kurdu var ama eziyet o merdivenler. hem ev ahali kopuk oluyo. hepimiz bi kattayız. o yüzden kesinlikle dairede oturmak istiyorum ben. müstakil evin tozu pisliği börtüsü böceği dert.

bende müstakil evde oturmak isterdim bahçede de sibirya kurdu olsun isterdim.
ayçaa sen nerdensin canım ?

ben bursa yıldırımdayım tatlım.. inş bigun mustakil evinde sibirya kurdunda olur..:))

inş tatlımm inş..

aslında her ikisininde kendine göre artıları eksileri var..

Ben her türlü müstakil evi severimm.

:))

katılımlarınız için teşekkurler bu arada :))

şuan dairede oturuyoruz. 6 yaşında bir rottumuz var o o kadar çok sıkılıyor ki daire de..

müstakil evimiz olsa hiç değilse kuzucum biraz bahçede takılırdı. apartman hayatı çok sıkıcı çok ses çıkarıyolar.

müstakil ev istiyoruz inşallahh olucak:)

normalde daire yaşantısını seviyorum.
sadece köpek beslemek için müstakili tercih ederdim.

Tabii ki mustakil ohh takil kafana gore, bahceli evin, havuzun filan mis misszemuszemus

inş cnm inşş :Saruboceq:

müstakil evimin olmasını çok istiyorum şöyle bahçeli falan inşallah olurrrrrrrrr

inş bitanemm :Saruboceq:

müstakil ev tabii. konu komşu ,derdi,gürültüsüde yok...

evt benmde isteme nedenlerimden birisi bu aslındaa :lepi:

müstakil istiyorum müstakiiil.. bıktım artık üst katımdaki görgüsüz yaratıklardan:umursamaz:

ayy bide öle kötu insanlara duşunce daire hayatı zindan oluyor insana..

normalde daire yaşantısını seviyorum.
sadece köpek beslemek için müstakili tercih ederdim.

inş bigun dilediğin olur..

Tabii ki mustakil ohh takil kafana gore, bahceli evin, havuzun filan mis misszemuszemus

işte mustakil ev istememdeki 1 neden daha.. :lepi:

ben evlenmeden önce dairede oturmak isterdim.evimiz bahçe içinde gelen giden bitmez yazın sofra hiç kalkmazdı çalıştığım dönemlerdi ve bunlar bana zor gelirdi ama şimdi mumla arıyorum evimi.hele birde çocuk olunca bahçanin rahatlığı hiç biryerde yok.babacım takılıyo bazen sevmezdin sen bahçeyi içerde oturalım falan diye gülüşüyoruz.oturduğum evin muhitinide hiç sevemedim zaten.2 oda olsun bahçeli olsun diyorum..

şuan dairede oturyoruz ama ben şöyle bahçeli çok değil 2 katlı müstakil evim olsun isterdim. kendi kafama göre ohhh. burda üstten silkelerler alttan konuşurlar. hiç değilse müstakilde kafamızı dinleriz.

Tabiki mutlu ve sakin bir yaşam için müstakil fakat onunda çok masraflı olduğunu bilin şöyle nezih bir semtte elit komşular isteyince çok zor oluyor..Kiraları 2000 ve 2500 den başlıyor aidatı ayrı bir dert en az 500 den başlıyor..bizim evimiz sarıyerde müstakil yakıtı ayrı dert elektriği ayrı..kira derdimiz yok fakat aidatımız 750 elektrik 300 yakıt 500 oluyo kışın..ben kızım doğucak daha çok elektrik v.s. olacak diye evi böyle bırakıp 1 senelik felan daire hayatına geçelim dedim eşime kızım olmadan 3 ay önce fenerbahçe dalyana taşındım burada da durum daha pahalı vallahi..Burada merkezi sistem diye bir halt var tüm kış maxsımum 400 aidat+kira+elektrik+merkezi olduğu için tüp+merkezi olduğu için evin hiçbir yeri ısınamadığından heryer cam olduğundan 400 de elektrik klimadan dolayı..Çok büyük aptallıkmış yaptığım..krizden dolayı eşime biraz destek olur düşüncesiyle bu haltı yedim önümüzdeki ay kendi evimize gidicez inşallah kontrat bitiyor buranın(evin sahibesi de haklı olarak kontrat bitene kadar oturacaksınız dedei el mahkum oturduk)..Dalyanda sakin nezih bir semt fakat kendi evimiz daha başka tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…