Müşteri her zaman haklı mıdır?

Bana telefonda konuşurken karşı taraf sesim ince cikiyor diye fok balığı demisti, ben ne yapayım. Geri dönüp o kadına saydirmak vardı tabi ama ben çalıştığım kurumu temsil ediyorum o sebeple uzatamadim. İşin özü birçok insan gelip gidecek. Bir kişiye böyle takılı kalırsanız işiniz zor. Her işte böyle durumlar olabilir.
Zaten kadının yüzünü hatırlamıyorum herkes gibi davranırım ona da sorun yok. Fakat değişik bir kadına benziyordu laf atar gibi bir his aldım ondan

Zaten kadının yüzünü hatırlamıyorum herkes gibi davranırım ona da sorun yok. Fakat değişik bir kadına benziyordu laf atar gibi bir his aldım ondan
Çok takıyorsunuz bence. Kadın firindan ekmek almaya gelecek, ne yapabilir ki? En kotu ihtimalle o geldiği zaman başka biri ilgilenir.

Zaten ekmeği hazırladım verdim demediniz dedikten sonra gözünü çıkardı götürünce ekmeği bende o an sesimi yükselttim. 20 kişi var kuyrukta onu da geçtim patronun suçu 2 bilmeyen insanı yan yana veripte rezil etmeye ne gerek var anlamıyorum. Patronla bir sıkıntı olursa bunu ekstra bildiririm büyük ihtimalle. Zaten stresli ortam tek başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İnsanlar çok saçma çok garip
Patron umursamaz bu gibi durumları işini gördüğüne bakar ister gözünü çıkarsın devirsin boşver valla takmaya değmez hakaret boyutuna girmedikce he de geç insanlar zaten kimin ne olduğunu anlamıştır

Genç arkadaşım gözünü çıkarmak ne demek?
İlk defa duyuyorum bu tabiri.
Gözünü devirme’nin farklı ifade edilişi mi?
Bunu açıklarsanız sevinirim.

Kadının tavrı hoş olmamış, müşteri de her zaman haklı değildir ancak siz de daha sakin olmalısınız.
Gurur, haysiyet diyecek kadar büyük bir olay yok ortada.

Aynı müşteri tekrar gelirse verirsiniz siparişini, olur biter.

Kadının tavrı hoş olmamış, müşteri de her zaman haklı değildir ancak siz de daha sakin olmalısınız.

Aklıma gratis indirimindeki kız geldi 😂 tövbebismillaahhh

Hayır 😂 böyle sinirlenince gözünü çıkarırsın ya yani gözünü büyütmek

images (1).webp

Her şeyi bu kadar büyüten biriyseniz daha farklı bir alanda iş bakmanızı tavsiye ederim. Böyle çok yanlış anlaşılmalar olacak, her seferinde uzatıp oradaki diğer 20 kişiyi de germeye hakkınız yok. Sipariş yanlış olduysa tamam diyin yenisini getirin, cebinizden kesilmiyordur sonuçta.

Patron umursamaz bu gibi durumları işini gördüğüne bakar ister gözünü çıkarsın devirsin boşver valla takmaya değmez hakaret boyutuna girmedikce he de geç insanlar zaten kimin ne olduğunu anlamıştır
Patron bana ulaşmadı ben direkt bayadır orada çalışan ablayı aradım. Oda dedi ki kadın tanıdık mı görmediğim için bilemiyorum ama ben söylerim patrona sıkıntı yapma dedi. Biz ondan sana diyorur her zaman onlar haklı diye dedi. Öyle demese bile sonradan öyle dedik diye üstüne geliyorlar dedi. Benim çalışmamda bir sıkıntı asla yok kendimden eminim. O gün boyunca full ben çalıştım daha 1 hafta olmasına rağmen. Laf ettim diye patron çıkaracaksa kendisi bilir ne diyim

Her şeyi bu kadar büyüten biriyseniz daha farklı bir alanda iş bakmanızı tavsiye ederim. Böyle çok yanlış anlaşılmalar olacak, her seferinde uzatıp oradaki diğer 20 kişiyi de germeye hakkınız yok. Sipariş yanlış olduysa tamam diyin yenisini getirin, cebinizden kesilmiyordur sonuçta.
O gün boyunca farklı insanların da zorladığı üstümüze geldiği oldu ses çıkarmadım ama kadın direkt gözünü çıkardığı zaman sinirlendim. Ekmek almak en fazla 1 dk zaten alıp gidiyorlar. Bekleyen 20 kişi de söyledi zaten bunlar da insan yani vs dediler. Birde parayı kaldırıp atıyor vs kadın gittikten sonra ben yine müşteriye baktım bir sorun olmadı

Hayır gelip bana laf eden sen miydin vs vs deyip diklenirse ben yine sakin kalamam büyük ihtimalle
Sakin kalmanız gerekir. Müşteri arkasından bağırmak falan hoş şeyler değil. Ne olursa olsun. Müşteri haksız diye siz de saygısızlık yapmak zorunda değilsiniz

Hayır gelip bana laf eden sen miydin vs vs deyip diklenirse ben yine sakin kalamam büyük ihtimalle
Yok diklenmez patrona yalan yanlış katıp anlatır seni suçlar patron da ya şimdi ya da başka müşteri tartışmanda seni çıkarabilir o yüzden sakin kalmaya çalış müşteri her daim haklı falan değildir ama iş yerleri onları tutar çalışanı değil maalesef

Yok diklenmez patrona yalan yanlış katıp anlatır seni suçlar patron da ya şimdi ya da başka müşteri tartışmanda seni çıkarabilir o yüzden sakin kalmaya çalış müşteri her daim haklı falan değildir ama iş yerleri onları tutar çalışanı değil maalesef
Zaten oda değişik bir algı onlar her zaman haklıdır demesi. Birde o gün 2 bilmeyen kişi aynı yerdeyiz rezil olduk yani gün içinde 10 kere silinen yerleri 2 kere zor sildik

Zaten oda değişik bir algı onlar her zaman haklıdır demesi. Birde o gün 2 bilmeyen kişi aynı yerdeyiz rezil olduk yani gün içinde 10 kere silinen yerleri 2 kere zor sildik
İnan bana istersen canını sök yine de görmez patronlar onların baktığı işi bitiyor mu o ve çok değerli müşterileri o yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalış baktın gelen müşteri çatıyor yanında başka eleman varsa siz ilgilenir misiniz diye ondan rica et olabildiğince münakaşadan uzak dur

Müşteri her zaman haklıdır diye birşey yok ama hayır böyle demiştiniz diye inatlaşmayada gerek yok değiştirin verin ekmeğini , tabi şahsınıza hakaret veya başka ters durum yok ise hiç tartışmayın , sürekli müşteri olsada bir ruh hastası değilse gelip gelip neden size diklensin kadın boşverin olmuş bitmiş .

tabi ki her zaman haklı değildir. Kadını siz sinirlendirmişsiniz. Yarım demiştir ama içinden çeyrek geçmiştir. Israrla neden çeyrek istemediniz diyorsun ki. Çok çalışıyor olman o kadın yüzünden değil. Cimri patronun yüzden elemanı çok alsın. Sesinizi müşteriye değil patronunuza yükseltin

tabi ki her zaman haklı değildir. Kadını siz sinirlendirmişsiniz. Yarım demiştir ama içinden çeyrek geçmiştir. Israrla neden çeyrek istemediniz diyorsun ki. Çok çalışıyor olman o kadın yüzünden değil. Cimri patronun yüzden elemanı çok alsın. Sesinizi müşteriye değil patronunuza yükseltin
Ne kadar sinirlense de göz çıkarmak gibi hakkı yok. Herkes herkese sinirleniyor o zaman böyle yapalım herkese. Patron keşke bana yazsaydı dedim zaten o gün. Suçun yarısından çoğu zaten patronda. Geçici çalışacağım bir yer zaten dişimi sıkabildiğim kadar sıkarım yapacak bir şey yok

Back
X