Mutemadiyen tacize ugruyorum.

Off nefret ediyorum bunlardan yaa! Midesiz, pis sapıklar... Allah ıslah etsin, kökleri kurusun ne diyeyim yaaa

bende geçenlerde senın bahsettıgın olayın hemen hemen aynısını yasadım canım karsıdan adam gelıyordu yol vermedı kapadı resmen boyumda uzun bagırarak geç guzelım geç dedı bırde hastane onu yerın dıbıne gırdım neyse hızlı hızlı yurumeye basladım otobuse bındım yanımda bıtmez mı benı takıp etmıs bırde yanıma oturdu sıze yol verdım vs dıye konusmaya basladı duymamazlıktan geldım basta sonra yolculuk nereye dedı sınırden elım tıtremeye basladı en son sız kalkıcak mısınız yanımdan yoksa ben mı kalkıyım dıye bagırdım kalktı gıttı bende arkaya oturdum ama bır kaç gun etkısını atlatamadım halen o yolda gıderken karsıma cıkar dıye korkuyorum adam da 40 yasında vardır çok sınır bozucu ya birde yolda yururken arabada camdan kafasını uzatanlar yaa kafaları kopucak resmen nasıl bır dusunce yapısıdır bu çok kotu çok

Son düzenleme:
banada metroda bı adam yan yana oturuoz kolunu vurup duruyor kotu kotu bakınca tırstı
ordam ındım halk otobusune bındım ama otobus tıka basa dolu kadının bırı tam basamakta önde asyagıda bır adam var
kadının kalcalarımdan ıteklıo sen bı dın bende bıncem dıye kadın yaygarayı kopardı

Yaşlılar cidden cok kötüler bu konuda. Benim de 70 li yaşlarında bir dedenin kafasına çantamı indirmişliğim var metroda bana sözlü tacizde bulunduğu için.
Ama vatandaşın mentalitesinin değişmesi lazım. Bana ne deyip susmamalı. Taciz edilen bir hanım olduğunda susmak yerine adama mudahale etmeli yoksa hem suçlu hem güçlü derler ya tepki alınca zeytin yağı misali üste çıkıyor bu sapkın dedeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…