- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Kedicik cidden senin basina çok geliyor bu tip olaylar
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.
Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya
Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.
Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...
Cok sinirliyim cok..
iyi oluyo bunlaraBunları anca teneşir paklar. 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu tacizci aşağılıkların karısı kızı anası bacısı yokmu...onlara aynı şey yapılsa ne yaparlar acaba...
Al iste sananey yani sa na ne. Gecer gecmez. Batiyoruz adamlara cidden.tenesire gelsin domuzlar.
pazar gunu parka gittik tiklim tiklim pamuk seketci; baloncu; misir satanlar ordan bir ser..siz de tam ben gecerken geldi yine sürmeli dedi (aye liner surmustum bir iki kez oradan dolanmistik yol boyu)
ya bu ser..siz bana dedi bu lafi ya baska birine esim yanimdaydi yoksa haddini bildiririm yani
iyi oluyo bunlara
Su gencevik kadinlarla evlenip 10gun sonra ölenler varya mustehak. Muge anli bulmasn oylelerini iyi oluyo
Al iste sananey yani sa na ne. Gecer gecmez. Batiyoruz adamlara cidden.
gercekten bazilari sanssiz oluyo bu konuda.bi arkadasiminda butun konustugu cocuklar cinsellik muhabbeti yapar.bende sans yok nerde sapik var cekiyorum diye isyanda surekli.elini kolunu biraz siper etsende yaklastirmasan canim.ve sokakta asla guleryuzlu olma.kaslarin catik sinirli durki yaklasmaya cekinsinler.baska bi cozum gelmiyo aklima.ama bu surat ifadesi cok etkiliyo.beni yuruyuste takip eden bi adam vardi.aksam karanlikta tek basina yakaladi beni bigun.ustume ustume gelmeye basladi.tabi bendeki sinirli ifade ve kalipla sadece yanimdan gecebildi.ogun gercekten cok ucuz siyirmistim ve tamamen cesaretini kirisimdan.bazen yine hayran hayran bakarlarken ifademden bozulup ceki duzen veriyolar kendilerine.disarda her zaman ciddi ifadeyi yerlestir yuzune.
iğrenç insanlar.
hep derim ve malesefki bu böyle.
bu dünyada kadın olmak gerçekten zor.allah böyle erkeklerin belasını en kısa sürede versin hatta kendilerine değil.allah bunların analarının,bacılarının,karılarının karşısına böyle sapık erkekler çıkarsın.belki o zaman bunlar ders çıkarırlar ve başkasının kızına,karısına yaklaşmazlar.yoksa hiçbir zaman akıllanmayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?