- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Bu konuda kimse elime su dökemez,olay anında hemen tepkimi koyarım nerede olursa olsunÇok yapmışımdır öyle... Sizler sustukça onlar başkalarına da yapmaya devam edecek, ses çıkarmayınca daha çok cesaretleniyorlar. Bu da işlerine geliyor maalesef.
Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.
esim duymadi Allahtan..
8 aylik gebeyim usttelik genc kizda degilim.
esim olmasaydi verirdim cevabinida
eger bana dediyse en kisa zamanda seyi kopar insallahhhhh
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.
Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya
Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.
Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...
Cok sinirliyim cok..
yaşlı olduğundan emin olmak için bekledim bir süre gerçekten konduramıyor insan.yaşla da alakası yokmuş.
açık giyinen birisi değilim üstümde uzun montum olur genelde ama açık giyinsem de bu karşıdakileri haklı çıkarmaz
kadın olmak gerçekten zor
Allah'ım bizleri korusun böyle kötü insanlardan...
merhaba arkadaşlar,
bende tam yeni konu açacaktımki,baktımki benimkine benzer mağduriyet yaşayan arkadaşlarım var.
bende şimdi karakoldan geliyorum.adamın biri minibüste başladı beni izlemeye.İnerken sürtünde.Yetmedi yol boyunca takip etti.Ben yolumu değiştirdim.Geriye döndüm hızlandım yavaşladım olmadı.Kalabalık bi yerde sabit durdum.Hemen polisi aradım.Oda 3-5 adım çevremde dolanıyo ve bana bakmaya devam ediyo.Polislerle 2 kez konuştum durumu anlattım.Merak etme Mobese'lerden şahsıda senide görüyoruz hiç bir yere kıpırdama bekle,ekip otosu geliyo dediler.Gerçektende 5 dk içinde polisler geldi.Tacizciyi aldılar.Şikayetçimisin dediler.Ewet tabiki dedim.Kız çocuğum var bana yapan çocuklara neler yapmaz.
İfademi verdim,şikayetçi oldum.Savcılığa sevkettiler onu.İnşallah hakettiği cezayı alır ve başkalarını korkutamaz.
Sizede tavsiyem korkmayın.Polisse polis çağırın.Rezillikse rezillik çıkarın.Kimse tacizcilerden rezil bir duruma düşemez.
Elleri kırılsınki çocuklarımıza uzanamasınlar...
Herkese çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun öncelikle. Gerçekten çok akıllıca davranmışsın. İyi olmuş pis herife. İnşallah iyi bi ceza alır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Taciz\tecavüz düşkün insanların yaptığı bir iştir.
Bunun kadının giyiminle asla alakası yoktur!
Siz gibi kadınlar yüzünden ses çıkaramıyoruz bu tip olaylar karşısında, ''acaba bende mi bir sorun var'' diye düşünüyoruz tacize uğradığımızda...
''Tepki versem millet ne der?'' diye düşünüyoruz... Utanıyoruz.. Evet! Çünkü bizim başbakanımız bile aynı şeyi söylüyor!
Hepsi sizin yüzünüzden!
kime göre ve neye göre tahrik edici. o kadar çok hayvan var ki sokaklarda ne giyersen giy tahrik olmak için hazır ve nazır bekliyorlar. sizin mantığınıza göre sokağa da çıkmayalım o zaman ...
yani kilik kiyafetin tahrik ediciyse hatayi kendinde ara anlamina mi geliyor bu? acik giyindiysen taciz etmekte hakli yani adam?
evet toplumumuzda bir aclik var, ama bunla savasmanin yolu kendini kisitlamak degil, tacizciye karsi sesini cikarmak, ifsa etmek, rezil etmek.
ben kadinlarin cok daha kapali ve erkeklerden izole oldugu bir ulkede de yasadim. inanin bu sefer de kisa kollu giyen ayak bilegi gorunen vs taciz ediliyor ve adam hakli gorunuyor.
yani bunun sonu yok, siz bunu kabullendikce biri mini etek giymisti tacizi hak etti der, biri bana gulumsedi der falan filan. tacizi hakli cikaracak hic bir kosul olmadigini beynimize ve en onemlisi cocuklarimizin beynine kazimamiz lazim once.
Biz elbette çoluk çocuğumuza ahlaklı olmayı öğretiyoruz ama ahlakı bozuk insanlar dolu bunlardan korunmak için biraz dikkatli giyinmek gerekir ben öyle giyindiysen hak ettin demiyorum ama çokta göze batansa biraz daha dikkatli kıyafet seçimi yapması gerektiğini söylüyorum bu durum değil bizim ülkemizde diğer batı ülkelerindede oluyor
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.
Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya
Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.
Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...
Cok sinirliyim cok..
Teşekkür ederim arkadaşım.Allah bildiği gibi yapsın tacizci sapıkları.Aslında karakollarda yeni uygulamalar getirilse,böyle taciz vb. suçlardan şikayet edilenler fişlense ve gbt sine bakıldığında çıksa çok güzel olurdu.Ve cezaları katlanarak artsa..
Ve kimsenin karısına kızına bakamasalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?