Mutemadiyen tacize ugruyorum.

Bırak tacizi bildiğin takip ediliyorum. Parkta, avm de, çarşıda Her yerde yani.
Laf atmayla kalmıyor benim olaylar.
Bir keresinde hiç unutmam işe gidiyorum. Önümde de bir adam! var. Kılıksız bir şey, serseri gibi. Arkasına dönüp dönüp bana bakıyor. Ama sürekli yani. İki adım atıyor, tekrar dönüyor. Yolumu da değiştiremiyorum, yoksa işe geç kalacağım. Neyse ben gidene kadar adam beni iyice inceledi. Sonunda işe geldim ama bu hala önümde. Ben kapıdan gireceğim tam kurtuldum diye düşünüyorum. Hadi gelmiyor musun dedi bana. Geri zekalıya bakar mısınız?
O ana kadar susmuştum ama dayanamadım. Sapık mısın sen, yürü git polis çağırırım diye bağırınca kaçmıştı.
Bir keresinde de teknoloji mağazasında takip edilmiştim. Hatta konusu bile var teknomanyak! diye
Yani bunlar her yerdeler güzelim, bağırmadıkça da gitmiyorlar.
Erkeğin olduğu her yerde taciz olacak diye bir şart yok. Ben kocaman bir fabrikada çalıştım, sekreterdim. Koca fabrikada 3 kadın vardı. En genci de bendim. Bir günde birisi rahatsız etmedi. O insanlıkla alakalı birşey:26:

Bu konuda kimse elime su dökemez,olay anında hemen tepkimi koyarım nerede olursa olsun Çok yapmışımdır öyle... Sizler sustukça onlar başkalarına da yapmaya devam edecek, ses çıkarmayınca daha çok cesaretleniyorlar. Bu da işlerine geliyor maalesef.

susmayın...anında tepki verin...

40 yaş ve üzeri erkeklere özellikle dikkat edin....

Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.

Taciz\tecavüz düşkün insanların yaptığı bir iştir.
Bunun kadının giyiminle asla alakası yoktur!
Siz gibi kadınlar yüzünden ses çıkaramıyoruz bu tip olaylar karşısında, ''acaba bende mi bir sorun var'' diye düşünüyoruz tacize uğradığımızda...
''Tepki versem millet ne der?'' diye düşünüyoruz... Utanıyoruz.. Evet! Çünkü bizim başbakanımız bile aynı şeyi söylüyor!
Hepsi sizin yüzünüzden!

esim duymadi Allahtan..
8 aylik gebeyim usttelik genc kizda degilim.
esim olmasaydi verirdim cevabinida
eger bana dediyse en kisa zamanda seyi kopar insallahhhhh

cnm hamile sapıkları bile var
yani hamile kadınlardan zevk alan insanlar.
hatta hamile p..nosu olduğunu bile duydum
dileğine katılıyorum
en kısa zamanda o organları kopsun inşallah

sorun sende değil canım
etrafta pislik çok şimdi 65 yaşındaki dedem yasındaki adamlar genç kızlara aşık oluyor ellemeye çalışanlardan tut başka istekler isteyenlere kadar pislik
hepsi gebersin inşallah

Sende bir sorun yok, etraf sapik dolu sekerim.

Ozellikle ortayas ustu adamlar gercekten cok sapik, dikkat etmek gerek.

Çok şükür hiç denk gelmedi.
Tonton yaşlıları çok severim allahtan hiç sapıklık yapmadılar.
2 haftada bir bakım evine gidip öpüp dururum hepsini.
Aşklarım benim onlar.
Beni görünce çocuk gibi sevinirler.
Sıkılsam da saatlerce dinlerim onları ( Çok geveze oluyorlar )
Garip gerçekten size böyle şeylerin olması.
Özellikle çekiyorsunuz sanırım

bana da hiç denk gelmedi. otobüste falan hemen yer veriyorum. aklıma hemen kendi anneannem ve dedem geliyor. sevmediğin ot dibinde biter misali size ondan oluyor sanırım. ama çok iğrenç bir durum.

Amin insallah.★★★★★★★★

merhaba arkadaşlar,

bende tam yeni konu açacaktımki,baktımki benimkine benzer mağduriyet yaşayan arkadaşlarım var.

bende şimdi karakoldan geliyorum.adamın biri minibüste başladı beni izlemeye.İnerken sürtünde.Yetmedi yol boyunca takip etti.Ben yolumu değiştirdim.Geriye döndüm hızlandım yavaşladım olmadı.Kalabalık bi yerde sabit durdum.Hemen polisi aradım.Oda 3-5 adım çevremde dolanıyo ve bana bakmaya devam ediyo.Polislerle 2 kez konuştum durumu anlattım.Merak etme Mobese'lerden şahsıda senide görüyoruz hiç bir yere kıpırdama bekle,ekip otosu geliyo dediler.Gerçektende 5 dk içinde polisler geldi.Tacizciyi aldılar.Şikayetçimisin dediler.Ewet tabiki dedim.Kız çocuğum var bana yapan çocuklara neler yapmaz.

İfademi verdim,şikayetçi oldum.Savcılığa sevkettiler onu.İnşallah hakettiği cezayı alır ve başkalarını korkutamaz.

Sizede tavsiyem korkmayın.Polisse polis çağırın.Rezillikse rezillik çıkarın.Kimse tacizcilerden rezil bir duruma düşemez.

Elleri kırılsınki çocuklarımıza uzanamasınlar...

Herkese çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun öncelikle. Gerçekten çok akıllıca davranmışsın. İyi olmuş pis herife. İnşallah iyi bi ceza alır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun öncelikle. Gerçekten çok akıllıca davranmışsın. İyi olmuş pis herife. İnşallah iyi bi ceza alır.

Teşekkür ederim arkadaşım.Allah bildiği gibi yapsın tacizci sapıkları.Aslında karakollarda yeni uygulamalar getirilse,böyle taciz vb. suçlardan şikayet edilenler fişlense ve gbt sine bakıldığında çıksa çok güzel olurdu.Ve cezaları katlanarak artsa..

Ve kimsenin karısına kızına bakamasalar...

Elbetteki kadın tahrik edici giyinmemelidir en azından Kur'an bunun kadınların dışarıda rahatsız edilmesini önlemesi bakımından bir koruma olarak söyler.tabiki ben açık saçık tahriktar giyinmişsin sonucuna katlan demiyorum bunu hiç bir kadın hak etmiyor ama maalesef kıyafette tacizi tetikleyen unsurlardan

Biz elbette çoluk çocuğumuza ahlaklı olmayı öğretiyoruz ama ahlakı bozuk insanlar dolu bunlardan korunmak için biraz dikkatli giyinmek gerekir ben öyle giyindiysen hak ettin demiyorum ama çokta göze batansa biraz daha dikkatli kıyafet seçimi yapması gerektiğini söylüyorum bu durum değil bizim ülkemizde diğer batı ülkelerindede oluyor

yazdiginiz cok acik "Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama "

yani kilik kiyafetin tahrik ediciyse hatayi kendinde ara demektir bu. okudugunu anlayan herkes boyle anlar. ben istedigim gibi secerim kiyafetimi, sizin gibi dusunenler yuzunden tacize ugrayan kadinlar sesini cikramiyor. acaba beni hatali bulurlar mi diye.

bati ulkelerinde de oldugu dogru ama orda kimse "acik giyindiysen hatanin birazi da sende" diye konusamiyor.

Kuzucum sen de gergin olduğun için bu konudan evren bildiğin sana yolluyor bunları herhalde bi de yaşadığın yerle de ilgili olabilir tabi...ama sana tavsiyem bakma yaşına filan kimsenin söyle bangır bangır bak bi daha yapabiliyor mu? utansın haysiyetsiz herif..

Valla dün gazetede okudum. Laf atmaya bile 6 ay ceza geliyormuş yeni bir kanun yapılıyormuş. Doğru olsun diye umuyorum. Aynen katılıyorum sana sabıka kaydına girmesi lazım bunların da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…