- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Hepsinin boynu altında kalsın inşallah
Benim de geçen yıl toplu taşıma araçlarında başıma geldi böyle bir olay, cam kenarında oturuyorum, aşırı kilolu orta yaşlı bir adam geldi oturdu yanıma, tutunur gibi yapıyor ama resmen göğüslerime değdiriyor pislik herif
Önce anlamadım tabii, dedim şişmanlıktandır.. Sustum...
Ama adam hızlanmaya başladı, anlaşılıyor yani.... Nefesi filan hızlandı, anında tepkimi koydum. İlk durakta indim hemen, inerken de ''yaşından başından utan bari'' dedim, kıpkırmızı oldu, yaşımız genç diye ses çıkaramayız sanıyorlar ama sanıldığı gibi davranmadım, dişli olacaksın canım... Yoksa bunların ar damarları çatlamış olduğu için bunu kullanırlar...
geçenlerde dolmuşta yaşlı adamın teki kafasını çevirip öpücük atıyordu sesimi çıkardım da indi
sonra yine otobüsteyim yaşlı amca ama görseniz ayakta duramıyor elleri titriyor yaşından da utanmıyor
gözlerime inanamıyorum.lütfen şaka olsun.
böyle söyleme...
onların suçu yok ki..
misal senin benim babam abim birini taciz etse benim burdan ne haberim olacak?
gözlerime inanamıyorum.lütfen şaka olsun.
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.
Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya
Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.
Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...
Cok sinirliyim cok..
canım ya sinirden söylüyorum hepsini.hatta mesajı yazdıktan sonra kendi kendime "ne saçma yorum yaptım"dedim ama insan bir anda sinirleniyor ve ağzından çıkan ilk şeyi yazıyor.kadın olmak zor yazıyorum ardından da kendi analarının karılarının karşısına böyleleri çıksın diyorum.
haklısın tabiki ama böyle sapıklarında bir şekilde cezalandırılması lazım.
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.
Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya
Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.
Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...
Cok sinirliyim cok..
Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.
yani kilik kiyafetin tahrik ediciyse hatayi kendinde ara anlamina mi geliyor bu? acik giyindiysen taciz etmekte hakli yani adam?
evet toplumumuzda bir aclik var, ama bunla savasmanin yolu kendini kisitlamak degil, tacizciye karsi sesini cikarmak, ifsa etmek, rezil etmek.
ben kadinlarin cok daha kapali ve erkeklerden izole oldugu bir ulkede de yasadim. inanin bu sefer de kisa kollu giyen ayak bilegi gorunen vs taciz ediliyor ve adam hakli gorunuyor.
yani bunun sonu yok, siz bunu kabullendikce biri mini etek giymisti tacizi hak etti der, biri bana gulumsedi der falan filan. tacizi hakli cikaracak hic bir kosul olmadigini beynimize ve en onemlisi cocuklarimizin beynine kazimamiz lazim once.
canım seni çok iyi anlıyorum.insan olayın şokuyla ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçiyo giden gitmiş oluyo zaten. bir de yanlışlık mı oldu art niyet mi oldu onu çözene kadar epey zaman geçiyo.hadi gençler bakıyo falan bi şekilde anladık da bu yaşlılar orta yaşlılar gerçekten insanın midesini bulandırıyo. ya yaşın gelmiş 50 ye 60 a git evinde 2 rekat namaz kıl dua et bi ayağın çukurda. ama yok sokakta onun bunun karısını kızını elleyecekler rahatsız edecekler. bazen sırf bu sebepten sokağa çıkan insanlar olduğunu düşünüyorum.Allah hepsinin belasını versin!Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Cok sinirliyim cok..
Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.
Cok sinirliyim cok..
Ben sokakta ciplak gezebilirim ama birinin bama tecavuz etme hakki yoktur.Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.
paranoyamim oldugu dogru fakat anlattoklarm emin oldugum seyler. Ayrica benim.boyum 1.81 yasli adam zaten egik bukuk uzandi uzerime dogru. Yanls anladysamda allah affetsin napalm."Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmenya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya"
şu bazen herkeze olmuyor mu?. hani sen kayarsın karşıdaki adamda kayar. aslında art niyet yoktur. bi keresinde sen dur kızımda ben geçeyim artık demişti kardeşime.. adamda art niyet yok bazen öle tuhaflıklar oluyor..
"Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden."
seni kırmak istemiyorum, bundan etkileniyorsun gibime geldi.. paranoya olmuş olabilir misin?
ha tamam sapıklar var mı var.. doğru.. iğrenç yaratıklar da var tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?