Mutfagı karıştırıp duran kaynım

Ben aldırış etmezdim abisinin evi istediğini yesin içsin dolabı açsın kendi evi gibi rahat etsin isterim evime gelen.. ha kendi çocuğum olsa kimsenin evinde dolapları karıştırmamasını söylerdim ama çocuk bunu öğrenmemişse, kimse bu konuda terbiye vermemişse, abisinin evini bu kadar benimsemişse neden bozayım 12 yaşında çocuğu.. tamam çok küçük değil ama yine de çocuk.. noluyor yani karıştırınca döküyor mu kırıyor mu? Sorun yediği sucuksa kekse ve sucuğu keki küçücük çocuktan sakınıyorsan kendini bi sorgula bence ya..

12 yaşında çoçuk ne bekliosun ya erkek çoçuğu ufak daha ama sizin zeka yaşınız bence 0 alta yaş sinir oldum size gercekten o_Oo_Oo_Oo_O

Benim kaynim 26 yasinda o da ayni şeyi yapiyor kucukkende yaparmiş ama bence ayip... cocukken uyarilmadigi icin essek kadar olmuş hala dolap karistiriyor bu hoş birseymi. Ben konu sahibinin yerinde olsam uyarirdim... bana da kimsenin dolabini izinsiz acmamam gerektigi ogretildi. Bence tam da yaşı. Cunku ben kaynimdan cok cok sikayetciyim ne aradigini da ne bulmaya calistigini da anlamiyorum. Birde bu acidan dusunun diye sizi alintiladim yanlis anlamayin...

Konu sahibinin yerinde olsam cok tatli bir dille bunu aciklar anlatirdim. Eger kaynananiza soylersede baska yerde yapmasin diye uyardim ben dersiniz.

Şu "abisinin evi onun evidir" lafı kadar saçma bir laf varmı acaba? O zaman eslerinizin tüm aile fertleri sizin evinizin ortağı... Benim evim eşimle ikimizin evidir.. herkesin kendi evi barkı var.. ne yani yatak odanizadami girsin istediği vakit abisinin evi diye! Pes diyorum bazı kişilere..

Şu "abisinin evi onun evidir" lafı kadar saçma bir laf varmı acaba? O zaman eslerinizin tüm aile fertleri sizin evinizin ortağı... Benim evim eşimle ikimizin evidir.. herkesin kendi evi barkı var.. ne yani yatak odanizadami girsin istediği vakit abisinin evi diye! Pes diyorum bazı kişilere..

Kesinlikle katiliyorum bende bu dertten muzdaripim... esimin ailesi abinin evidir diyip cok musamma gosterdiler.. abisinin evi olmasi herseyi yapmasi anlamina gelmiyor... ben buna karsiyim. Konu sahibine de kesinlikle hak veriyorum.

Kesinlikle katiliyorum bende bu dertten muzdaripim... esimin ailesi abinin evidir diyip cok musamma gosterdiler.. abisinin evi olmasi herseyi yapmasi anlamina gelmiyor... ben buna karsiyim. Konu sahibine de kesinlikle hak veriyorum.
Sizde bıkmadan yılmadan karşı çıkın bu duruma.. eşinizi karşınıza almadan akıllı bir şekilde onu biktirina kadar savaşın. Ne ayıp yahu! Ben hiç bir kardeşimin evindeki odalara izinsiz girmem.. kendinizi yipratmadan konuşun karşı tarafla utandıracak şekilde belki vazgeçer huyundan Saygısiz insan

Sizde bıkmadan yılmadan karşı çıkın bu duruma.. eşinizi karşınıza almadan akıllı bir şekilde onu biktirina kadar savaşın. Ne ayıp yahu! Ben hiç bir kardeşimin evindeki odalara izinsiz girmem.. kendinizi yipratmadan konuşun karşı tarafla utandıracak şekilde belki vazgeçer huyundan Saygısiz insan

Malesef canim defalarca kez uyardim mumkun degil huyundan vazgecmez... esimde bunun icin kirmaz kardesini. Ben alistim artik bazrn cok sert cikiyorum bNa soyle ne ariyorsan diyorum meyvesuyu diyo yok diyorum yalan soyluysn diyip aciyo dolabi allahim sana geliyorum :) o yuzden konu sahibini cok ama cok iyi anliyorum..

Elbette ki karıştırması hoş değil ama sizden çekiniyor gibime geldi.
Kendi öz kardeşiniz olsa konu açar mıydınız orası muamma.
Yaşı çok büyük değil ,özeniyordur belki keklere,pastalara
Benim kardeşim var 15 yaşındaydı o zamn evime geliyordu ben o izni o rahatlığı verdim dedim ki istediğini al ye ben yiyecek konusunda sakınmam ha benim öz kardeşim ama eşimin de kaynı oluyor o zaman izin vermese kızsa bozulurdum.
Karıştırmasına haklı demiyorum ama siz de çocuga ,canım canın ne isterse bana söyle ya da al deseniz gizli gizli karıştırmaya yeltenmez
Burası abinin evi yiyip içebilirsin ama dışarıda öyle davranman hoş değil diye güzelce konuşabilirsiniz.
Bunu sadece mutfakta yiyecek aradıgı için söylüyorum yoksa özel odalarınıza girse karıştırsa elbette ki olmaz.

Ayni seyi ben yapsaydım kesin annem beni bir güzel döverdi. Bize saygı öğretildi en başta. Mahrem öğretildi. Aç olsak bile söylemezdik. Ev sahibi zaten ikram ederdi bize.. üstüne fare gibi orayı burayı karistirmazdik..
Biz öyleydik ya , şimdiki çocuklar öylemi . Zamane çocuğu bunlar laftan anlayan beri gelsin.

5 yaşında çocuğum bir arkadasin dolabini açmıştı hemen tepki vermiştim.
beni azarlamisti ayy o çocuk bırak yarın büyüsün aç desen yine açmaz rahat bırak çocuğu v.s vs
benim için ters.başkalarının evinde izinsiz dolap vs karıştırma nefret ederim.kaldi ki 12 yaş koca çocuk.
sizin evde belliki yiyecek çeşidi daha fazla.çocuklar için daha cazip lezzetli şeyler bulunuyor demekki dolaplarda.
alenen istemeye çekiniyor ama engelde olamıyor.
karıştırmasına fırsat vermeden geldiğinde kek varsa bir dilimde ona verseniz mesela karistirmaz.yaptığı yanlış ama olay sadece karıştırmak degil yemek olunca kiyamiyorum.kayın gibi değil de çocuk gibi görüp arada çikolata felan alın evinize gelince verin bence.
İnanın yapıyorum veriyorum ne varsa evde. Mesela ben ona bişey verdiğim zaman bile, evden çıkmadan önce kesin kesin bi karıştırır dolapları. Aslında biz o kadar cok abur cubur da almıyoruz. Görseniz öyle herşeye papuç kadar dili var istemeye çekindiğini de pek sanmıyorum açıkcasııı çünkü büyümüşte küçülmüş gibi..

Yorumlara da inanamadım.
Benim evime 12 yaşında çocuk gelse o yedikçe keyiflenirim ya.
Ben de kendimi katı, sert biri bilirdim.
Pardonda ben yemesinden mi şikayetçiyim yoksa evimi karıştırmasından mı ?yahu ne varsa önünede sersem genede dolapların altını üstüne getiriyor hergün bide ben biliyorum karıştırdğını ona ragmen 'ben bii su içiiim' diyo . Özellikle benim evden cıkmamı bekliyor ne işi var benim evimde ben yokken? Bariz bi şekilde benim çıkmamı bekliyor ya. Anlamayacak mıyım ben bunu? Siz rahatsız olmazsınız sanırım böyle bi durumda ne güzel(hiç sanmıyorum ) muhim olan yemesi değil bu tavırları beni rahatsz ediyo ..

Kaynım deyince büyük adam sandım. 12 yaşında çocuktan kaynım diye bahsediyor.
Bu ne işsizlik.

Kek, salam alım yiyormuş. Bırakın yesin battınız mı?
Yemeyi içmeyi esirgeyen insan kadar iticisi yok. Bu kadar dar kalpliliği içim almıyor.
Ki öyle iyilik timsali biri filan değilim tam dersi dark side'ımın ağır bastığını söylerler.
Ne diyeyim en kısa o geldi uzatsak bu seferde 'niye uzatıyoooon diye topa tutarsınız :) başınıza gelmediği için bol keseden konusuyosunuz :) kaynım deyince ne oluyo ? Ufacık da maşallah görseniz beni ezer . Ne desek yaranamayız zaten insanlara

Not kısmına güldüm.ben onların evinde hiçbir yeri karıştırmıyorum, niye karıştıralım çocukmuyuz biz. Başka dolaplarımı karıştırsa kızarım. Ama mutfağı karıştırıyor ya kıyamam yiyecek arıyor. Demekki kv pasta börek vs yapmıyosa sizin ev cazip geliyor ona.
Gülünecek bisey yazmadım ama. Ne bileyim bende gidiyorum bi peçete bişey arasam sorarlar hemen. Hı Ben sorsam "senin evinimi yedi çocuk beeeee " derler :) sonra gelsin kavga gürültü. Bizzat yaşadım benzerini ilk senemde :)

Sorun varsa çözüm bulunurda 12 yaşında çocuğa kaynım demeniz komik. Tepkiniz ayrı komik. Ağır saçmalık bence.
Ne istersiniz ne diyeyim uzatsak bu seferde uzatmamıza laf söylersiniz her kelimede Eşimin Küçük kardesi yazana kadar kaynım daha mantıklı . Saçmalıksa komikse yorum yazmanıza gerek yoktu köşede gülseydiniz kendi kendinize :KK53:

Ben aldırış etmezdim abisinin evi istediğini yesin içsin dolabı açsın kendi evi gibi rahat etsin isterim evime gelen.. ha kendi çocuğum olsa kimsenin evinde dolapları karıştırmamasını söylerdim ama çocuk bunu öğrenmemişse, kimse bu konuda terbiye vermemişse, abisinin evini bu kadar benimsemişse neden bozayım 12 yaşında çocuğu.. tamam çok küçük değil ama yine de çocuk.. noluyor yani karıştırınca döküyor mu kırıyor mu? Sorun yediği sucuksa kekse ve sucuğu keki küçücük çocuktan sakınıyorsan kendini bi sorgula bence ya..
Sakınmadığımı 100. Yazışım sanırım . Konu yemesi değil. Benim evden gitmemi bekleyip ben gittikten 15 dk sonra gelmesi. Bakın geldi oyalandı oyalandı tvye felan bakarak. Yemek için yukarı çıkıcaz. Hadi gidelim dedim daha kalkmıyor. En son kızımı aldm tv yi kapatttm tam kapıdan çıkıyorum tekrar hadi canm dedim " ben bi su içiyim " dedi. Ben cıktım artık . Bi 10 dk Sonra eşim geldi bizm eve işten . Noldu demiş eşim, oda 'tabakları aldım ' demiş. Ya anlamıyorum kendi evindede su içebilir? Yada ben orda kızımı giydirirken kalkıp içebilir? Ben kapımı kitleyip çıkıcam sonuçta. Birde hergün mü olur bu ? Her fırsatta mı olur? Bikere iki kere olsa anlarımda biyerden sonra insanın gözüne batıyor ve insan o anki halinden tavrından anlıyor az çok.

Son düzenleme:
Elbette ki karıştırması hoş değil ama sizden çekiniyor gibime geldi.
Kendi öz kardeşiniz olsa konu açar mıydınız orası muamma.
Yaşı çok büyük değil ,özeniyordur belki keklere,pastalara
Benim kardeşim var 15 yaşındaydı o zamn evime geliyordu ben o izni o rahatlığı verdim dedim ki istediğini al ye ben yiyecek konusunda sakınmam ha benim öz kardeşim ama eşimin de kaynı oluyor o zaman izin vermese kızsa bozulurdum.
Karıştırmasına haklı demiyorum ama siz de çocuga ,canım canın ne isterse bana söyle ya da al deseniz gizli gizli karıştırmaya yeltenmez
Burası abinin evi yiyip içebilirsin ama dışarıda öyle davranman hoş değil diye güzelce konuşabilirsiniz.
Bunu sadece mutfakta yiyecek aradıgı için söylüyorum yoksa özel odalarınıza girse karıştırsa elbette ki olmaz.
Teşekkğr ederim yorumunuz için. Aslında benden hiç çekinmez. Birsey mi oldu pat büyük adam gibi laf söyler. Evet kek pasta seviyor ama yaptığm zaman eşime bile vermeden direk onlara götrüyorum . Götürdüğümün günü dahi gelip kurcalıyor . Birde sürekli benm evden cıkmamı kolluyor bunu cok net anlıyorum. Bazen ben yukarı çıkınca "ben gidiymde yürüteçi getireyim 'diyor. Hemen alıp çıkacağı yerde ama en az 10 dk sonra geliyo. E haliyle insan düşünüyor ..

Back
X