Mutfagı karıştırıp duran kaynım

Çok açıkladım veriyorum yiyor çıkmadan önce gene mutfağı didikliyor . .
Konu sahibesi, siz de alın çocuğu eşinizle beraber konuşun. Kayınvalidenizden çekiniyorsanız eşiniz annesiyle konuşsun. Biz misafirlikte ikram edileni bile gözüne bakıp onay alarak yerdik. Eşek kadar velet, bugun sizin evi didikleyen yarın başkalarının evinde neler yapmaz. Biraz daha büyür mutfak yerine odanıza ceplerinize cüzdanınıza dalar. Bırakın burda şikayet edip sakin kalmayı , bir an önce harekete geçin. İnsanlar doğurmayı matah bir şey sanıyor asıl önemli olan düzgün yetiştirmek. Ayrıca sizin evinizde bu kadar olmasını da anlamadım. Özel hayatınıza sınır çizin sürekli altlı üstlü iç içe olmanız sizin zararınıza...

Aynen ya en nefret ettiğim şey . Ekmeğide öyle yiyo günah yahu . Bebeğim var bide son ana bırakmayım diye dun gece uyumadım uğraştım. Ama ben ona yapacaımı biliyorum direk söylersem suçlu olurum alttan alttan yapıcam . Mutfğa girer girmez bende giricem peşinden dikdik bakıcam bugün aşırı sinirlendim aşırı :KK11: gerçi giridğimde ben çıkana kadar 3 bardak su içiyo gidiyim diye bekliyo gene

İçsin 10 bardak içsin :)

Konuyu basindan beri okuyorum anlamadigim tek sey neden bu kadar sessiz oldugun.
Istersr o cocuk 5 yasinda olsun 5 yasindaki cocuk bile bilir dolap acilmamasi gerektigini.
Ilk yaptiginda tepki verirdim cok sabirlisin.
Bakalim ne tavir takinacak diye beklemeyin "x mutfaga girmiyorsun ne istiyorsan ben veririm senden esirgemiyoruz bir seyi ama sen ikramlari rezil ediyorsun yeter artik" diye sert bir sekilde soyleyin baskalarinida umursamayin.

Bence zamanında ses çıkarmış başka seyere kocası, kv vs birlik olup silindir gibi geçmişler konu sahibinin üzerinden o da huzurunu kaçırmak istemiyor

Bayiliyorum aman cocuk yapsin diyenlere. Karnim ac desin canim cekti desin her sey feda olsun ama gayet yetiskin bir adam kurnazliginda su içicem diyip keki yemesi, bir yerleri kurcalamasi nedir? Sadece acip bakmiyor bir de alıp yiyor daha kötü. Ben gayet sinirlenirdim o yasta ki cocuk kucuk degil gayet bilinçli yapilmis bir hareket. Aynı şeyi 24 yaşindaki erkek akrabam yapmisti.
Benim görümcemde eve gelir mutfağa dalar önüne ne gelirse yer ama ben sorun etmiyorum abisinin evi yabancı değil neticede
Herşeyi soracak değil yatak odasını karıştırsa neyse dicem de mutfak bu yani

Arkadaşlar basit bi konu olabilir ama sormak istedim. 12 yaşında kaynım var her fırsatta mutfagmı karıştırıyor. Fırsat kolluyor karıştırmak için. Altlı üstlüyüz. Yukardan aşagı iniyo (sözde kızımı sevmeye)ben bi su içiyim diyip mutfagı karıştırmaya başlıyo. yiyecek bişeyler arıyo. Sucuk salam tatlı ne bulursa. Sormadan da alıyor. Geçen kek yapmıştım üstünü bezle örttüm buzdolabının üstüne koydum . Ne olduğnu bilmediği halde Baktım uzanmaya calısıyo beni görünce " uff bardaklar nerde" diyo kendi kendne. ( bardaklar 2 senedir aynı yerde.) Son 1 dilim kalmıştı oda kurumuş taş gibi. Dün Onu bile almış düşünün :KK70: Ben yukarı cıkacaksam evde benim çıkmamı bekliyo öyle. ben tam çıkarken ' ben su içiyim de geliyim 'diyo , yukarda su yok mu çocuk? Biara görümcemin ufak kızı varken aynı şeyi yaptı, kız bende susadım dedi ona sen yukarda içersin dedi. Hep aynı mesele . Dün yukardan indim kızımın yürüteçini o getirdi ' ben su içiyim bi'diyo tek tek dolapları açıyor.
Sinir oluyorum artık ya.

Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne düşünürsünüz hanımlar ? Çocuk canı çekmiştir diyip geçmeli miyim? Yoksa bidaha yakaladığımda noldu bişeymi bulamadın ' vs diye sorsam mı?

Not: ben onların evinde hiçbişeye dokunmam . Dokunursamda sorar kv ne oldu diye. Beni rahatsız eden yemesi değil sürekli gıcıklığım için yaparmış gibi karıştırması.

Birşey demeyin lütfen çünkü 12 yaşında bir çocuk bu .
Sanırım sizde olanlar lezzetli geliyor,istemeyede utandığından su içme bahanesi ile bulduğunu yemek istiyor yavrucak.
Kv ve sizin ilişkinizi bir tutmayın,SİZLER AKLI SELİM o ise 12 yaşında bir çocuk.

Sakınmadığımı 100. Yazışım sanırım . Konu yemesi değil. Benim evden gitmemi bekleyip ben gittikten 15 dk sonra gelmesi. Bakın geldi oyalandı oyalandı tvye felan bakarak. Yemek için yukarı çıkıcaz. Hadi gidelim dedim daha kalkmıyor. En son kızımı aldm tv yi kapatttm tam kapıdan çıkıyorum tekrar hadi canm dedim " ben bi su içiyim " dedi. Ben cıktım artık . Bi 10 dk Sonra eşim geldi bizm eve işten . Noldu demiş eşim, oda 'tabakları aldım ' demiş. Ya anlamıyorum kendi evindede su içebilir? Yada ben orda kızımı giydirirken kalkıp içebilir? Ben kapımı kitleyip çıkıcam sonuçta. Birde hergün mü olur bu ? Her fırsatta mı olur? Bikere iki kere olsa anlarımda biyerden sonra insanın gözüne batıyor ve insan o anki halinden tavrından anlıyor az çok.

ben bir su içeyim dediğinde suyunu vereyim tatlım de ona su ver. içmesini bekle sonra hadi birlikte gidiyoruz kapıyı kitlicem, bu arada ne zaman ne istersen benden isteyebilirsin ama evde yalnız olman doğru değil başına bir şey gelir allah korusun birlikte çıkalım evden de.

Arkadaşlar basit bi konu olabilir ama sormak istedim. 12 yaşında kaynım var her fırsatta mutfagmı karıştırıyor. Fırsat kolluyor karıştırmak için. Altlı üstlüyüz. Yukardan aşagı iniyo (sözde kızımı sevmeye)ben bi su içiyim diyip mutfagı karıştırmaya başlıyo. yiyecek bişeyler arıyo. Sucuk salam tatlı ne bulursa. Sormadan da alıyor. Geçen kek yapmıştım üstünü bezle örttüm buzdolabının üstüne koydum . Ne olduğnu bilmediği halde Baktım uzanmaya calısıyo beni görünce " uff bardaklar nerde" diyo kendi kendne. ( bardaklar 2 senedir aynı yerde.) Son 1 dilim kalmıştı oda kurumuş taş gibi. Dün Onu bile almış düşünün :KK70: Ben yukarı cıkacaksam evde benim çıkmamı bekliyo öyle. ben tam çıkarken ' ben su içiyim de geliyim 'diyo , yukarda su yok mu çocuk? Biara görümcemin ufak kızı varken aynı şeyi yaptı, kız bende susadım dedi ona sen yukarda içersin dedi. Hep aynı mesele . Dün yukardan indim kızımın yürüteçini o getirdi ' ben su içiyim bi'diyo tek tek dolapları açıyor.
Sinir oluyorum artık ya.

Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne düşünürsünüz hanımlar ? Çocuk canı çekmiştir diyip geçmeli miyim? Yoksa bidaha yakaladığımda noldu bişeymi bulamadın ' vs diye sorsam mı?

Not: ben onların evinde hiçbişeye dokunmam . Dokunursamda sorar kv ne oldu diye. Beni rahatsız eden yemesi değil sürekli gıcıklığım için yaparmış gibi karıştırması.
ben de hoşlanmazdım ama karsındakı kucuk bır cocuk

Birşey demeyin lütfen çünkü 12 yaşında bir çocuk bu .
Sanırım sizde olanlar lezzetli geliyor,istemeyede utandığından su içme bahanesi ile bulduğunu yemek istiyor yavrucak.
Kv ve sizin ilişkinizi bir tutmayın,SİZLER AKLI SELİM o ise 12 yaşında bir çocuk.

(YAVRUCAK) :D

Bugün misafirime yaptığım pastayı mafetmiş ! ! Sabrım taştı artık ! Babamın oğlumu ben bu çocuğa sabretmek zorundaıym sizde bol keseden atın atın, aynısını senin eşinin ailesi yapsa evden kovarsın belki be ! Zaten zorla duruyorum bana kalsa aç kalmak bile bundan daha iyi. Sizin misafirinize yaptığınız pastayı gelip üstünün krem santisini yeyip altındaki keki paramparça etseler ne diyceksiniz aaa tabi o Daha COCUKKKK canım nolcak sanki. Zıkkım yesin misafirler. O çocuk nede olsa canı cekmiş bi dilim almak yerine pastayı mafetmiş bişey olmaz dersiniz. He buarada kv bizim burda olmamızla keyf sürüyo zaten . Aklı cıkıyo oglu gider diye. Aman SİZİN GİBİ insanlar basına gelmeyince anlamaz. Buarada BİZİM GİBİ olsalar da keşke kimsenin evini barkını izinsiz didiklemeseler.
Aman Ya Rabbim!!!!!
eee kv nize söylemediniz mi bu ne rezalet diye
olaya müdahale edin lütfen pastanın resmini çekip eşinize gönderseydiniz

Yani 7 yaşına girecek yavrum var 4 yaş sonrası gözümde hep yavrucak gibi olduğu için öyle dedim.
Amin ECMAİN :)
Canım seninki daha küçük ona yavrucak kelimesi yakışıyorda 12 yaş çocuk yaşı değildir allah aşkına benimde 13 yaşında kaynım var yani kaynım kelimesini mecbur kullanıyorum eşimin kardeşi olduğu için yoksa benimde kardeşim gibi :) ama bayağı ergenlik dönemine adım atmış çocukluktan ergenliğe geçmiş insan onlar :) yavrucak kelimesi hiç uymadı kız :D Allah sana bağışlasın evladını bu arada canım :)

12 yasindaki cocugu amma kuculttunuz he. Gayet akli basinda olmasi gereken bir yas. Neredeyse eli kolu tutmayan istediklerini soyleyemeyen aciz bir birey olarak bahsetmissiniz. Benim babam 12 yasinda sigortali isci olarak tamircide ise baslamis 14 yasinda ustabasi olmus. Siz neyden bahsediyorsunuz. Cocuk dediginiz insanlar kucuk birer yetiskin aslinda. Kundaktan itibaren. Eger bu yonde yetistirilirse kucuklukten beri sorumluluk sahibi ne yaptigini bilen insanlar olurlar. Yok aman cocuktur mantigiyla buyuturseniz 40 yasina da gelse olgunlasamaz.

12 yasindaki bir birey yemek yapacak becerilere sahip olmalidir, yapilmis yemegi mahvedecek kadar simariklik degil.

Bunu mu kafasına taktınız, sizin kardeşiniz olsa eşinizin zoruna gider miydi?
Yesin, içsin rahat bırakın çocuğu. Siz katı davrandıysanız gizlice yapıyordur. Siz de birlikte götürün mutfağa, koyun önüne.

12 yaşındaki birey artık kuralları bilecek yaştadır. Konu sahibi duygusal gerginliğinizi bırakıp karşınıza alıp konuşun. Mutfaktan gizli gizli birşeyler almamasını son o keke yaptığı şekilde davranışının çok kötü bir şey olduğunu belirt. Hoşlanmadığını söyle.

bence güzellikle sorabilirsiniz başkalarının evinin karıştırılmayacağını bilecek bir yaşta küçük diyenlerede çok şaşırdım

Back
X