Mutfagı karıştırıp duran kaynım

her geldiğinde bol bol ikram edin ona, iyice gözü doysun, yemek istemese bile önüne koyun tabağını, bol bol bıkana kadar ikram edin, neticede gözü doyup gizli gizli alıp yeme ihtiyacı duymayacaktır, gizli gizli karıştırarak alıp yemesi onun için daha cezbedici ve oyun gibi, yakalandığında bardak nerde falan deyip bir taraftan da yiyeceği şeylerin yerlerini tespit etmesi falan sahneler canlandı gözümde şlikidski , neyse diyeceğim şey şu ki, karıştırma huyuna kızmanızı haklı buluyorum çocuğun gözü de aç ve o yüzden böyle kendince atraksiyonlar yapıyor ve bu bence ona çok zevkli geliyor, gizli gizli yaptığı şeyleri hazır önüne sunun kaçamak olarak yaptığı şeyden, karıştırmaktan falan bir süre sonra artık tat almıcaktır.

Oturun konusun güzelce eğer cani bir seyler istiyorsa sizden isteyebilecegini yaptigi hareketin yanlış olduğunu anlatın gelisme çağında bir erkek çocuk iştahı biraz fazla olabilir mazur görün kek falan pisirdiginizde özellikle cagirin ikram falan edin yapmaz bence bir daha

Gözüme batacak sekilde davranmasa zaten bu sekilde konusmam.. göze batmayacak birşey mi sizce ?? Umarım basınıza gelmez . Çünkü başlı başına sinir bozucu birşey ...

Aynen öyle çok haklısınız. Ki bardakların yerini benden daha iyi biliyor. Her yaptığım seyden de fazlasını onlara götürüyorum ama genede bizim ev daha cazip geliyor sanırım :) bide gitmemi beklemesi felan çok itici bence . Bende o gelince artık onun gitmesini bekliyormuş gibi yapıyorum . Ama dediğinizide uygulycam teşekkür ederim yorumunuz içn:)

benim erkek kardeşimde şuan 14 yaşında

bana gelince mutfağı karıştırır yiyecek bir şeyler arar

hatta bana gelmek için beni arar köfte patates tatlı olarak da tavuk göğsü yaparsan gelirim der

çocuk canı istiyor, annem çok tatlı yapmaz bana söyleyince ben hemen sallamasyonda olsa bir şeyler yapıyorum

belki sizinki de öyledir, onların evde çok abur cubur yoktur sizde varsa ondan istiyodur tabi söylese verirsiniz ama çocuk işte anlamıyor bilmiyorlar

Gözüme batacak sekilde davranmasa zaten bu sekilde konusmam.. göze batmayacak birşey mi sizce ?? Umarım basınıza gelmez . Çünkü başlı başına sinir bozucu birşey ...
Evet boyle dokul iste.. Sen sevmiyorsun onu sorun burada her hareketi batiyor..

Olay bence evini karıştırması, ha mutfağı karıştırmış ha başka bi odanı karıştırmış aynı şey. Bence uyarmayı bırak o geldiğinde mutfakta dur bakalım ne yapacak. Yani hepimiz çocuk olduk hiç birimiz ne kadar yakınımız olursa olsun hiçbirinin evine gidip mutfak karıştırmadık.
Seni sonuna kadar haklı buluyorum.
Tepkini göster ama kimseye söylemeden bire bir tepkini ver.
Hatta ve hatta gayet kızabilir bu yaptığının hoş olmadığını söyle.
Maalesef bazı çocuklar böyle doğalarında var.

Ne alaka ya ? Benim onu ne kadar sevdiğimi kv herkese anlatıyordu. Evde en çok küçük kaynını seviyo diye. Bu yaptığı bana arsızca geliyo ve hoşuma gitmiyo gayette normal .. bakalım biri sizin evinizi didiklerse ne kadar hosunuza gidecek..

onlara istediğiniz kadar götürün, ona sizin evde yedikler tatlı geliyor, siz onlara götürüyorsunuz ya, o yaptığınız şeyi beğeniyor sonra membağına inmek istiyor, kaynağına :)) sizde yedikleri daha tatlı geliyor, sizde gözü doyarsa bir daha yapacağını sanmıyorum, çünkü bi anlamı bi heyecanı kalmıcak, zaten istese de istemese de önüne geliyor olacak.
bu işi o karıştırmaya yeltenmeden önce davranıp bol bol ikram etmekle çözersiniz, hem yesin bol bol eviniz bereketlenir :)

Canım o yaşlarda çocuklar biraz yemeği severler,belli ki birazda obur bir çocuk:)
Mutfaktan çıkmadığına göre..
Bu çocuk 20 yaşına da gelince yapmaz diye düşünüyorum o yaşlarda biraz daha ağır abi olur en fazla yenge bugün ne pişirdin diye sorar..
Siz yinede güzelce konuşun bir iki üç derken evinizin düzenine alışır.
Hiç kalp kırmaya gerek yok hele ki bu yaşlarda ki çocuklar çabuk içine kapanır.
Bırakın abisinden çok sizi sevsin, saygı duysun

Doğru haklısınız:) aslında hiç aburcubur almayız biz. Açıyor ama hiçbişey de yok dolaplarda olsa bende yiyecegimde yok Yani

Ya bak bi konu daha allah askina cocuktur adi altinda herseyi yapmalarina izin vermeyin.bunun adi kesfetmekse kendi evinde kesfetsin.20 aylik kizim var evde istedigi herseye karisir ama birinin evinde izin vermemeye calisirim.kaldiki 12 yas ne cocugu yahu.bence cok ayip bi hareket birinin dolaplarini karistirmak cocukca degil.mutfagi degilde yatak odasini karistirsa ayni tepkiyi verir miydik.bence guzle bi dille soyleyin cocukca dusunseydi su iciyorum demezdi.ozgurluk baskasinin dolaplarini karistirmak degil

yani arkadaşlar 12 yaş hiç de küçük değil. çocuk o daha diyenlere hayret ediyorum. 12 yaşında artık yetişkin olma yolunda demek. bu yaşta çocuklar başkasının evini karıştırmanın yanlış olduğunu bilir. zaten yanlış olduğunu bilmese gizli yapmaz. bende olsam rahatsız olurdum. Terslemeden güzelce konuşabilirsin canım.

Gerçekten konu sahibinin sabrına hayran kaldım. Hem hakaret edin, hem tahrik edin, hem konuyu saptırın, yinede karşılığında hakaret içermeyen cevaplar alın.

Bi derdi olan konu açıyor. Kadının derdi bu. Sağa sola çekmenim bir anlamı yok. Fikir istemiş, fikir veriyoruz. Siz habire aşağılama peşindesiniz. Neden?

İnanın bende onu çok seviyorum ama bu hareketi çok battı bana kendime yakıştırmıyorum ama bi süre sonra bilerek mi yapıyo acaba diye düşünmeye başladım. Eşimle yanlızken bi konu açıldı eşim tarafından,bende böyle böyle diye söyledim. Tabiki şikayet eder gibi söylemedim. Oda 'Aa bak sen ,demekki senle arası çok iyi yoksa hayatta yapmaz öyle bişey hele ben varken hiç yapamaz ' dedi bişey demedim bende ayıp olur diye. Ama özellikle benim gitmemi beklemesi felan beni rahatsız etti sonuçta kapımı kitleyip çıkacağım o da evinde içsin suyu demi ama?

Cok cocukta var bu :)
O yüzden evine cocuk gelince cani cekebilecek seylerden ikram edersin, e buna ragmen karistirip kurcaliyorsa uyarirsin.
Zaten her sekilde cocugun baskasinin evini kurcalamasi, bunu bugune kadar ogrenememis olmasi yanlis, ama misafire kek yaptim o yüzden cocuktan sakladim demek de yanlis, bir dilim yesin ne olacak ki... o bir dilimi vermezsen koca keke daliyor işte.

Konu sahibi,
Çocuk çok kilolu mu ? Kayınvalide çok yaşlı mı ? Bunlar önemli çünkü o çocuğun yaşındayken ben anneannemlerle yasadigim için hiç abur cubur olmaz aldıklarıma da karşı cikilirdi katki maddeli kilo alacaksın vesaire diye. E hal böyle olunca ben de dışarıda yerdim tabii karıştırmadan sorarak. Ben genelde sormaya da çekinirdim ya neyse..
Kendi evinde kisitlaniyorsa eger kendi evinde de lokmalari sayiliyorsa boyle yapar maalesef. Ha yaptığı doğru mu hayır.
Yukarıda arkadaşlar yazmış zaten bir şey istersen bana söyle gibisinden

Neyse ne diyeyim amann hayat iste su anda evimin didiklenmesini gec hirsiz gelip biseyler alsa evimden umurumda degil..simdilerde daha da hosguruluyum..genis oldum heralde:) tavsiye olarak birsey yok bende hoscakal yapici olarak cozmen dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…