Gözüme batacak sekilde davranmasa zaten bu sekilde konusmam.. göze batmayacak birşey mi sizce ?? Umarım basınıza gelmez . Çünkü başlı başına sinir bozucu birşey ...Bosuna yaziyoruz. Konu sahibinin sorunu tamamen kucuk kayni olmus ne yaparsa yapsin gozune batacak yanlis anlayacak bana masum gelmiyor konu sahibi malesef..yapici degil zaten yapici bir sekilde yaklasmaya calissa konu buralara gelmezdi. Bir sekil de cozerdi. Su anda biriktiriyor. Yaptiklarini cocugun az once ne diyor. Evliligi cocuk oyuncagina cevirdiniz demis. Halbuki onu duymus soylemis olasiligini dusunmuyor. Direk soyluyor. Gercek den zor 12 yasin bu unvani almasi.
Aynen öyle çok haklısınız. Ki bardakların yerini benden daha iyi biliyor. Her yaptığım seyden de fazlasını onlara götürüyorum ama genede bizim ev daha cazip geliyor sanırım :) bide gitmemi beklemesi felan çok itici bence . Bende o gelince artık onun gitmesini bekliyormuş gibi yapıyorum . Ama dediğinizide uygulycam teşekkür ederim yorumunuz içn:)her geldiğinde bol bol ikram edin ona, iyice gözü doysun, yemek istemese bile önüne koyun tabağını, bol bol bıkana kadar ikram edin, neticede gözü doyup gizli gizli alıp yeme ihtiyacı duymayacaktır, gizli gizli karıştırarak alıp yemesi onun için daha cezbedici ve oyun gibi, yakalandığında bardak nerde falan deyip bir taraftan da yiyeceği şeylerin yerlerini tespit etmesi falan sahneler canlandı gözümde şlikidski , neyse diyeceğim şey şu ki, karıştırma huyuna kızmanızı haklı buluyorum çocuğun gözü de aç ve o yüzden böyle kendince atraksiyonlar yapıyor ve bu bence ona çok zevkli geliyor, gizli gizli yaptığı şeyleri hazır önüne sunun kaçamak olarak yaptığı şeyden, karıştırmaktan falan bir süre sonra artık tat almıcaktır.
Evet boyle dokul iste.. Sen sevmiyorsun onu sorun burada her hareketi batiyor..Gözüme batacak sekilde davranmasa zaten bu sekilde konusmam.. göze batmayacak birşey mi sizce ?? Umarım basınıza gelmez . Çünkü başlı başına sinir bozucu birşey ...
Olay bence evini karıştırması, ha mutfağı karıştırmış ha başka bi odanı karıştırmış aynı şey. Bence uyarmayı bırak o geldiğinde mutfakta dur bakalım ne yapacak. Yani hepimiz çocuk olduk hiç birimiz ne kadar yakınımız olursa olsun hiçbirinin evine gidip mutfak karıştırmadık.Arkadaşlar basit bi konu olabilir ama sormak istedim. 12 yaşında kaynım var her fırsatta mutfagmı karıştırıyor. Fırsat kolluyor karıştırmak için. Altlı üstlüyüz. Yukardan aşagı iniyo (sözde kızımı sevmeye)ben bi su içiyim diyip mutfagı karıştırmaya başlıyo. yiyecek bişeyler arıyo. Sucuk salam tatlı ne bulursa. Sormadan da alıyor. Geçen kek yapmıştım üstünü bezle örttüm buzdolabının üstüne koydum . Ne olduğnu bilmediği halde Baktım uzanmaya calısıyo beni görünce " uff bardaklar nerde" diyo kendi kendne. ( bardaklar 2 senedir aynı yerde.) Son 1 dilim kalmıştı oda kurumuş taş gibi. Dün Onu bile almış düşününBen yukarı cıkacaksam evde benim çıkmamı bekliyo öyle. ben tam çıkarken ' ben su içiyim de geliyim 'diyo , yukarda su yok mu çocuk? Biara görümcemin ufak kızı varken aynı şeyi yaptı, kız bende susadım dedi ona sen yukarda içersin dedi. Hep aynı mesele . Dün yukardan indim kızımın yürüteçini o getirdi ' ben su içiyim bi'diyo tek tek dolapları açıyor.
Sinir oluyorum artık ya.
Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne düşünürsünüz hanımlar ? Çocuk canı çekmiştir diyip geçmeli miyim? Yoksa bidaha yakaladığımda noldu bişeymi bulamadın ' vs diye sorsam mı?
Not: ben onların evinde hiçbişeye dokunmam . Dokunursamda sorar kv ne oldu diye. Beni rahatsız eden yemesi değil sürekli gıcıklığım için yaparmış gibi karıştırması.
Ne alaka ya ? Benim onu ne kadar sevdiğimi kv herkese anlatıyordu. Evde en çok küçük kaynını seviyo diye. Bu yaptığı bana arsızca geliyo ve hoşuma gitmiyo gayette normal .. bakalım biri sizin evinizi didiklerse ne kadar hosunuza gidecek..Evet boyle dokul iste.. Sen sevmiyorsun onu sorun burada her hareketi batiyor..
Aynen öyle çok haklısınız. Ki bardakların yerini benden daha iyi biliyor. Her yaptığım seyden de fazlasını onlara götürüyorum ama genede bizim ev daha cazip geliyor sanırım :) bide gitmemi beklemesi felan çok itici bence . Bende o gelince artık onun gitmesini bekliyormuş gibi yapıyorum . Ama dediğinizide uygulycam teşekkür ederim yorumunuz içn:)
Seninki yine küçükmüş. Benim ki 23 yaşında değil mutfak banyo dolaplarına kadar bakıyor her geldiğinde.
En son diyivercem valla artık ped mi lazım ne arıyorsun banyo dolabında diye
Canım o yaşlarda çocuklar biraz yemeği severler,belli ki birazda obur bir çocuk:)İyide isterse 30 yasında olsun evimi ne hakla karıştırıyor ne bilenmesi allah askına. 4 degil 5 degil 12 yaşında herşeyide bilen bi çocuk. Benim evden gitmemi bekliyorsa ne belli başka odaları karıştırmadığı? İyi siz çocuğunuzu öyle yetiştirirsiniz o zaman. Bu çocuk yarın 20 yasınada gelse aynı sekil davranacak . 5 yasındaki cocuktan bahsetmiyoruz . 12 yaşındagayette bilmiş. Eşimle kavga edince ' evliliği oyuncak sanıyorlar ' diye laf vurmayı bilen çocuk başkasının evini karıştırmamayıda bilsin bi zahmet
Doğru haklısınız:) aslında hiç aburcubur almayız biz. Açıyor ama hiçbişey de yok dolaplardabenim erkek kardeşimde şuan 14 yaşında
bana gelince mutfağı karıştırır yiyecek bir şeyler arar
hatta bana gelmek için beni arar köfte patates tatlı olarak da tavuk göğsü yaparsan gelirim der
çocuk canı istiyor, annem çok tatlı yapmaz bana söyleyince ben hemen sallamasyonda olsa bir şeyler yapıyorum
belki sizinki de öyledir, onların evde çok abur cubur yoktur sizde varsa ondan istiyodur tabi söylese verirsiniz ama çocuk işte anlamıyor bilmiyorlar
Gerçekten konu sahibinin sabrına hayran kaldım. Hem hakaret edin, hem tahrik edin, hem konuyu saptırın, yinede karşılığında hakaret içermeyen cevaplar alın.Evet boyle dokul iste.. Sen sevmiyorsun onu sorun burada her hareketi batiyor..
İnanın bende onu çok seviyorum ama bu hareketi çok battı banaCanım o yaşlarda çocuklar biraz yemeği severler,belli ki birazda obur bir çocuk:)
Mutfaktan çıkmadığına göre..
Bu çocuk 20 yaşına da gelince yapmaz diye düşünüyorum o yaşlarda biraz daha ağır abi olur en fazla yenge bugün ne pişirdin diye sorar..
Siz yinede güzelce konuşun bir iki üç derken evinizin düzenine alışır.
Hiç kalp kırmaya gerek yok hele ki bu yaşlarda ki çocuklar çabuk içine kapanır.
Bırakın abisinden çok sizi sevsin, saygı duysun
ben küçükken annem çorba yapıp konu komşunu eline verip aa bak yeyzesi kızıma ne getirmiş diye gösteririd yerdim onu ama evdeki şeyleri cnım istemesdi ki ben sonradan olan baya bir gec gelen bebekmiş çok özenerek büyütmüş annem beni ama malasef evde yemediğim peyniri başkasının evinde kıtlıktan çıkmış gibi yerdim
kızlar şükredin halinize
benim kv, koca koca görümcelerim evimin her yerini karıştırır
yatak odam, çekmeceler vs...
o yüzden bu çocuğun ki masum geldi
Neyse ne diyeyim amann hayat iste su anda evimin didiklenmesini gec hirsiz gelip biseyler alsa evimden umurumda degil..simdilerde daha da hosguruluyum..genis oldum heralde:) tavsiye olarak birsey yok bende hoscakal yapici olarak cozmen dilegiyle..Ne alaka ya ? Benim onu ne kadar sevdiğimi kv herkese anlatıyordu. Evde en çok küçük kaynını seviyo diye. Bu yaptığı bana arsızca geliyo ve hoşuma gitmiyo gayette normal .. bakalım biri sizin evinizi didiklerse ne kadar hosunuza gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?