Bende portakalın tadını ve aromasını çok sevdiğim için gerçekten çok güzel oluyorkışın kesinlikle portakal reçelini denemeliyim çok güzel görünüyor :)
Efser eline sağlık.Elma marmelatını ilk kez gördüm.Vişne ve kızılcığı ayrı ayrı yaparız biz.İkisi birden de güzel görünüyor.Hazır ramazan şerbetleri var ya onlara benzemiş.Güveç de eminim çok güzel olmuştur.Bir de odun ateşindeyse yemeye doyum olmaz heralde.
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 793385 Eki Görüntüle 793386
Bir mutfak tartısı aldımatölyeme dahil ettim
Bazi tarifler gr ile tarif veriyor çok cansıkıçı
Bundan sonra artık kaç adet girdiğini gr yada pratık ev eşyalarıyla(bardak vb) size net ağırlıklarını söyleyeçeğim
Korksun gramlı tarifler ben geliyorum
Hayırlı olsun canım:)Evet ben de çok gıcık oluyorum gramlı tariflere.Bunu daha çok entel ahçılar ve entel blok yazarları yapıyor.Eki Görüntüle 793385 Eki Görüntüle 793386
Bir mutfak tartısı aldımatölyeme dahil ettim
Bazi tarifler gr ile tarif veriyor çok cansıkıçı
Bundan sonra artık kaç adet girdiğini gr yada pratık ev eşyalarıyla(bardak vb) size net ağırlıklarını söyleyeçeğim
Korksun gramlı tarifler ben geliyorum
Hayırlı olsun canım:)Evet ben de çok gıcık oluyorum gramlı tariflere.Bunu daha çok entel ahçılar ve entel blok yazarları yapıyor.Biz de faydalanırız artık senden:)
Efserr Harikasin yaa hamarat hatunlari gormek beni mutlu ediyor nedense
Hepsi birbirinden guzel gece gece isyan edesim geldi rejimdeyim de
Bende bi yemek topigi acicam da tam karar veremedim ne yapacagima
Komsu kabul ederseniz tabi ki
Of cok acikdim yaptiklarin cok guzel
Canımhoşgeldim benim atölyeye. Bende kanımca kararınca bişeyler yapıyorum daha çok kilere yönelik tarifler var
Arada dayanayıp yemek tariflerde veriyorumcanım mutfak sonsuz bir uman bence her zamnan yeni keşifler var bence topiğini aç
ve paylaş lezzetlerinidestekçinim
Canım bende bir zamanlar diyeteydim 10 kğ verdimdiyet tarifleri topiğim var biraz kısa sürdü ama bazı sağlık probleri geçirdim bıraktım tekrar devam edeceğim inşalah
Buda linki bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/629596-saglikli-yasam-icin-tarifler.html#post30901671
Tesekkur ederim canim, bende kislik seyler hazirliycam da vakti gecmistir domatesin diye dusunuyorum daha erken yapcaktim da vakit olmadi
Gecmis olsun canim, diyet degilde saglikli beslenme seklinde olunca daha kolay veriliyo kilolar, belirli bi listeye uymuyorum sadece dengeliyorum bende..
Guzel guzel tariflerini bekliyoruz...
Efser; bayıldım bayıldım mutfağına..
Her sayfanı inceledim,uzun uzun baktım...
Tebrik ederim,devamını dilerim...
Mutfağı bende çok severim,çok yiyen biri olmasamda yedirmeyi çok seviyorum...
Dün pazardan 10 kilo domates aldım,ama domateslerim çok güzel..Senin tarifi de okudum,kabuklarını soymadan robotladın sanırım,bende öyle yapmak istiyorum.Köy biberide aldım..Oh süperim bu hafta bu işi halletmeliyim..:))
Ellerine sağlık:))
Canım sizden böyle sözler duymak dahada mutlu ediyor eğer faydam olduysa ne mutlu bana
Evet canım galiba kışlık menemenden bahsediyorsun :26:eğer oysa evet canım benim domatesler bahçe ince kabuklu olduğu için kabuğunu soymadan yaptım zaten robot hepsini parçalayıp küçültüğü için gerek yok kabuğunu soyupta vitaminin öldürmeye köy beriylede bir başka olur canım şimdiden kolay gelsin afiyet olsunçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?