mutfağım öncesi ve sonrası ve yine yapışkanlı folyo :D

elabusy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
138
16
68
İçel Mersin
mutfağımın önceki rengi üst dolaplar mat krem alt dolaplar mat siyahtı ve beni çok boğuyodu dolabımının kapaklarını değiştirmeyi düşündüm biraz pahalıya mal olacaktı bende parlak beyaz yapışkanlı folyo ile kapladım şimdi çok güzell sizede fikir vermesi açısından bu konuyu açtımm umarım beğenirsiniz..

yeni resimler 3. sayfada ....

Son düzenleme:
çok şık olmuş..benimde dolaplarım kahverengi ve o rengi sevmiyorum..değiştirememde çünkü lojmanda oturuyorum..canım bu folyoları nerden aldın nasıl yapıştırdın biraz anlatsana..

çok şık olmuş..benimde dolaplarım kahverengi ve o rengi sevmiyorum..değiştirememde çünkü lojmanda oturuyorum..canım bu folyoları nerden aldın nasıl yapıştırdın biraz anlatsana..

beğenmenize çok sevindimm.. cnm yapışanlı folyoyu internetten sipariş ettim özellikle parlak beyaz bulmaya çalıştım yapılışı folyonun üzerindede tarif edilio en önemli ayrıntı kabarıklık bırakmadan yapıştırmak bu konuda en çok nemli bi bez ve spreyle su püskürtmek çok işime yaradı çekmece kenarlarınıda ütüyle presledinmi oldu bitti biraz zahmetli gibi görünsede sonucu görünce herşeye değer diosun inan...

Çok güzel olmuş güle güle kullanının.
Kendiniz mi yaptınız?

çok teşekkür ederim evet ben yaptım hergün işten koşarak gel eve acele acele iki kapak kapla sonra hemen yemek falan bi hafta süründürdüm ama bitti...

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın bişeyi merak ediyorum kutu falan kapladım ama mobilyada kenarları açılıp kalkıyor mu folyonun bende lojmandayım yapsam giderken nasıl temizleyebilirim acaba geri çıkar mı izi kalıyor mu

çok şık olmuş bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım herkes çok beğendi..
bu folyolar resmen sihirli değnek gibi ortamı çok güzelleştiriyorlar...
benim gibi lojmanda oturanlara kiracılara çok pratik bir yöntem...
benim arkadaşım sırf değişiklik olsun diye bile kaplıyor...:) ama ben dolaplarımı kaplayamıyorum çünkü çok girinti çıkıntı var...folyo için biraz düz bir zemin lazım...
güle güle kullan canım...çok yakışmış..hiç kabarma yapmıyor, yapışkanı sökülmüyor..için rahat olsun..aylardır kullanıyorum ben bişeycik olmadı..üstelik benimki sulu bi yer...sürekli çeşmeden sular sıçrıyor ama hiç...fıstık gibi hala benimkiler..

çok teşekkür ederim kenarlarını ütüyle presliyorum ve kolay kolayda kalkacağa benzemiyor açıkcası evime çok misafirim gelir ve herkes bayıldı parlak beyaz mobilya gibi duruyor çok memnunum herkese tavsiye ederim....

çok teşekkürler ... su , buhar hiç bi şekilde etkilemio araştırırken en çok bu konulara bakmıştı... sende güle güle kullan canım ...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ilk baktığımda hanı neresi kaplanmış dedim sanki orjinal dolap gibi duruyo güle güle kullanın Aldığın yerin adını ve folyoların markasını verirmisin

Beşiktaşlı olduğum hatta olduğumuz için kesinlikle değiştirmezdik biz olsak

Şaka bir yana çok güzel olmuş.. Mutfağın iç açıcı ve canlı görünüyor. Güle güle kullan

çok güzel olmuş elinize sağlık

Çok güzel olmuş işçilik de malzeme de güzelmiş. Folyonun metresini kaça aldınız ve markası nedir

İnternete ne yazınca çıkar bunlar?
Şuan işime yaramıyor ama ilerde belki yarar, güzel olmuş, kabarma da yapmamış

arkadaşlar internetten kendinden yapışkanlı folyo diye aratınca çeşitli siteler çıkıo ben çok alan kaplayacağım için 15 metrelik parlak beyaz seçtim 60 tl ye almıştım mat veya parlak oluşuna göre fiyatlar değişiyo 5 metrelik rulolarda var ayrıca nasıl uygulanacağını anlatan videolarıda izlerseniz çok faydası olur yapımında yapacak olanlara kolay gelsinn...

gerçekten çok mantıklı bi fikir! bizle de paylaştığın için çok teşekkürler, büyük değişiklikler yapmadan da bu tarz şeyleri değiştirebilmek çok süper :)

çoook güzel olmuş emeğinize sağlık.Halılarımız aynı shagyy olan gerçi ben kaldırdım başedemedim mutfakla ama yıkatıp yatak odamda kullanıyorum.oturma odamda da vardı aynı halıdan onuda kaldırdım ama çoook şık duruyor.

Mrb yeni üyeyim bende mutfak dolaplarımın rengini değiştirme üzerine araştırma yapıyorum hatta sizin bu yapışkanlı folyo olayını görene kadar nerdeyse karar bile vermiştim.. Polisanın parlak beyaz boyasıyla boyayacaktım ama dolaplarını görünce şok oldum!! hiç bir fark yok boyanmış gibi .... aradan biraz zaman geçmiş acaba şu anki son durumları nedir? herhangi bir açılma veya dezavantaj yaratan bir durum çıktımı acaba... Bu arada ellerinize sağlıkk güle güle kullanınn gerçekten çok güzel olmuş... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…