mutfağım öncesi ve sonrası ve yine yapışkanlı folyo :D

bayıldım çok modern şık ve ferah olmuş
Teşekkür ederimm
gerçekten çok mantıklı bi fikir! bizle de paylaştığın için çok teşekkürler, büyük değişiklikler yapmadan da bu tarz şeyleri değiştirebilmek çok süper :)
Ben teşekkür ederim beğenilmesi beni çok mutlu edio... Evet kesinlikle maliyet konusunu düşününce aklımızı çalıştırmak zorunda kalıyoruz... nasıl daha uygun bi değişiklik yapabilirim diye
Bunlar çok pahalı tabi. Her milyoncuda çeşit çeşit var ve metresi 1 tl. Çünkü burdakiler 2 m kesinlikle yetmez. Biz 15 m kullanmıştık masrafımız da 15 tl di
Bu siteye göre hesaplarsak ohoo
ama canım 1 tl ye aldığın folyoyla kaplarsan ne suya dayanır ne buhara benim yaptığım kağıt plastik gibi hiçbirinden etkilenmiyo...
ayyy çok teşekkür ederimmm valla benim halılarımın çoğu shagyy bazen balkona çırpıyorum sonra içeri getirip tekrar süpürgeyle çekiyorum ama olsun güzelliğini görünce zahmetimede deyiyor bence.. sende güle güle kullan cnm..

canım boya meselesini bende araştırmıştım ... ama hiç denemedim ben bunu yapalı baya oluo şuana kadar hiç bi problem olmadı ben memnunum boya olsa bu kadar parlak olurmuydu emin değilim.. ve beğendiğin için sanada çok teşekkürlerr

ama canım 1 tl ye aldığın folyoyla kaplarsan ne suya dayanır ne buhara benim yaptığım kağıt plastik gibi hiçbirinden etkilenmiyo...

Koçtaş'ta da görmüştük 2m 16.99 TL'di. Adi gördüğün folyolarla aynı şekil. Hiç tahmin ettiğin gibi değil suya da dayanıyor buhara da bende yaptım çünkü ne kalkma ne de yırtılma hiçbir şey yok.

canım ellerine sağlık, çok akıllıca bir yöntem, güle güle kullan

gözlerıme ınanamadım yaa cok hos olmus gerckten tam oalrak markasını ve hangı sıteden aldıgınızı ogrenebılırmyım bırde yağ lekesı falan cabucak cıkarmı tellesem falan sorun olurmu?

gözlerıme ınanamadım yaa cok hos olmus gerckten tam oalrak markasını ve hangı sıteden aldıgınızı ogrenebılırmyım bırde yağ lekesı falan cabucak cıkarmı tellesem falan sorun olurmu?

öncelikle beğenmenize çok sevindim teşekkürler...
- Mykatcm Duvar Kad ve Dekorasyon ben bu siteden aldım metresine göre fiyatlar değişio parlak yada mat tercihe kalmış ben parlak kullandım.. ayrıca telle taşı ovsan yine çizilir canım ben normal bi bezle bile yağ lekelerini kolayca temizliyebiliyorum tellersem sanırım çizilir... umarım yardımcı olabilmişimdir...

annemler ıcın dusunuorum canım cook yardımcı oldun cok saol suan ki dolapları telle bıle zor cıkıo malesef ole bı bezle sılınıp cıkıcaksa guzellıgınden cok rahatlıgım ıcın denıycem.tekrar teşekkur ederız:)

Çok güzel ve şirin bir mutfak olmuş, koyu renk yerine beyaz gerçekten çok iyi seçim :) Folyo kaplaması kolay oldu mu bilmiyorum ama kesinlikle işe yaramış :)

bende fayanslarımı kapladım ama beyaz olduğu için kağıt bi kat daha istiyor :) siz hangi renkle kapladınız ve hala iyi durumdalar mı merak ettim :)

Çok güzel olmuşş. Elinize sağlık. Bende yapışkanlı folyo almaya karar verdim ama rizedeyim burda bulabilirmiyim bilmiyorum. Geçen gün buzdolabı süsü için mıknastıs aradıım hiçbiyerde bulamadım.

ben kirada oturuyorum dolaplardan geri sökerken dolaba zarar verirmi. Boyasını falan alır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…