20 yaşındayım ve mutfakta inanılmaz beceriksizim. Hani domates doğradığım bıçak bile elimde eğreti duruyor. Annem ve kardeşim çok becerikli ve hamarat olduğu için beni çok yadırgıyorlar, sürekli eleştiriyorlar bu yüzden mutfak işini hiç sevmiyorum. Evlenince sorun olmasından korkuyorum açıkçası. Benim gibi beceriksiz olup, evlenince altından kalkabilen var mı?
Canım zamanla alışırsın diye düşünüyorum. Nasılsa beceremiyorum diye bu işleri bir kenara bırakmamalısın. Bence annene yardım etmeye devam et. Yapa yapa öğrenirsin merak etme...
İs basa dusunce oyle yapiliyor ki
Beni annem prenses gibi buyutmustu simdi baya elim yatkindir evlendiggmin birinci ayinda herseyi yapmaya baslamistim bide benim esim sorunlu yemek seciminde ona ragmen
20 yaşındayım ve mutfakta inanılmaz beceriksizim. Hani domates doğradığım bıçak bile elimde eğreti duruyor. Annem ve kardeşim çok becerikli ve hamarat olduğu için beni çok yadırgıyorlar, sürekli eleştiriyorlar bu yüzden mutfak işini hiç sevmiyorum. Evlenince sorun olmasından korkuyorum açıkçası. Benim gibi beceriksiz olup, evlenince altından kalkabilen var mı?
1 kere 2 kere kirarsin dokersin unutursun yakarsin ama 3.de ogrenirsin kafana bu kadar takma kimse anasinin karnindan mukemmel cikmadi fazlasiyla yaparsın :)
Canım bıçak bende de acayip duruyordu deneye deneye elime yakıştırmayı başardım evlenmeden önce. Bu bir örnek tabii ki mutfakta el yatkınlığı zamanla olur uğraş pes etme. Sonra annenle kardeşine hava atarsın güzel yemeklerinle :)
Ona bakarsan benim de elimde eğreti duruyormuş öyle diyorlar ama yaptığım yemekleri beğenmeyen olmamıştır şimdiye kadar ben de yemek yapmayı çok severim. Sen de mutfağı seviyorsan korkma iyi kötü kendince bir şeyler yap. Böyle böyle öğrenirsin.