- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
Eski kuşak biraz böyle. Bence barışın gönlünü alın gidecekmiş zaten. Bir daha görememek var içinizde kalır. Allah kuzuya şifa versin inşallah
Amin sagolun.
Haklisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski kuşak biraz böyle. Bence barışın gönlünü alın gidecekmiş zaten. Bir daha görememek var içinizde kalır. Allah kuzuya şifa versin inşallah
Ona is gorunmuyor iste bunlar..
Kizim yaniyor kendisi de hasta, cuma gunu kardesimi ve esini yemege aliyor bizim evde..
Sonra onun grip tribini ben cekiyorum..
Cidden cok kiziyorum cok.
Çok ilginç..Ona is gorunmuyor iste bunlar..
Kizim yaniyor kendisi de hasta, cuma gunu kardesimi ve esini yemege aliyor bizim evde..
Sonra onun grip tribini ben cekiyorum..
Cidden cok kiziyorum cok.
Estafurullah niye hayırsız evlat olasınız?Valla kv ye yaziyormus gibi yazin.
Cok cok karisik kafam..
Yani ben hayirsiz evlat miyim neyim?
Gidip kendi girdi mutfaga, yapma etme asla takmaz zaten
O değil de oturup yedi mi yemekleri? Sadece yaptı mı?
Anneniz de benim cinsten
Evde biri hastayken sanki misafir gelecek gibi menü çıkarırım, benim stres atma yöntemim bu.
Anneniz de böyle muhtemelen ama bunu sizler için yaptığını söyleyerek teşekkür bekliyor bence azar yerine.
Çok geçmiş olsun, influenza çok zor ağır geçiyor biliyorum.
Domates peynir ekmek yetiyor
Bazen bir makarna
Bir corba..Normal zamanlarda da yeter saatlerce pişir uğraş 10 dakikada ye.Sacma buluyorum .Anneniz bu hasta haliyle yemek pesindeyse hasta degil bence insanin canı istemez hastayken.
Onceliginiz tabi ki cocuklar olacak.Alin bu sekilde anlatın ona da durumu izah edin.
Ben stres atmak için yapıyor belki diye düşündüm o an =)Yemeyi icmeyi cok sever, tabi yedi :)
Merhabalar,
Cok canimi sIkan bir konu var.
Gecen hafta 3 yasindaki kizima influenza teshisi konuldu,10 gun haliyle evde kaldi,krese gitmedi.
Cok zordu o inmeyen atesler..
Ayni anda annemde hasta oldu ama normal grip,1 aydir da bende kaliyor zaten.
Kizim hastayken gozum dunyayi gormedi ne mutfak ne bisey.
Annemde sagolsun yemeyi icmeyi sever, 1 kase corba ya da 1 cesit yemek asla yetmez, olse de o yemek bikac cesit yapilacak.
Kizim zaten kac kere yuksek atesten bayginlik gecirdi,cok korkunctu..
Annem bu surede mutfaga girip yine cesit cesit yemek yapiyor
Insan hastayken profiterol yapar mi? Ev pidesi acar miDelirecek hale geldim, cunku hem yapip hem soyleniyor.
Neyine yetmiyor ya bi tabak yemek, bi kase corba..
Neymis torunu icin yapiyormus ( bide oglum var) ve nasil vicdan varmis kimse hasta olduguna inanmiyormus
Artik en son baya yukseldim, yat dinlen sen caninin kiymetini bilmiyorsan ben mi senin yerine bilcem diye..
Istemiyorum Allah askina yapma diyorum..
Suan benimle konusmuyor, yarinda gidiyor
Neymis ona bakmamisim..
Ya mutfak tezgahinin onune kamp kurdu gercekten saka gibi, zaten gecem gunduzum birbirine girdi kizimin hastaligindan.
Tarhana,tavuk sote vs annem icin yemek degil, agzina surmez.
Ozur mu dilemem lazim ne bekliyor, ozur dileyeceksem ne diye dilemem lazim onu bile bilmiyorum, bir yol gosterirseniz mutlu olurum.
yapilanlar yeniyor mu onu merak ettim, bizim evde olsa anne bosuna yapiyosun yenmiyo hicbiri diye bi de ben ona soylenirdim muhtrmelen.
cok sinir bozucu haklisiniz, bu anneler bazen gercekten boyle sacma sapan davranabiliyor, ben kendimi tutamayip soylenip sonra da kendini kemiren tiplerdenim ustelik...
annemin de boyle degil ama benzer halleri var deliriyo insan gercekten. annemi cok seviyorum kiyamiyorum bir arada olalim istiyorum ama her bir araya geldigimizde kesin bi tatsizlik cikiyo. nadiren guzellikle ayriliyoruz. allah eksikliklerini godtermesin ne diyelimAz yemek yapalim diyince zaten bu zamana kadar bakamamissin cocuklarina diye laf sokuyor,gunde kac kere markete gidilir bilmiyorum.
Derdi doymak ve doyurmak.
Ve evet onca yemek yeniyor, dedigim gibi gozunu acamasa da yemegini yer annem,saglam yer, ben 3 gun yemek olmasa gik demem, o konuda cok zittiz.
Dinlenmeden mutfaktan cikmamasinin sebebi benmisimcesine bi ton trip atarak ayrildi evden.
Gercekten artik gelip gitmek istemiyorum, cok yipratiyor beni bu halleri.