- Konu Sahibi darksoulriver
-
hepsi çok güzel.gülegüle oturun.tamamen bitince resim bekliyoruz unutma.......:):)
Seramik seçimleriniz gerçekten çok güzel. Allah sağlıkla sıhhatle oturmak nasip etsin.:)
Ben size yardımcı olayım. Öncelikle lake cila sistemlerini ben önermiyorum.Önerirsem ileride kapaklarda ezilme, sararma, darbe izleri olduğunda eminim beni çok iyi hatırlamazsınız:)
Şimdi öncelikle gövde sistemlerinde mdflam ya da suntalam kullanılıyor. Kapaklarda ise membran kapak üzeri pvc kaplama ya da akrilik kapaklar ya da highgloss kapaklar kullanılıyor. Alt kısımlarda alüminyum baza dönüyoruz hem sağlam hem de gösterişli oluyor. Siz en iyisi bütçe planlaması yapabilen firmalarla çalışınız. Bu sayede bütçenize göre hangi sistemi kullanmanız gerektiği konusunda yardımcı olabilir. Ya da bütçenizi yazarsanız ben size ne malzemeler kullanmanız gerektiğini ve ne kadara mal olacağını yazayım ki kandırılmayın. Herkes her şeyi biliyormuş gibi davranmaktan vazgeçene kadar ben bildiklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Evet 150 lira ve aşağısında da bulabilirsiniz. Ama dikkat edin satış sonrası teknik destek nasıl işliyor, 1 ay sonra bozulduğunda muhatabınızı olacak mı? Bunları iyi araştırın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Ben size yardımcı olayım. Öncelikle lake cila sistemlerini ben önermiyorum.Önerirsem ileride kapaklarda ezilme, sararma, darbe izleri olduğunda eminim beni çok iyi hatırlamazsınız:)
Şimdi öncelikle gövde sistemlerinde mdflam ya da suntalam kullanılıyor. Kapaklarda ise membran kapak üzeri pvc kaplama ya da akrilik kapaklar ya da highgloss kapaklar kullanılıyor. Alt kısımlarda alüminyum baza dönüyoruz hem sağlam hem de gösterişli oluyor. Siz en iyisi bütçe planlaması yapabilen firmalarla çalışınız. Bu sayede bütçenize göre hangi sistemi kullanmanız gerektiği konusunda yardımcı olabilir. Ya da bütçenizi yazarsanız ben size ne malzemeler kullanmanız gerektiğini ve ne kadara mal olacağını yazayım ki kandırılmayın. Herkes her şeyi biliyormuş gibi davranmaktan vazgeçene kadar ben bildiklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
çok teşekür ederim hızır gibi yetiştiniz mutfagımız L şeklinde olacak orta büyüklükte 3.000-4.000.- TL civarı bütçe ayırmayı planlıyoruz üst dolapları beyaz yada kırık beyaz alt dolapları mürdüm düşünüyoruz.Aliminyum bazayıda sorar varsa model görürüm.Tezgah konusundada size danışayım siyah çimston istiyorum ama
Gerçekten teşekkür ediyorum size, hiç aklımıza gelmeyen şeyleri biz sormadan yazmışsınız.Ben zaten malzemeden hiç anlamıyorum.Yazılarınızı takip edeceğim.
Bu arada bikaç gün içinde laminantları da seçcem.Ama mutfağı ancak 1-2 ay sonra yaptırabiliriz.O zamana kadar hem araştırma yaparım, hem de size danışırım.Böylece bütçeme göre, en doğru kararı verceğime inanıyorum
Ankestreler hariç 5000 lira'ya orta büyüklükte ÇOK GÜZEL bir mutfak yaptırabilirsiniz. Tezgahlar'da çin graniti olmamasına özen gösterin taşın granit yazısına özellikle bakın. Balon kapak sistemleri son zamanların gözde uygulamalarından kullanılabilir pvc kaplama ile aynı kaliteyi verecektir ama ben yine de highgloss kapaklardan yararlanmanızı isterim aralarında çok az bir fiyat farkı vardır. Highgloss kapakların çift renkli olanlarını da inceleyebilirsiniz mesela mutfağınızın üst kısmı amerikan ceviz'i renginde alt kısmı beyaz olur ve kapaklarda diğer zıt rengin şeritleriyle kombine edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?