mutfak dolaplarımın rengi ( resimli)

mürdümle krem çok güzel uyar, ama tezgahla dolap arası ve duvar kağıdınızla zıt düşmez mi? bence duvar kağıdınızı düz krem yapın, öyle boyayın dolabı mürdüme... boyamasanız bile duvar kağıdınızla mozaik çok kalabalık olmuş, sade bir duvar kağıdı çok açar mutfağınızı. dolaplarınız böyle bile çok güzel aslında...

tşk ederim duvar kağıdımdan da em,n değilim zaten çok abartılı olduğunu düşünüyorum yakın zamanda badan yapıcaz o zaman söküp kren rengine boyamayı düşünüyordum

arkadaşlar ben mutfağımın rengini değiştirmek istiyorum açık krem olan kısımları beyaz renge boyasam olur mu sizce ? beyaz rengi çok seviyorum ama malesef hiç bişeyim de beyaz değil :43::43: dolaplarımdaki açık krem olan kapakları beyaza boyasam nasıl olur?Eki Görüntüle 412682 Eki Görüntüle 412683 Eki Görüntüle 412684 Eki Görüntüle 412685

bu kapak modellerine sanırım mebran kapak diyorlar bencede gayet güzel eğer değiştirecekseniz kahverengi kapakları kreme daha zıt kapaklarla değişin daha şık durur bu kapaklara boyayla yazık olur bence

Duvarin tas kaplama galiba tezgah arasindaki duvar kagidiyla uyumsuz geldi bana buraya daha sade bi kagit dusune bilirsin kapaklara gelince kremler hos hic boyama derim kahve kapaklari degistirmeni tavsiye ederim bu arada duvar kagidi kullanişli oluyor mu ve tas kaplamadan memnunmusun ben tezgah arasini tas kaplatsam diyorum ama

Duvarin tas kaplama galiba tezgah arasindaki duvar kagidiyla uyumsuz geldi bana buraya daha sade bi kagit dusune bilirsin kapaklara gelince kremler hos hic boyama derim kahve kapaklari degistirmeni tavsiye ederim bu arada duvar kagidi kullanişli oluyor mu ve tas kaplamadan memnunmusun ben tezgah arasini tas kaplatsam diyorum ama

evet canım ilk başta hoşuma gitti aldım duvar kağıdını ama tazgah arasındaki taşla aynı gibi oldular çok bğdu duvar kağıdını daha sade seçiçem değiştircem. mutfak duvarında kağıt kullanışlı herhangi bi sorun yaşamadım

arkadaşlar ben mutfağımın rengini değiştirmek istiyorum açık krem olan kısımları beyaz renge boyasam olur mu sizce ? beyaz rengi çok seviyorum ama malesef hiç bişeyim de beyaz değil :43::43: dolaplarımdaki açık krem olan kapakları beyaza boyasam nasıl olur?Eki Görüntüle 412682 Eki Görüntüle 412683 Eki Görüntüle 412684 Eki Görüntüle 412685

bence mutfağınızn rengi çok hoş..membran mutfak beyazlatılmış meşe ile açıkkirazeski evimizde aynen böyleydi çok beğenirdim...
boyayıp bozmayın dolapların bence güzelliğini hem membran kolay kolay boya tuacağını da düşünmüyorum...

beyaz çok matah birşeymiş gibi görünür ama öyle parmak izi ve leke gösteriyor ki bir süre snra pişman olursunuzhele de mutfakta beyaz....herşeyin bir orjinal güzelliği var böyle de çk çk güzel bence :)

bence mutfağınızn rengi çok hoş..membran mutfak beyazlatılmış meşe ile açıkkirazeski evimizde aynen böyleydi çok beğenirdim...
boyayıp bozmayın dolapların bence güzelliğini hem membran kolay kolay boya tuacağını da düşünmüyorum...

beyaz çok matah birşeymiş gibi görünür ama öyle parmak izi ve leke gösteriyor ki bir süre snra pişman olursunuzhele de mutfakta beyaz....herşeyin bir orjinal güzelliği var böyle de çk çk güzel bence :)

:) teşekkür ederim . herkes mutfağımı beğendi. boyadıktan sonra pişman olurmuyum emin değilim emin olunca harekete geçicem :))

:) teşekkür ederim . herkes mutfağımı beğendi. boyadıktan sonra pişman olurmuyum emin değilim emin olunca harekete geçicem :))

bence kesinlikle pişman olucaksınız...hem beyaz zaten olmz ara taşlarınız krem imsi beyaz sırıtıcak ordan sinema perdesi gibi... dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın derim... :34:

bence kesinlikle pişman olucaksınız...hem beyaz zaten olmz ara taşlarınız krem imsi beyaz sırıtıcak ordan sinema perdesi gibi... dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın derim... :34:

tşk ederim evet herşeyin orjinali güzel haklısınız. benim salonum asıl beni rahatsız eden herşey çok koyu. oraya taktım mutfağa sardım resmen :)

mutfağımın rengini değiştirmedim yorumlarınızı dikkate alarak :) resimdede göründüüğü gibi set üstü ocak kullanıyorum ama dün bozuldu ve yenisini alacağız . bugün bi tane seçtim siyah camlı set üstü ocak çok beğendim fakat mutfağımda sırıtırmı diye düşünmeye başladım sizce siyah olduğu için kötü durur mu?

ama açık rengin yanına beyaz uyumsuz olmaz mı ? krem ve beyaz ikiside açık renk olucak o zaman. diğer kahve koyu bi ton yanında beyaz daha iyi olur diye düşünmüştüm :26::26: çok kararsız kaldım yaa:43:

eger boyamak isterseniz bence boyayın ben severim böle boyama islerini falan.bence cokda güzel olur renk uyumu olarakta.acık rengin yanında beyaz dediginiz gibi uyumsuz olur.benim dolaplarımda altları bambu (sizin dolap renginize benziyor gibi)üstleri krem üstlerinde problem oldugu icin tekrar yaptırıcam ve bu sefer beyaz istiyorum.bence cok güzel olacaktır.

arkadaşlarrr bu mutfağıma halı alcam kaydırmaz mutfak halısı buldum fakat rengi beyaz :26: makinada yıkanabilmesi cazip geldi bana ama mutfağa uyum sağlar mı sizcee?

bence bu hali gayet güzel bunu bu şekilde silerek yılarca kullanırsınız ama boyandığında çizilir falan arada boyayı tekrarlamanız gerekebilir

Back
X