mutfak lavabosuna kalip sabun koyulmaz mi?

Eeeeee aynen katiliyorum. Etle ugrasiyorsun, soganla ugrasiyorsun her seferinde banyoya mi gideym onun yerine hizlica temizleyip siradaki isleme gecerim :)

Sıvı sabun katı sabundan daha iyi diyenler bunu iyice araştırdılar mı? Ablam egzama oldu ellerinde vardı çok yoğun , doktorun ilk sorduğu soru sıvı sabun mu kullanıyorsun?

Konuna gelince istediğini yap , eltin de fazla ötmesin cadaloz.Ona mı kalmış tasası? Yalnız sadece şunu derim beyaz sabun koyma bari , renkli falan şekilli bişeyler koy.

Ersağ sıvı sabun kullanabilirsiniz hiç kurutmuyor, aynı şekilde elde bulaşık yıkama sıvısı da öyle.

Lavabo senin lavabon istediğin şeyi koyarsın. Kime ne? Sinir oluyorum böyle tiplere, git kendi lavabona ne koymuyosan koyma, başkasının lavabosundan sana ne? Allahım Yarabbim ya..

Ben de mutfak temizliyorum, çamaşır suyu, deterjan değse ille sabunlanacak ellerim. Dert etmeyin, bence doğru obsesif değilim dra gittim, gayet pasaklıyım. Ama el yıkanır.

Camurlu sebzeleri ve meyveleri sabunla yikamakmiii

Yanlış yazdınız sanırım kalıp sabun kadar el kurutan başka birşey var mı ?

Eeeeee aynen katiliyorum. Etle ugrasiyorsun, soganla ugrasiyorsun her seferinde banyoya mi gideym onun yerine hizlica temizleyip siradaki isleme gecerim :)
Ben de anlamam bunu, gayet elimi yıkıyorum mutfak lavabosunda.
Ama bunu savunan kişiler, evyeyi ya meyve sebze falan yıkamak için dolduruyorlar ya da lavaboyu her gün kullanım sonra dezenfekte etmiyorlar bence.

Valla bende şaşırırdım ne gördüm ne duydum, zaten mutfakta el yıkanmasına karşıyım ben bunun için var lavabolar, eşimi kovalarım hep mutfaktan el yıkamaya geldiğinde

Benim ellerimde egzama var bende mutfakta kalıp sabun kullanıyorum sıvı sabun yasak tek değilsin canım elti nede olsa laf sokacak bişey bulurlar salla gitsin

İşte mesela o bende var her misafirden sonra tuvalet banyo mutfak heryeri temizlerim İnan ki takıntı biraz gece 1de 2 de misafirim gider sabah 7 de kalktığım halde Evi temizlemeden yatamam

Tercih meselesi.
İşte tercih meselesi kesinlikle.
Ama yıkanmaz ıyk falan diye bir şey yok.
Bana da aksi durum ıyk gibi geliyor, banyo lavabosunda yemek kalıntıları falan.

Aman herkes temiz olsun ellerini yıkasın, öyle hijyenik yemekler yapsın da nerede olursa olsun.
Neler gördü bu gözler...

Benim annem kullanmaz yani bizde alışkanlık değil fakat bana göre ihtiyaç olduğu için kullanıyorum. Yemek yaparken ellerimi çok yıkarım. Bulaşıkları makineye dizdikten sonra, yumurtaya tuttuktan sonra... Bulaşık deterjanıyla ellerimi yıkamak istemediğim için sabun koydum. Ayrıca bezlerimi sabunla yıkarım, hem mis gibi kokarlar hem de durulaması kolay oluyor.

Yanlış yazdınız sanırım kalıp sabun kadar el kurutan başka birşey var mı ?
Yoo yanlis yazmadim. Bulasik deterjani el kurutur, ben 1 olcu sivi sabunu 3 olcu suyla karistirip kopuren sabun yapiyorum dedim. Annem beyaz sabun kullanirdi, onunla bulasik da yikardi dedim. Kalip sabun kurutur evet, ama sec birini ya deterjanla ya kalip sabunla yikayacaksin deseler annemin zeytinyagli kalip sabununu secerim. :)

Sabun olur neden olmasın benim şuan sıvı var bulaşık sonrası elleri yıkamak iicn mecbur kalinca kendim de ellerimi oorda yıkıyorum mesela

Ama herkesin orda ellerini yıkaması da can sıkıcı normal lavabo varken

Bazı pislikler (!) Orayı normal lavabo sanıp her ihtiyacını görebiliyor çünkü !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…